Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nootdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nootdorp heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nootdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nootdorp of directe omgeving.

198 klanten uit Nootdorp bevelen een bij Casius in Nootdorp aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nootdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nootdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nootdorp:

Monteren duivenpinnen op ons dak

Op 3 plekken op het dak willen we duivenpinnen.

Dakpannen vervangen van het twee samengevoegde daken

Wij willen onze dakpannen en dak latten laten vervangen met bijvoorbeeld monier postel orage vol anthraciet of iets vergelijkbaars. Ook willen we de goot vervangen met een mooie bijpassende zinken goot. Het betreft ongeveer 22 m2 en 2 samengevoegde dijkwoningen (middelste en een hoekwoning). De goot is 9 meter lang en zit op een hoogte van 2,70 meter hoog. De gevel begint om 2,70 meter en het dak is ongeveer 6 meter hoog. Er is een aanbouw aan de achterzijde en meerdere dakkapellen, dus er is heel makkelijk bij te komen. Afvoeren is afhankelijk van de prijs. Graag ontvangen we een offerte aanvraag.

2 groende daken realiseren

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken met een vakman om groene daken aan te leggen. Het gaat om een dak van een schuurtje en een uitbouw met een totale oppervlakte van 25 m2. Beiden hebben een bitumen dakbedekking en zijn platte daken. Het dak van de uitbouw is een jaar oud, die van de schuur is behoorlijk oud en lekt zo nu en dan een beetje.

Dak en dakgoten reinigen, dak ontmossen, kleurencoating aanbrengen

Dak en dakgoten reinigen, dak ontmossen, kleurencoating aanbrengen. Betonnen dakpannen van woonhuis inclusief garage moeten ontmost en gereinigd worden. Apart vermelden wat vervolgens coating kost. Oppervlakte ongeveer 245 vierkante meter.

Dakpannen recht leggen

Er liggen diverse dakpannen scheef. Het betreft een schuin dak en de pannen liggen boven een dakkapel. Het gaat om een afmeting van ongeveer 1 m2. Het gaat om een drie laagse woning. Met een ladder of via het dakkapel kan de vakman het dak op.

Daklekkage

There is small leakage on the roof. It's not leaking all the time when it is raining but sometimes when it's rainy and windy it leaks few droplets slowly. I think the leakage is from around the chimney! Please inform me about your hourly rate and total estimated cost. The best time for appointments: Weekend: anytime Working days: early morning or late afternoon. Thanks,

Nieuwe dakgoot laten monteren

De zinken dakgoot aan de achterzijde van de woning moet worden vernieuwd. De goot is ongeveer 20 cm breed, 8 cm diep en ongeveer 8 meter lang. De goot is goed bereikbaar.

Lichtkoepel in een garagedak plaatsen

Het plaatsen van een lichtkoepel van ongeveer 60 x 120 cm in een plat garage dak met rubberfoliebekleding. Ook heb ik momenteel een kleine lekkage ter hoogte van de nieuw te bouwen koepel. Dit dient gelijk gerepareerd te worden.

Dakkoepel plaatsen in plat dak

Ik zou graag een offerte hebben voor het plaatsen van een dakkoepel/lichtkoepel/platdakkoepel in de maat (ongeveer 60-110 cm). Het betreft een plat dak. Dank!

Daklicht plaatsen in een bungalow

Wij wonen in een bungalow met een licht hellend dak met bitumen afwerking. Ik wil in het dak van onze woonkamer een vlakke lichtstraat laten plaatsen van 3 ruiten, 100 cm hoog en in totaal 240 cm breed. Er moet zonwerend isolatieglas in. De lichtstraat hoeft niet geventileerd te zijn. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Daklekkage op een pannendak

Ik heb sinds enige tijd lekkage in mijn woning. Het is een type woning met 2 etages en waar het dak aan de achterkant vanaf de eerste verdieping tot zolder schuin loopt. Ik heb het idee dat de pannen verschoven zijn daar het alleen lekt als de wind tegen het huis staat tijdens een regenperiode. Mijn vraag : wie kan dit tegen een leuke prijs fixen? Ik heb er namelijk zelf geen tijd voor.

Verschoven dakpannen goed leggen

Door de storm van afgelopen dinsdag is er een dakpan kapot gegaan en van het dak gewaaid. We hebben zelf reserve dakpannen en ik wil deze graag opnieuw geplaatst hebben. Misschien tijdens plaatsen even kijken of alles nog recht ligt? We hebben geen lekkage, dus geen grote haast. Op ons dak zijn door de storm ook dakpannen verschoven. Die moeten worden teruggelegd. Het zijn er een stuk of 20. Het dak is op de tweede verdieping. De pannen die los gewaaid zijn, zijn vooral de bovenste. Afhankelijk van de kosten misschien ook de pannen fixeren. Kunt u dit optioneel meenemen in uw offerte?

Daklekkage aan schuurdak laten repareren

Gisteren lekkage ontdekt in de schuur. We weten niet wat de oorzaak is van de lekkage. Graag zouden wij offerte willen ontvangen voor de vaststelling van de oorzaak en eventuele reparatie. Het is een plat schuurdak van ongeveer 3 x 3 meter.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Als er veel wind en regen komt dan zien we dat er water binnen komt. We denken dat dit uit het dakterras komt. Graag daklekkage opsporen en verhelpen.

Vogelschroot aanbrengen langs de voorgevel

Circa 6 meter vogelschroot aanbrengen langs de voorgevel. Mogelijk ook een nest weghalen, als dat mag/kan. Op een hoogte van een meter of vier, net onder het dak, bij de goot.

Dakpannen vervangen en spinvlies aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de dakpannen en het aanbrengen van een spinvlies. Het gaat om totaal 38 m2. De pannen en de daklatten dienen te worden verwijderd, spinvlies gelegd en dan daar waar nodig de daklatten vervangen. De werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd bij een hoekwoning.

Oude dakpannen vervangen

Onze dakpannen zijn inmiddels 50 jaar oud en hebben een oppervlakte van 150 m2

Nokvorsten vastzetten

Ik zou graag een offerte willen voor het vastzetten van de nokvorsten, het verwijderen en schoonmaken van alle nokvorsten en dan opnieuw met Flexim vastzetten. De lengte is ongeveer 5 meter. Dit betreft een tussenwoning. Graag als aparte prijs het geheel vernieuwen / vervangen van de gehele 5 meter.

Nokken van pannendak vastleggen

Het weer vastleggen en lekvrij maken van alle nokdakpannen over een lengte van 6 meter.

Dakpannen inspecteren en vervangen

In oktober zijn twee dakkapellen (3 en 5 meter) geplaatst en bleek dat de dakpannen op de woning in een niet zo goede staat zijn. Wil graag geadviseerd worden voor de beste oplossing met offerte. Hoekwoning, dak helling ongeveer 32 graden, 6 meter breed, van nok tot dakgoot ongeveer 5 meter.

Zinken dakgoot vernieuwen

offerte voor vernieuwen zinken dakgoot aan één zijde van drie ééngezinswoningen van een totale lengte van 18 meter bevestigings beugels hoeven niet vervangen te worden

Reparatie dakgootverzakking

Door de sneeuwval van afgelopen winter is onze dakgoot over een aantal meters doorgezakt (beugels) waardoor bij hevige regenval het water overstroomt. De goot zelf is prima (nieuwbouw). Het betreft een offerte voor reparatie van een zinken dakgoot. Wellicht zijn de afvoeren verstopt.

Regenton aansluiten

Ik heb een regenton en wil die graag aangesloten hebben op de regenpijp.

Het gaat om 150 vierkante meter nieuwe ...

Het gaat om 150 vierkante meter nieuwe dakpannen leggen eventueel sneldekkers.