Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuwveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nieuwveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nieuwveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nieuwveen of directe omgeving.

29 klanten uit Nieuwveen bevelen een bij Casius in Nieuwveen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nieuwveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nieuwveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nieuwveen:

Dak van garage en woning isoleren

Ik wil graag het dak van de garage, en van mijn woning isoleren, eventueel nog aangevuld met vernieuwing van dakramen. Allebei de daken zijn plat, en er ligt nu dakleer met grind op. Het gaat om 100 m2.

Dakgootbetimmering

Deel van de dakgoot betimmering is rot. Complete dakgoot is 7,5 meter, alleen de laatste 30 cm is rot. Maar volledig vervangen is wellicht mooier. Graag een indicatie in kosten voor beide opties.

Dakpannen, plat dak en dakisolatie vernieuwen

Wij zijn geïnteresseerd in het vervangen van ons dak, dit is een combinatie van een plat dak, wat schuine delen met pannen en een dakkapel. Het vrijstaande gemeentelijk monument uit 1915 heet een plat deel van 50 m2 en een plat deel van 20 m2. De schuine delen met de pannen is ongeveer 60 tot 90 m2. We willen dan ook meteen kijken naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van isolatie, voor zover nog niet gebeurd.

Dak bedekken met bitumen

Mogelijkheid tot het plakken van een nieuwe bitumen laag over de oude. Het betreft een makkelijk te bereiken dak van ± 150 m² op 3 meter hoogte.

Hoekpannen of alle dakpannen vervangen

Wij zouden graag 2 offertes ontvangen. Er zal een offerte gemaakt moeten worden voor alleen het vervangen van de hoekpannen en een offerte voor het vervangen van alle pannen inclusief dampwerende folie. Het gaat om een hoekwoning met aan de voor- en achterzijde een groot dakkapel. De oppervlakte van de pannen zal ongeveer 16 m2 zijn.

Asbest dakplaten van schuur verwijderen

Het gaat om een schuur van 13 x 10 meter.Op het schuine dak liggen 56 platen van x 1093 en 28 platen 1220 x 1093. Verder nokafdekking - rand afdekking. Alles is goed te bereiken.

Vervangen dak schuur

De huidige schuur van 3.10 meter breed en 3.60 meter lang heeft een bitumen dak met kiezel. Het dak is 50 jaar oud en dient te worden vervangen. Tevens moet er een nieuw boeideel aangebracht worden. Deze zouden wij graag van kunststof willen hebben. Rondom de waterafvoer heeft het regelmatig gelekt en zijn er verschillende malen reparaties uitgevoerd. Deze zouden wij graag willen laten controleren en eventueel repareren. De schuur is aangrenzend aan de schuur van de buurman. Er dient een goede afscheiding geplaatst te worden.