Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oud Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oud Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oud Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oud Beijerland of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oud Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: mastiek Dak renoveren en isoleren, dakpan dak laten vernieuwen, dak renoveren inclusief plaatsing zonnepanelen en twee dakramen, asbesthoudende dakpannen vervangen, vervangen rieten dak voor pannendak, houten ombouw door kunststof vervangen, dak isoleren en nieuwe zwarte pannen, dakpannen vervangen, dakbedekking vervangen, platdak isoleren en opnieuw bedekken met bitumen of EPDM, dakpannen vervangen, dak vernieuwen, dakpannen vervangen, dak leggen en isoleren, dakbedekking vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Oud Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oud Beijerland:

Vervanging bitumendak

Goedemorgen, graag een offerte voor het vervangen van ons bitumendak op de aanbouw. Het dak is +/- 2,5 bij 6 mtr. Zie foto

Vervanging dakgoot

Ik wil graag de oude goten en beugels verwijderen en nieuwe beugels en kunststof beugel plaatsen . De dakgoten zijn 2 x 6 meter , afvoeren optioneel .

Aanvullende dakisolatie

Het betreft een huis van begin jaren tachtig waarvan het dak met dakpannen (ongeveer 100 m2) reeds met een dunne laag isolatiemateriaal (pur) matig geisoleerd is. Ik wil graag advies over de mogelijkheden om het dak aanvullend te isoleren voordat ik eventueel overga op zonnepanelen.

Vervangen van dakgoten

Vervangen van dakgoten voor en achter en draagbeugels. Het is bij elkaar 8 meter.

Dak isoleren aan de buitenkant

We hebben een tussenwoning uit 1972 met Stramitplaten (ook wel halmplaten) met daarop een laagje bitumenpapier (waarschijnlijk). Daardoor is isoleren vanaf de binnenzijde ons afgeraden. We willen dus weten wat de kosten zouden zijn voor isolatie van buitenaf, en of het mogelijk is dit te doen zonder dat ons dak dan hoger komt te liggen dan dat van de buren. Het betreft een schuin dak met dakpannen. We willen de Stramitplaten liefst niet meer. Is het beter deze platen te laten verwijderen, of juist niet? Verder willen we het (deels) financieren middels de energiebespaarlening. Nl, dus de isolatiewaarde van de nieuwe situatie zou tenminste 4 moeten zijn (eis van de overheid). Verder zouden we aan de noordkant nog een dakraam geplaatst willen hebben, omdat het dakraampje aan de zuidkant weg moet (ivm wellicht zonnepanelen in de toekomst). Ik weet niet zeker hoe groot het dak is, maar ik denk 60 m2.

Schuin dak bedekken

De dakshingles van onze schuur (2.50 meter x 2. 50 meter) zijn aan vervanging toe. Zie bijgaande foto van de betreffende schuur. Graag een globale prijs indicatie, inclusief verwijderen oude shingles.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

In december 2015 zijn er zonnepanelen geïnstalleerd JA solar JAP6-60-270RE. Wij zien nu dat er volgens, vermoedelijk kauwen, een nest aan het bouwen zijn onder de zonnepanelen. Wij zouden graag de rand afgeschermd hebben zodat dit niet meer mogelijk is. Wilt u voor ons een offerte maken, voor het aanbrengen van een vogelwering.

Plat dak renoveren en isoleren

Momenteel hebben we een aanbouw met een plat dak (35 m2), waarschijnlijk met dakleer en een afvoer aan de zijkant. Echter het hemelwater blijft in het midden van het dak liggen, waardoor deze iets is gaan inzakken. Graag advies over versteviging van de constructie, isolatie en vervangen van de huidige dakbedekking.

Nieuw hellend zadeldak aanbrengen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Zadeldak van 6 bij 3,5 meter lang, stahoogte is 210 cm, nokhoogte is 325 cm Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik laat een overkapping plaatsen waar men shingles mee levert maar ik wil graag dakpannen er op, met vochtwerend folie er onder en op rachels. Compleet afgewerkt met nokvorstplaten, zijplaten et cetera.

Afgewaaide dakpannen en herstel nokvorst

Graag zou ik afgewaaide dakpannen (+/- 25 stuks) en de nokvorst willen laten herstellen. Betreft een woning opgeleverd in 2014. Graag snelle respons in verband met eventuele lekkage.

Dakgoot reinigen of repareren

Dakgootlekkage aan de voorkant en achterkant van het huis. De dakgoten moeten beide ook schoongemaakt worden.

Stuk van zinken regenpijp vervangen

Beschadigd stuk van regenpijp vervangen. Materiaal: zink. De werkplek is goed bereikbaar.

Dakbedekking en boeibord laten vervangen

Ik wil graag de dakbedekking en het boeibord van mijn schuur laten vervangen. Het is een plat dak. Er liggen nu kiezels op, die haal ik er zelf af. De schuur is ongeveer 2.20 meter hoog en het dak is circa 3.50 x 2 meter groot.

Dakgoten met Keralit bekleden

Zowel aan de voorzijde als de achterzijde willen wij onze houten omtimmering vervangen door een kunststof Keralit omtimmering, de dakgoot zelf kan behouden blijven, de kleur van het Keralit moet RAL 6009 (donkergroen) zijn. Omdat wij onlangs een aanbouw hebben uitgevoerd en daar exact dezelfde Keralit gebruikt is als dakgoot / dakrand zijn er de nodige Keralit planken over welke graag gebruikt kunnen worden bij deze omtimmering. Waarschijnlijk is dit niet genoeg en zal er het nodige bijgesteld moeten worden. Wij hebben alleen Keralit planken over dus geen bevestigingsmaterialen, eindstukken et cetera. De totale lengte van de dakgoot van zowel de voorzijde als de achterzijde is 640 cm. De breedte van de omtimmering is ongeveer 36 cm breed. Wat wij nog hebben liggen als materiaal is het volgende: 1 x 390 x 15 (inclusief een opstaande zijkant); 1 x 500 x 13; 1 x 500 x 12; 1 x 500 x 9; 1 x 500 x 30; 1 x 600 x 13; 2 x 600 x 9; 2 x 600 x 6 cm De opdracht kan eventueel ook in tweeën geknipt worden om eerst de ene kant te maken om daarna te bekijken hoeveel materiaal er nog besteld moet worden om de andere kant gereed te maken.

Bitumen dak vervangen

Het dak lekt op meerdere plaatsen ernstig. Ik heb een bitumen dak met kiezels. Het dak is ongeveer 21 m2. Half vrijstaande woning met het laatste deel plat dak.

Daklicht in aanbouw laten zetten

Ik wil meer licht in de aanbouw, daarom wil ik een daklicht. Het dak is van hout. Kunt u advies geven over het formaat van het daglicht? De aanbouw is 5 meter breed x 2.5 meter lang. Graag verneem ik uw reactie.

Zinken dakgoot en houtwerk van een dijkwoning vervangen

De zinken dakgoot (6 meter) aan de voorzijde van mijn dijkwoning is dermate slecht dat lekkages optreden. Waarschijnlijk moet het ondersteunend houtwerk ook vervangen worden. Voor dit werk is een setupstelling voor 3 meter hoogte benodigd. Ik kom graag in contact met een vakman die deze werkzaamheden voor mij kan uitvoeren. Let op: ik ben doof en kan daarom niet telefoneren, per e-mail ben ik zeer goed bereikbaar.

Leien dak herstellen

Ik heb nu een leien dak en ik wil het leien dak herstellen. Inclusief alle loodwerk en zinken goten. Het dak is 145 m2. Het gaat om een dak met meerdere vlakken.

Nokvorsten vastzetten

Onze nokvorsten liggen over ca. 6 meter los. Wat kost dit om te repareren?

Bitumen dakbedekking op de schuur vernieuwen

Graag zou ik een offerte krijgen voor vernieuwen bitumen dakbedekking op de schuur. De schuur is 5.5 meter breed en 5 meter diep. De nieuwe laag kan over de oude laag gelegd worden. Er is een foto beschikbaar.

Nieuwe dakbedekking op het dak aanbrengen

Op dit moment zit er EPDM met grind op het dak. Het EPDM laat op sommige plekken echter al los. Daarom wil ik het dak laten vernieuwen. Ik heb me laten vertellen dat EPDM niet de beste optie is, dus ik ben benieuwd wat wel.

Dakbedekking en loodslabben op de dakkapel vervangen

De dakbedekking en de loodslabben van de dakkapel vervangen. Nieuwe dakbedekking 3.50 x 2.00 meter. De loodslabben van de dakkapel is een meter of 13. De dakkapel is op eerste verdieping. Graag uw offerte.

Dakpannen, panlatten en isolatiefolie vervangen

Het vervangen van de dakpannen en panlatten en isolatiefolie. Ongeveer 40 m2. Op een nokverhoging liggen al nieuwe pannen. Ook een ander deel is ook al vervangen. Welk soort pan het is, weet ik niet. Ik kan er een foto van maken en aan u sturen. Mogelijk doen de buren mee, daar is geen nokverhoging gedaan dus het hele dak is aan vervanging toe. We hebben een twee-onder-een-kap woning.

Boeidelen en windveren vervangen

Aanvullende info voor het leveren en monteren van de boeidelen en windveren: - 4 x 5. 90 meter red cedar boeidelen 28 mm dik - 4 x 5. 90 meter windveren 18 mm dik - lood vervangen onder windveren 24 meter - montage RVS schroeven - steiger/hoogwerker benodigd, werkhoogte is ca 7-8 meter - demontage van beide zijde oude boeidelen en windveren - afvoer oude materialen

Loodreparatie bij de dakgoot

Mijn dakgoot lekt, gevolg hiervan is dat de koof is beschadigd. Graag reparatie van dakgoot en koof.