Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van garage en woning isoleren:

Dak van garage en woning isoleren

Ik wil graag het dak van de garage, en van mijn woning isoleren, eventueel nog aangevuld met vernieuwing van dakramen. Allebei de daken zijn plat, en er ligt nu dakleer met grind op. Het gaat om 100 m2.
Onze klant uit Nieuwveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van garage en woning isoleren uit heel Nederland:

Het realiseren van een nieuwe laag EPDM op garage

Het gaat om nieuwe dakbedekking op een garage van ongeveer 600cmX300cm. De garage is nu voorzien van een kunststof dakbedekking met daarop een laag kiezels. Langs de buitenranden zijn/ontstaan scheuren/gaatjes. Het bouwjaar van de garage is het jaar 2000. Graag gespecificeerde offerte voor nieuw te lijmen EPDM dak met nieuwe antraciet dakranden. Ook graag een apart gespecificeerde offerte aangevuld zoals hierboven beschreven maar dan met isolatieplaten. Om kosten te besparen zorgen we zelf dat de kiezels voor aanvang van het werk opgeruimd zijn. De buitenkant is van hout, vandaar geen bitumen. Het is de bedoeling dat het EPDM naadloos terecht zijn.

Asbestdakplaten vervangen

Het garage dak is 44 m2 de oude asbestplaten moeten er af. Nieuwe dakpanplaten er op. Ik heb een sloopvergunning aangevraagd.

Dak van de keuken van binnenuit isoleren

Wij zijn ons aan het oriënteren wat de kosten zijn om het dak van de keuken van binnenuit te isoleren. Afhankelijk van de kosten doen we het zelf, of laten we het doen. Het huis is uit 1978. Het platte dak van de keuken is ongeveer 3 x 5 m. De vorige bewoners hebben hier een verlaagd schroten plafond aangebracht met een glaswol deken. Het is er echter altijd kouder dan de rest van het huis. Omdat we muizen en kortsluiting in de keuken hadden, hebben we het plafond open gemaakt. Onder de schroten ligt een glaswol deken, daaronder een vezelplaten dak. Het geheel zit er al sinds 1980. Isoleren van buitenaf is geen optie omdat het platte dak ook over de bijkeuken 4 x 4 en de garage 4 x 6 loopt. Wij willen het zelf gaan doen maar vragen ons af wat het kost om te laten doen. Het gaat dus om het van binnenuit isoleren van een keuken dak van 3 x 5 m. Afvoeren van oude materiaal is niet nodig.

Dak vervangen

Wij willen graag een nieuw dak en pannen op het het huis, bijkeuken en garage met de juiste isolatie 3,5 kw, en evt ook 2 dakkapellen plaatsen. Het oude dak dient eerst verwijderd en afgevoerd te worden.

Opbouw plaatsen

Zou graag een offerte willen van een houten garageopbouw met door gang door het oorspronkelijke garage dak. Voor en achter ramen. Het dak waar het op komen moet is +/- 8 meter lang en breed +/- 2.70 breed. Gewoon Casco opgeleverd zonder elektra en stucwerk.

Platte dak garage vervangen

Beste, we willen een gehele nieuwe dak op onze garage van 20 vierkante meter. Deze moet geïsoleerd worden. De oude moet worden verwijderd (geheel verrot) en een nieuwe geplaatst worden. Kunt u een richtprijs geven wat de kosten hiervan zullen zijn? Ik snap dat het lastig is om zonder het zelf te hebben gezien een schatting te geven, maar deze indicatie helpt ons te zien of het in de buurt komt van ons budget, voordat we u langs laten komen. Ik hoor graag van u.

Daken opnieuw bekleden voor het plaatsen van zonnepanelen

Ik heb een plat dak van bitumen en wil zonnepanelen plaatsten. Ik ben bang dat dit eventueel lekkages veroorzaakt bij mijn 25 jaar oude dak. Dus plaatsing van EPDM lijkt mij een goede oplossing. Het dak lekt niet, dus ik denk dat de EPDM over de bitumen heen gelegd kan worden. Het dak is 6 x 10 meter, dit is bovenste dak en de garage is ongeveer 3,5 x 7 meter en een dak van een aanbouw 11 x 2 meter. Hier ligt grind op, dit kan hergebruikt worden. De daken zijn heel makkelijk bereikbaar. De garage is geschakeld.

Herstellen van voegwerk voorkant en achterkant woning

Herstel van voegwerk. Het oppervlakte bedrag circa 65 m². Het huis betreft een speelse eengezinswoning voegwerk betreft voorkant achter zijkant en garage. Het is op de begane grond, de tweede etage is bereikbaar via het dak van de schuur, geen steiger voor nodig.

Bouwen nieuwe garage

Het gaat om het bouwen van een dubbelwandige stenen garage van ongeveer 6,5 bij 4,5 meter, op een niet onderheide fundering. Graag met een plat dak, openslaande houten deuren en 2 (boerderij) ramen. Niet vergunningsplichtig. Momenteel staat er een houten schuurtje, deze wordt weggehaald, dus tegen die tijd kan de garage gebouwd worden. Graag de garage van gemetselde steen, zelfde als het huis.

Puntdak op garage

Wij willen een pannen gedekt puntdak op de garage/ bijkeuken. Lengte 11 meter, voorzijde 3 meter, achter 5 meter. Aan de voorzijde valt het dak in het hoofddak. Geen verbinding met woning, gewoon vliering boven garage. Het doel is het als berging te gebruiken. Constructie moet sterk genoeg zijn om zonnepanelen te dragen. Het is een gewoon woonhuis, waarvan de garage een platdak heeft.

Partners

Partners van Casius