Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor loodrand vervangen en schoorsteen voegen:

Loodrand vervangen en schoorsteen voegen

Wij hebben lekkage naast de openhaard op de beneden verdieping, en onderzoek van de verzekeraar geeft aan dat dit komt door oud voegwerk in de schoorsteen of het lood. Wij zouden graag het lood willen vervangen en de schoorsteen laten voegen.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodrand vervangen en schoorsteen voegen uit heel Nederland:

Loodrand op dak vervangen

Op ons dak zit een loodrand die overeind begint te staan. Waarschijnlijk zal deze vervangen moeten worden. Verdere check van overige looddelen op het dak. De loodrand die overeind staat is op een gezamenlijk dakgedeelte met de buren. Hiervoor graag een seperate offerte. Circa 3 meter bij ons en circa 1 meter bij de buren. Andere buren hebben een extra rand eroverheen aan laten brengen om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Reparatie nokvorsten en schoorsteen

Reparatie nokvorsten en schoorsteen: * 5,5 meter nokvorst reparatie (inclusief verwijderen cement en aanbrengen flexmortel) * bovenplaat schoorsteen afsmeren (helft) * 6 meter loodrand schoorsteen vervangen door loodvervanger (EPDM) * impregneren schoorsteen

Bitumen dak vervangen

Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van de bitumen dakbedekking. Tevens dient de loodrand hersteld te worden. De oppervlakte is ongeveer 8 m2 en goed te bereiken.

Dak op de schuur vervangen

Het schuurdak heeft nu een lessenaarvorm met stalen dakplaten. Ik wil dit vervangen door een houten kapconstructie met pannen gedekt en een loodrand op de huisaansluiting. Grondmaat schuur is 8 x 3,5 meter. Het dak begint op circa 2.20 meter. De gewenste nokhoogte is 2.70 meter.

Railsysteem vervangen en lood aanbrengen op carport

Ik wil graag bij een driedeurs linnenkast het railsysteem laten vervangen, de kast is voorzien van 3 schuifdeuren. Ook wil ik graag een loodrand laten aanbrengen aan de houten carport. De carport is ongeveer 5.50 meter breed.

Daklood aan de rand van een dakterras vervangen

Op ons dakterras ligt een rand lood op de overgang muur 2e etage-tegels dakterras. Dit lood vertoond enkele scheuren. Mijn vraag is of dit lood vervangen dient te worden of dat het gerepareerd kan worden, zie ook de meegestuurde foto. De loodrand is een meter of drie lang en 10 tot 15 cm hoog. Het lood komt onder Keralit schroten vandaan.

Loodrand vervangen en koepel in dak vervangen

Ik zou graag boven mijn carport de lood rand laten vervangen, dit is een stuk van circa 16 meter. Tevens wil ik een plastic doorkijk koepel laten vervangen, deze is circa 1 bij 1 meter.

Loodrand van de dakkapel vervangen

Ik zou graag de loodrand van mijn dakkapel willen laten vervangen. Deze sluit niet aan op de dakpannen, waardoor er lekkage ontstaat.

Keukendak isoleren en vervangen

Het platte dak van de keuken is lager dan de woning zelf. Graag laat ik beide gelijkmaken. Dit zijn ongeveer 6 lagen steen. Hierboven komt er een balken laag en dan de underlayment, isolatie en EPDM. De loodrand dient aan de zijde van de woning opnieuw aangebracht worden. Ik zou dat gelijk een doorvoer willen realiseren voor de afzuigkap. Het dak is ongeveer 28 m2 groot.

Dakbedekking vervangen

Ik wil graag de bitumen dakbedekking laten vervangen van een plat dak van 9 m2. Daarnaast zitten er aan iedere zijde van de dakkapel een loodrand van 1.50 x 0.20 meter en die wil ik beiden vervangen hebben.

Partners

Partners van Casius