Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor reinigen van aluminium dakplaten:

Reinigen van aluminium dakplaten

Alg en mos verwijderen +/- 175m2
Onze klant uit Oostvoorne (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reinigen van aluminium dakplaten uit heel Nederland:

Reinigen van een aluminium plafond

Graag ontvangen wij indien mogelijk nog vandaag de offerte voor reiniging van 45 m2 aluminium plafond De reiniging moet plaats vinden op vrijdag 1 december of maandag 4 december of anders op vrijdag 10 november Graag spoedig contact

Ventilatieroosters vervangen

Onze woning heeft 3 ventilatieroosters. De roosters zijn jaren niet goed schoon gemaakt en de schuifjes werken daardoor niet meer. Wij willen de roosters verwijderen en vervangen door nieuwe roosters (tenzij reinigen nog mogelijk is). Informatie roosters: Merk is Alusta (deze leverancier is failliet). Type rooster dat er nu in zit is een aluminium ventilatierooster Thermob 100k gemoffeld SO 10.20. Afmetingen van de roosters exact op te meten na demontage. Als indicatie: roosters 1 en 2 zijn circa 1350 mm lang en 150 mm hoog, rooster 3 is circa 1150 mm lang en 150 mm hoog). Vervangende roosters moeten besteld worden, wat onderdeel kan zijn van de opdracht. Wij willen roosters die makkelijk te openen zijn en eenvoudig te onderhouden. Wij zoeken iemand die de oude roosters kan demonteren, in overleg eventueel nieuwe roosters kan bestellen en de nieuwe roosters kan plaatsen.

Schoorsteen, rookkanaal en houtkachel maken

De schoorsteen is aanwezig vanaf de begane grond t/m vloer van de 2e etage, net onder het dakbeschot van de dakkapel. Doel is buitendaks opnieuw opmetselen in een 2 kanaals uitvoering en bestaand rookkanaal voorzien van RVS schoorsteenvoering omstort met isolatie: - steiger met ladderopgang en ladderlift; - uitzetten maatgeving uitsnijden en verwijderen dakbedekking en dakbeschot, inplakken nieuwe dakopstand; - traceren rookkanaal in de woonkamer, maken van sparing in de wand ten behoeve van het te plaatsen aansluitstuk; - grondig reinigen kanaal en afvoer roet en ingevallen puin; - bemonsteren benodigde metselstenen; - met goedgekeurde stenen metselen schoorsteen ongeveer 77 x 77 x 120 cm; - tijdens opbouw metselwerk leveren en plaatsen opstand, 20 ponds vloerlood en loketten; - in bestaand rookkanaal plaatsen en leveren rvs schoorsteenvoering 150 mm, onderzijde afwerken met een T aansluitstuk in wand schoorsteenmantel; - formeren schoorsteenkop door middel van metselen rollaag, plaatsen RVS uitmondingen; - leveren en plaatsen van een op maat gemaakte aluminium gepoedercoate schoorsteenkap met vogelgaas ral 7021; - licht verdiepen voegen van metselwerk met sterke specie. Daarna metselwerk behandelen met Geroseal coating; - verwijderen van de steiger, schoonmaken; - inclusief benodigde afdekking. Ik heb de vergunningen.

Gevel reinigen en impregneren

Ik zou graag de gevel van mijn huis laten reinigen en impregneren. Het woonoppervlak is ongeveer 125 m2, het betreft een hoekwoning. Ook heb ik 3 rolluiken (aluminium) die gereinigd moeten worden, zowel de binnenkant als de buitenzijde.

Dakbedekking op de dakkapel vernieuwen

De bitumen dakbedekking en isolatie van onze dakkapel moet worden vervangen. De dakbedekking ligt er volgens mij al vanaf de nieuwbouw, jaren '70, en is tussentijds alleen eenmaal gerepareerd. Bij hevige regenval wordt het water slecht afgevoerd met lekkage tot gevolg. De totale oppervlak van de dakkapel is ongeveer 12- 15 m2, dit is een dubbele dakkapel met buren. De aluminium dakranden en regenwater afvoer van de dakkapel zijn ook aan vervanging toe. Tevens wil ik de boeidelen laten reinigen. Daarnaast de lood slabben van de schoorsteen inspecteren/repareren + algehele dakinspectie, voor een eengezinswoning.

Gevel met aanslag reinigen

Schoonmaken van de buitenmuren, zowel steen (begane grond) als deels hout (1e verdieping) en aluminium randen. Er is sprake van groene aanslag. Betreft een geschakelde hoekbungalow met 1 verdieping en balkon. (Geen idee van afmeting).

Buitenboel schilderen

Buitenschilderwerk van een tussenwoning met drie verdiepingen in Best, in zijn geheel, inclusief berging/garage. - reinigen - schuren - waar nodig repareren/opvullen - grondverf - afschilderen met dekverf Aluminium schuifpui beneden hoeft niet. Huis is 5m breed, 1 dakkapel. Graag verlaagd BTW tarief.

Het reinigen van een pand met aluminium ...

Het reinigen van een pand met aluminium gevelplaten. Het pand is 3000 m² en 4.00 meter hoog.