Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oegstgeest of directe omgeving.

535 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, dak vernieuwen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, het controleren renoveren en van een dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oegstgeest:

Houten boeidelen dakgoot vervangen door hout of kunststof

Dakgoot omlijsting hout vervangen door hout of kunststof. Ca 15 m lengte. Ca 35 jaar oud. Op hoogte van ca 5 meter. Zie foto's

Dakpannen vervangen en dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren en dakpannen vervangen. Gaat om 80 m2 .

Verhelpen lekkage dakdoorvoer CV ketel

Verhelpen lekkage dakdoorvoer cv. Betreft Calenta cv ketel waarbij er regenwaterlekkage is bij de dakdoorvoer door een pannendak van een hoekhuis.

Garage dak opnieuw bekleden met EPDM

Het betreft een garagedak waar nu bitumen op ligt en lekkage heeft. Wij zouden dit willen laten repareren en opnieuw bekleden met EPDM. Het gaat om ongeveer 18-20 m2.

Dak isoleren

Ons plat dak +- 5. 2 x 6.6 m is uit 2004 (beton, isolatie, bitumen met grind toplaag). Omdat we binnenkort zonnepanelen willen aanschaffen leek het ons een mooie kans nu nog extra isolatie aan te brengen. Graag ontvangen we een offerte.

Dakplaten plaatsen op een woonwagen

Ik zoek een dakdekker die dakpanplaten kan leggen op een woonwagen. Het gaat om woonwagen van 13 bij 7 meter breed met een puntdak van nok naar goot 4,25 meter. Dus het gaat om 110 vierkante meter. Het dak is bijna af alleen de platen missen nog.

Lichtstraat in een betonnen dak plaatsen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor het maken van een lichtstraat in een nieuwbouwwoning met uitbouw. De uitbouw is 6 meter breed en 2,4 meter diep. De uitbouw ligt op het oosten van het huis. Wij denken aan een vlakke lichtstraat of lessenaarsdak. Het midden van de eettafel zal zich op ca. 1,60 vanaf de tuinzijde worden geplaatst. De eettafel zal 3 meter lang worden (1 meter breed). Ik denk dat het het mooist is de lichtstraat precies daarboven te maken. *Wat raad u aan, een vlakke lichtstraat of lessenaarsdak? *Welke afmetingen raad u aan? ik denk zelf aan 4 bij 1 meter *Wij denken aan HR++ warmtewerend glas, is dit ook zonwerend? *is het mogelijk dat 1 raam open kap, (elektrisch? *is het mogelijk dat het frame niet zichtbaar is, frameless lichtstraat, dat de zijkanten alleen gestuukt zijn, of is dit niet aan te raden? Kunt u een offerte maken voor een lichtstraat, inclusief het plaatsen in een nieuwbouw uitbouw (beton)?

Loodrand vervangen en schoorsteen voegen

Wij hebben lekkage naast de openhaard op de beneden verdieping, en onderzoek van de verzekeraar geeft aan dat dit komt door oud voegwerk in de schoorsteen of het lood. Wij zouden graag het lood willen vervangen en de schoorsteen laten voegen.

Daken vervangen en isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een twee onder een dak situatie, beide woningen (bouwjaar eind zestiger jaren) zouden geïsoleerd moeten worden. Afhankelijk van de kosten gaan we beslissen of de dakpannen vervangen kunnen worden, dit heeft wel onze voorkeur. Eventueel willen we tegelijkertijd zonnepanelen laten plaatsen. Kunnen jullie dit ook (laten) verzorgen? Het wel of niet plaatsen van zonnepanelen hangt af van de zon ligging en dergelijke, om dit te bepalen hebben we dus ook advies nodig. Met welk materiaal wil je het dak toeleggen: dakpannen Wat is de huidige situatie: bestaand dak zonder asbest. Het dak is ongeveer 50 m2.

Dakisolatie aanbrengen

Geachte heer/mevrouw, ik woon in een 2-onder-1-kap huis waarvan ons deel 4 jaar geleden is gerenoveerd, inclusief het leien dak (van 'de Molen'). Ik kon het dak toen echter niet goed isoleren, omdat ik dat vanaf de buitenkant wil doen en de buren niet mee wilden doen. Nu gaat het buurhuis wel het dak renoveren en is de mogelijkheid om mee te doen door het dak van buiten te isoleren. Mijn deel van het dak is ongeveer 130-140 m2 met aan elke zijde een dakkapel. Het dak is dus in goede staat, maar de isolatie moet wel worden tussen geplaatst. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en indicatief welke kosten hiervoor in rekening worden gebracht.

Pannendak vernieuwen

Huis uit 1926. Schuin pannendak. Sommige pannen zijn beschadigd. Totaal oppervlakte ongeveer 70 M2.

Dakgoot vervangen

Graag ontvangen wij een voorstel voor het vervangen van de dakgoten. Het lijkt erop dat deze nu van kunststof zijn. Het gaat om de goten aan de voor- en achterzijde van onze vrijstaande woning. Dit is ongeveer 8 meter per kant. Ook de regenpijpen dienen dan gelijk bekeken te worden en eventueel vervangen. Kunt u advies geven over zinken en kunststof dakgoten?

Vervangen van polycarbonaat dakplaten

Het dak van mijn serre (circa 6 bij 3 meter) is aan vervanging toe. Op dit moment liggen -7- polycarbonaat isolatie kanaalplaten op het dak van verschillende breedtes en lengtes vanwege de dakramen. De dakplaten rusten op de bovenkant van een aluminium frame met daaronder aan 2 kanten schuiframen (hoekwoning). Het dak is ligt hellend geplaatst. De serre is gesitueerd op het balkon van de 2e etage.

Hellend dak renoveren en isoleren

Dak uit jaren '30 - dakpannen verwijderen (Thule du Nord) en nieuwe plaatsen (dezelfde soort), aanbrengen dampremmende dakfolie en isolatie (min. Rc-waarde 4). Oppervlakte is tezamen met buren circa 120 m2 (10 m L x 5 m H = 50 m2 x 2 = 100 + zijkanten 20 m2). Oude pannen verwijderen en afvoeren. Dak is redelijk bereikbaar.

Plat dak isoleren met isolatieplaten

Isolatieplaten aanbrengen buitenzijde plat dak van aangebouwde garage op bestaande bitumenlaag. Het gaat om ongeveer 20 m2 met een opstaande rand 15cm. (1 regenpijp afvoer en cv pijp en ventilatie pijp)

Daklekkage repareren

Ik heb op meerdere plekken lekkage bij het pannendak. Graag maak ik een afspraak om het dak te laten controleren en te repareren. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Zinken dakgoot vernieuwen

Ik wil dat mijn zinken dakgoten worden vernieuwd. Het gaat om ongeveer 45 meter lengte aan dakgoot.

Regenpijp plaatsen

Ik wil graag een regenpijp laten plaatsen op een plaats waar nu nog geen regenpijp zit (circa 8 meter hoog?). Moet dus nog een gat door de zinken dakgoot worden gemaakt. Gaat om een PVC regenpijp.

Dakleer op een schuurdak vervangen

Ik heb een schuur bij mijn woning van 2.50 x 5 meter met een plat dak. Op het dak ligt bitumen dakbedekking met grindballast. Omdat ik lekkage heb, wil ik de dakbedekking graag zo spoedig mogelijk laten vervangen. Ik zal zelf het grind en dakleer verwijderen. Daarna moet opnieuw dakleer geplakt worden en er moet ook een nieuwe daktrim geplaatst worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Dakpannen vervangen

Het dak van onze vrijstaande woning is toe aan vernieuwing van de dakpannen. Het gaat om een vierkant huis met een gebroken kap met daarop zwarte geglazuurde pannen. Het is een beschermd dorpsgezicht, dus dezelfde soort pannen moeten er weer op. Het dak begint al vanaf de 1e verdieping en er zitten ook diverse dakkapellen op. Ik maak graag een afspraak om het werk even te laten beoordelen en in te meten en ontvang daarna een offerte.

Bitumen dakbedekking vervangen

Vervangen van bitumen dakbedekking van 3 daken. Deze dakbedekking is momenteel +/- 30 jaar oud. - Soms lekt het garagedak een klein beetje. De overige daken lekken nog niet. - Huidige dakbedekking van bitumen. Advies of het handig is weer bitumen aan te brengen of over te stappen op EPDM? - Aanbrengen van extra water afvoerpunt voor de garage is gewenst. Dak van de keuken/uitbouw in L vorm. Boven de keuken 240 cm diep bij 340 cm breed. Boven de uitbouw 360 cm breed bij 120 cm diep. Bijzonderheden; - Er is 1 afvoer, - Op het bitumen liggen stenen. - Er staat een hek op. Dit hek wil ik zelf verwijderen en weer terug plaatsen (het moet gedeeltelijk worden vervangen en op nieuw geschilderd worden). De garage is 710 cm lang. Aan de straatzijde 310 cm breed en aan de tuin zijden 340 cm breed. In de huidige situatie is er 1 afvoer punt. Ik wil advies of een 2e afvoer punt noodzakelijk/ mogelijk is. Dak van de erker aan de straat zijde, deze is 65 cm diep en 290 cm breed.

Asbesthoudende golfplaten op schuurdak vervangen

Ik heb een schuur met een dak van 6 m² van vermoedelijk asbesthoudende golfplaten. Ik wil dit laten beoordelen en het schuurdak daarna laten vervangen. Het schuurdak is gekoppeld aan dat van mijn buren, mogelijk zal het gaan om vervanging van in totaal 12 m². Ik ontvang graag een prijsopgave.

Dakleien in plaats van rieten dak

Ik heb nu een oud rieten dak en ik wil een nieuw leien dak. Ik wil het bestaande rieten dak van ongeveer 200 m2 vervangen door isolatie en leien dakbedekking. Het is een boerderij dak.

Zinken bakgoot vervangen

Wij hebben aan onze woning zinken bakgoten op beugels, op een hoogte van ongeveer 6 tot 7 meter. Graag laat ik aan één zijde de bakgoot met een lengte van 7 meter vervangen. Er moet 1 HWA worden aangesloten en aan één zijde een aansluiting op de goot van de buren worden gemaakt. Ik ontvang graag een offerte.

Lekkage plafond zolder opsporen en repareren

Ik heb lekkage aan het plafond op zolder. Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakpannen dak.