Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schuindak isoleren:

Schuindak isoleren

Ik zoek een erkend professional om een schuin dak te isoleren. Het gaat om een schuin dak van 80 m2, en een plat dak van 20 m2 en ze moeten van buitenaf geïsoleerd worden. We kunnen SEEH aanvragen.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuindak isoleren uit heel Nederland:

Isoleren van een schuindak

Ik heb een half vrijstaand huis, met een hellend dak naar voor- en tuinzijde. Het dak loopt over de 1e verdieping en zolder. In het dak zitten 6 Velux dakramen en een dakkapel. Graag laat ik het dak aan de buitenkant isoleren. Er zijn namelijk een aantal koudebruggen. Het dak is denk ik rond de 80 m2, maar hiervan moet het dakkapel nog af en eventueel een nieuw dakkapel. Ik heb gezocht naar isolatiemateriaal op internet, maar ik weet niet goed wat het beste in mijn geval is. Graag advies hierover en eventueel een iets dunner materiaal gebruiken als dat beter werkt dan het dikkere materiaal. De huidige dakpannen wil ik graag direct vervagen. Is het mogelijk om direct de nieuwe pannen erop te plaatsen? De nieuwe dakpannen kan ik eventueel in overleg regelen, maar mag ook door u geregeld worden. Het afvoeren van de oude pannen hoeft niet perse.

Dak isoleren

Vraag: Isoleren schuindak 1 zolder. Gaat om 2 kamers met in totaal 3 dakramen. 2 Slaapkamer met schuindak. Een zijde is afgewerkt met inbouwkast. Die wordt niet geïsoleerd. In slaapkamer zit een plafond dat ook geïsoleerd moet worden. in deze kamer zit 1 groot dakraam Graag prijsopgave voor isoleren binnenzijde daken. 2 opties - Met materiaal dat aan binnenzijde afgewerkt is en geen verdere behandeling nodig heeft - met isolatiemateriaal en gipsplaat. Inclusief kosten afwerking (stucen en schilderen) Rd waarde minimaal 3,5 liefst 4,5. Diepte spanten 12 cm

Schuindak van binnenuit isoleren

Ik wil mijn dak van binnenuit laten isoleren. Het gaat om een schuin dak met twee grote dakramen houten afschot. Het is betreft een rijtjeshuis. De oppervlakte dat geïsoleerd moet worden is ongeveer 38 m2.

Schuindak aan twee zijden isoleren

Ik wil graag een schuindak van 60m2 aan twee zijden laten isoleren met afgewerkte platen.

Schuindak isoleren

ik wil mijn schuine dak isoleren tegen geluiden van buiten. Het gaat om een hellend dak van 40 m2. Mag ik hier een offerte voor?

Schuindak isolatie

Schuindak isolatie Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 55 m2 Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Mijn schuine dak moet geïsoleerd worden. Ook wil ik eventueel stucplaten laten plaatsen en wil ik dat er supafil in gespoten word. Is er een vakman die dit all in kan doen?

Schuindak isoleren van binnenkant

De zolder wil ik laten isoleren. Zit nu al isolatie maar weet niet of dit nog goed is. Het is een schuin dak en moet vanaf de binnenkant gebeuren. tevens moet het af getimmerd worden na het plaatsen van de isolatie.

Zolder isolatie

Graag ontvang ik een richtprijs voor het isoleren van 50m2 schuindak op onze zolder etage. Isolatie waarde ca 3. 6 Het dak is momenteel nog niet afgetimmerd en bestaat uit balken en houten dakbeschot. Na het isoleren word het dak voorzien van gipsplaten afwerking.

Isoleren schuin zolderdak

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zolder schuindak isoleren

Schuin dak aan binnenzijde isoleren

Isoleren van de binnenzijde van het schuindak en het vervangen van het huidige dak. Grote dak is 60 vierkante meter. Informatie is nodig voor afstudeeropdracht Bedrijfseconomie omtrent de verduurzaming van de huidige woningvoorraad.