Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noordwijkerhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Noordwijkerhout heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Noordwijkerhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noordwijkerhout of directe omgeving.

76 klanten uit Noordwijkerhout bevelen een bij Casius in Noordwijkerhout aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noordwijkerhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Noordwijkerhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noordwijkerhout:

Het vervangen van ramen in een lichtstraat en deur

Ik zoek een glaszetter die in onze nieuwe woning meerdere ruiten kan vervangen. In dat huis zit een lichtkoepel/lichtstraat waarbij het glas vervangen moet worden. Daarnaast moet van de achterdeur ook een glas vervangen worden. De maten van de lichtstraat zijn 46 cm breed bij in totaal 4.30 m lang verdeeld over 3 ramen. Het gaat om een lichtstraat in de uitbouw, en de openslaande deuren, waarvan er eentje vervangen moet worden.

Dak reinigen

Dak reinigen met betonnen dakpannen (totaal 2 x 72 m2) met enige mosafzetting. Het dak is goed toegankelijk en het huis telt 1 verdieping, het dak begint reeds op een borstwering van 65 cm.

EPDM dakbedekking vervangen

Ik wil het gehele dak dat EPDM is vervangen door nieuw EPDM. Het gaat om een dak van ongeveer 44 m2. Het dak is simpel te bereiken met een ladder.

Vrijstaande woning voorzien van nieuwe dakpannen

Ik heb een vrijstaande woning met 2 aanbouwen op 3 kilometer van het strand af. Door de vele wind verschuiven er regelmatig dakpannen. Ik wil het gehele dak graag laten voorzien van nieuwe dakpannen die goed worden vast gezet. De vloer oppervlakte van de woning is 100 m2, de aanbouwen zijn ongeveer 3.5 x 4.7 en 4 x 5 meter groot. Het betreft een 45 graden dak. Graag uw advies en een prijs. De woning is gebouwd in 1974.

Nokvorsten repareren

Door de vorst van de afgelopen maand zit het cement los in de nok. Ik zou graag het cement van de gehele nok (5 meter) willen vervangen door Flexim dakmortel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakpannendak vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het laten repareren / vervangen van het dak van ons huis. Alleen de pannen. Er liggen Hollandse (beton)pannen op. Een grove inschatting is dat gaat om ongeveer 150 m2.

Dakpannen op een mansardedak vervangen

Wij zouden graag een kostenraming willen ontvangen voor het vervangen van onze dakpannen. Het zijn er tussen de 2500/3000 stuks op een mansardedak. Ik schat dat de huidige dakpannen er ongeveer 90 jaar op liggen. Ik vermoed dat het regelwerk ook vervangen zal moeten worden.

Dakrenovatie van een pannendak

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1920. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het renoveren van het pannendak van ongeveer 100 m². Er moeten nieuwe dakpannen en panlatten op met nog wat bijkomende werkzaamheden. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsindicatie. Er staan foto's van de woning op Funda.

Lekkage dak stacaravan verhelpen

Wij hebben een stacaravan met een aluminium dak. Aan de binnen zijde zitten er plastic schrootjes. Er is nu druppelvorming zichtbaar tussen de naad van het dak en de wand. Graag laat ik deze lekkage oplossen.

Bitumen dak vervangen

Dakoppervlak 200 m2 vernieuwen. Huidige bedekking op betonnen kanaalplaat, 80 mm isolatie underlayment en bitumen. Gewenste afwerking met dikkere isolatie. Hoogte boekdelen niet relevant ivm overstek van 50 cm.

Dakgoten vervangen door zink of kunststof

Ik wil graag mijn kunststof dakgoten vervangen. Mogelijk doen er ook buren mee. Huizen zijn ongeveer 5. 40 m breed. Voorkant is 1 hoog, achterzijde geen etage. Graag de prijs voor zowel zink als kunststof per huis per kant. Huizen zijn ruim 30 jaar oud.

Nokvorsten repareren / herstellen

Ik wil mijn nokvorsten laten repareren. Er komt bij bepaalde wind steeds water onderdoor. Tevens wil ik de spaanplaat betimmering gedeeltelijk laten vervangen, omdat deze vochtig is en verrot. (plm 3 vierkante meter) En ik wil een afvoer van mijn verwarmingsketel door laten raggen omdat deze verstopt zit met vermoedelijk gruis waardoor het overloopje steeds water geeft. Het betreft een rijtjeshuis.

Vogelnest verwijderen onder de dakpannen

Op het dak van mijn(hoek)woning is een dakkapel geplaatst. Ik heb last van een vogelnest onder mijn dakpannen. Regelmatig hoor ik vogels aan- en afvliegen. Verder ook gepiep en getsjilp van (jonge) vogels.

Dakpannen op schuur / garage vervangen

Betreft pannendak van garage annex schuur. Deel van dak is plat, deel schuin pannendak. Totaal tussen de 55 en 60 m2.

Dakgoten vervangen

Aan de voor- en achterzijde vervangen van bestaande dakgoten. Flatgebouw met 18 appartementen verdeeld over 3 blokken. Ongeveer meter of 9 hoog en 40 a 45 meter lang. Soort materiaal in overleg met de vakman. Er zijn nu diverse lekkages.

Vernieuwen zinken goot

Vernieuwen goot – 100 jaar oud huis o de oude goot is verwijderd, alles is schoongemaakt, gerepareerd, beschermd tegen houtworm, kan direct gewerkt worden/geen steiger nodig o aanhechten aan oude goot o tijdelijk / volgend jaar vervanging restant goot o afmonteren onderste rij pannen in eigen beheer Achterkant o 1e lengte – 3,80 meter, dikte boeideel 32 mm, goothoogte achterkant 60 mm o dakhelling 170 mm vrij, onderuitloop - op de hoek dia 80 mm, binnenbocht 90 gr – 500 mm aanhechten op kilgoot, 2e lengte – 1,30 meter, na 90 gr binnenbocht - 1 zijuitloop, buitenbocht aanhechten oude goot Zijkant o Lengte – 5,5 meter, dikte boeideel 32 mm, goothoogte achterkant 65 mm, dakhelling 170 mm vrij o Voor 1x zijuitloop o aanhechten oude goot

Vervangen dakbedekking

Carport deel van de dakbedekking is weggeslagen. Graag de dakbedekking vervangen. De verzekeringsmaatschappij is in kennis gesteld.

Dak- en gootwerkzaamheden

Platdak aanbouw 4 x 5 meter moet een nieuwe laag op (bitumen) en een van de twee zinken uitlopen moet vernieuwd worden (van het dak is al het grind af en al het losse vuil is zoveel mogelijk verwijderd en het oude grind doen wij er zelf weer op na de werkzaamheden). Twee dakkappellen moet een nieuwe zinken rand op met kraal zonder uitloop ( die zit in het platte dak verwerkt van de vaste goot (zink) van het huis zelf moet een zelfde uitloop / overloop vernieuwd worden als de aanbouw.

dak met bitumen ofwel een nieuwe laag ...

dak met bitumen ofwel een nieuwe laag erop en een lichtkoepel plaatsen van 75 cm bij 130 cm, of het dak vervangen nieuwe platen erop en koepel plaatsen

Wij wonen in een bungalow die in 1959 is ...

Wij wonen in een bungalow die in 1959 is gebouwd. De dakgoten zijn aan vervanging toe en we willen graag het dak laten isoleren. Ik heb geen idee van de mogelijkheden, we willen graag advies over een realiseerbaar plan (varierend van isoleren wat er nu op zit tot het vervangen van het hele dak).

De huidige zolder moet verbouwd worden ...

De huidige zolder moet verbouwd worden tot slaapkamers . daar bij moeten gevels ong. 60 cm omhoog en een nieuw dak erop met pannen .zoldervloer moet een balk laag in eventueel casco op te bouwen