Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noordwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Noordwijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Noordwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noordwijk of directe omgeving.

298 klanten uit Noordwijk bevelen een bij Casius in Noordwijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noordwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Noordwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noordwijk:

Hellend dak van buitenaf isoleren

Het betreft een hoekhuis met hellend dak met dakkapel, geïsoleerd met spaanplaat met PUR en daarop dakpannen. De dakpannen zouden we graag (indien mogelijk) terug plaatsen als het mogelijk is om van buitenaf te gaan isoleren. Ik vermoed van wel, want ons dak sluit niet recht aan op het dak van de buren. Aan de voorkant is hun dak hoger en aan de achterkant loopt het onder een hoek naar elkaar toe. Ons rijtje huizen loopt namelijk in een paar knikken/bochten.

Dak tuinhuis vervangen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mij kan helpen met het vervangen van het dak van mijn tuinhuisje. Momenteel is het huisje, oppervlak 30 m², bedekt met dakpannen. Ik laat me vraag informeren over de mogelijkheden; oude pannen hergebruiken, nieuwe pannen gebruiken of eventueel een groen dak plaatsen.

Lichtstraat plaatsen

Het gaat om een lichtstraat die wij wensen, 3 meter lang en 1 meter breed. Hij moet geplaatst worden op onze uitbouw. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Bitumen en isolatie dak vervangen

Op 17 december a.s. krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis in Noordwijk ZH. Er moeten een aantal zaken worden aangepakt waaronder opnieuw bitumen en isoleren van het dak Kunt u voor ons een offerte maken? Vriendelijke groet.

Dakpannen vervangen

Ik wil 490 stuks dakpannen vervangen waarvan 40 hoekpannen (einde rij). Ik weet niet om hoeveel m2 het gaat. Het gaat om een vakantiehuisje achter in mijn tuin. Het zijn standaard dakpannen.

Kleurencoating op het dak laten aanbrengen

* Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Kleurencoating aanbrengen. * Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen. * Wat is de oppervlakte van uw dak? Meer dan 100 m². * Bevat de dakbedekking asbest? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betonnen dakpan van zwarte coating voorzien. Schoonspuiten onder hoge druk doe ik zelf.

Bitumen dakbedekking op garage maken

Graag ontvang ik voor een mogelijk aan te kopen woning in Noordwijk, een prijsopgave voor een nieuwe dakbedekking (bitumen) van de garage. Afmeting hiervan is circa 8,5 x 3,5 meter. Daarnaast ontvang ik ook graag een prijsopgave wanneer wij dit samen met de buren doen. Dan is de afmeting 8,5 x 7 meter. Offerte kan per mail naar mij.

Dak repareren

Er zijn tijdens de storm een aantal leien gesneuveld. Ik zoek een bedrijf die de reparatie kan uitvoeren. Tevens wellicht onderhoud aan het dak. Het zijn wel een paar leien aan op het punt van het dak liggen.

Kunststof boeideel vervangen

Ik wil een boeideel van het merk Deceuninck vervangen van circa 5 meter. Tijdens storm is bestaande boeideel losgeraakt en afgebroken.

Afgewaaide lei terugplaatsen op schuin leien dak

Er is door de septemberstorm een lei van het dak los gekomen. Deze moet teruggeplaatst worden. Dit kan eventueel met heel lange ladder via zijkant of eventueel (kraanbedrijf komt vanmiddag even kijken) met hoogwerker. Kunt u leien plaatsen en zo, wat zijn de kosten V h vervangen V 1 lei? Zo nee, kunt u ons doorverwijzen naar een leiendekker.

Dakkapellekkage laten repareren

Bij de aansluiting van ons dakkapel hebben we lekkage ontdekt. Het is aan de onderkant/hoek van het dakkapel. Waarschijnlijk is het al langere tijd ongemerkt aanwezig. Er is schimmelvorming en mogelijk ook houtrot aanwezig. Mogelijk lekt het alleen bij harde wind/storm.

Dak renovatie

Het betreft een 2 onder 1 kap woning uit 1900. Het heeft een puntdak en een dakkapel aan de achterzijde. Hier is al een lekkage aanwezig. De pannen wil ik laten vervangen en de daklatten gecontroleerd en er zal een dampwerig folie geplaatst moeten worden. De windveer lijkt ook verkeerd geplaatst te zijn. De woning is 8 meter breed en heeft 2 woonlagen. Verder is er nog een plat dak van 25 m2. Hier hebben wij op meerdere plekken lekkage. Op het dak ligt bitumen met grind.

Dakgoot en HWA repareren

Ik heb aan mijn woning een houten bakgoot met daarin een zinken dakgoot die op een gedeelte lekt. Mogelijk mis ik ook een stukje regenpijp. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en prijsopgave voor het herstelwerk.

Dakpannen rechtleggen

Een aantal dakpannen ligt scheef en moeten recht worden gelegd. Waarschijnlijk door scheve ligging kleine lekkage ontstaan. Tevens aan voorzijde woning wat nieuwe dakpannen aanbrengen/vervangen.

Dakgoot herstellen

Wij hebben een dakgoot aan onze schuur, waarin het water blijft staan doordat het afschot niet goed is. Er is ook wat lekkage aan die kant van de goot. Vanaf het zadeldakje is de bitumen dakbedekking doorgeplakt in die goot. Ik laat de klus hier graag even beoordelen. Ik ontvang daarbij graag uw advies voor de beste aanpak en de kosten daarvan.

Dak op appartementhotel vervangen

We hebben een hotel met appartementen. Van een gedeelte is het dak rot, 30 jaar oud, en willen we graag weten wat de mogelijkheden zijn. Plat dak van ongeveer 70 m2 ongeveer. Foto bijgevoegd van zijkant. Er kan altijd iemand langskomen om de situatie te bekijken.

Pannendak met latten en dampfolie vernieuwen

Onze hoekwoning heeft een pannendak met betonnen pannen. Deze pannen willen wij laten vernieuwen inclusief de latten en het plaatsen van dampfolie. Het gaat om de pannen, nokpannen en zijpannen. De oppervlakte in ongeveer 40 m2.

Schuurdak opnieuw beplakken

Onze schuur is 2.75 x 2.65 meter, nu moet het dakje vervangen worden. Het dakleer moet opnieuw. Ik hoor graag wat mij dat in totaal kost.

Dakpannen, -latten en dampfolie vervangen

De klus betreft de dakpannen voor 6 huizen vervangen, dit is plus minus 258 m2 meter. Ook de panlatten, nokvorsten en dampfolie moet er op komen. Graag ontvangen wij een offerte, gespecificeerd en inclusief de BTW die wij moeten betalen.

Lichtkoepel plaatsen in plat betonnen garagedak

In het betonnen dak van de garage moet een lichtstraat/koepel komen. De lichtstraat moet ongeveer 1 meter bij 1,5 meter zijn. Een vaste koepel. Hij hoeft niet heel isolerend te zijn.

Dak laten isoleren

Ik wil mijn dak laten isoleren van buitenaf. Het dak loopt in een punt en alles wat geïsoleerd moet worden qua oppervlakte is ongeveer 16 bij 3.50.Onder het dak is een slaapkamer.

Gekoppeld schuurdak voorzien van nieuwe daktrim en EPDM

Het gaat om de vervanging van de huidige bitumen dakbedekking naar EPDM op een gekoppeld schurdak, ook de bedekking van de twee dakjes boven de schuurdeuren moet vervangen worden. In totaal gaat het hierbij om ongeveer 15 m2. Ook moeten de aluminium daktrimmen vervangen worden, dit is ongeveer 16 meter.

Houten dakgoot met zink monteren

Ik wil graag een nieuwe houten dakgoot met zink. Het gaat om een 6.50 meter en 1 x regenpijp.

Regenpijp deels vervangen

Ik wil graag mijn regenpijp (deels) laten vervangen want er zit een gaatje in.

Lekkende dakgoten repareren

Kilgoot lekt en er is waterschade bij het dakkapel.