Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakkapellen bedekken:

Dakkapellen bedekken

Ik wil graag drie dakkapellen opnieuw laten bedekken. Ze zijn ongeveer 15 jaar oud en de eerste scheurtjes worden zichtbaar. Het betreft twee dakkapellen die vanuit het raam en de tuin goed bereikbaar zijn; De derde is op de tweede verdieping. Tevens willen we graag dat de afvoerpijpen vervangen worden met alles wat daarbij komt kijken.
Onze klant uit Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen bedekken uit heel Nederland:

Zadeldak compleet vervangen en dakconstructie wijzigen

Wij willen een dakconstructie compleet vervangen. Op het huidige dak ligt asbest. Dit moet zeker verwijderd worden. Dan heeft het huidige dak een dakhelling van respectievelijk 15 en 25 graden. We willen het dak spitser maken zodat de oppervlakte waar men nog goed kan staan groter wordt, bij dezelfde goothoogte maar wal een hogere nokhoogte. Aan de zuidzijde willen we deels bedekken met zonnepanelen die tevens als dakbedekking kan dienen. Dit hoeven geen zonnepaneel-dakpannen te zijn. Het gebouw is ongeveer 10 meter breed en 37 meter lang. In het huidige dak zitten een 3 tal dakkapellen die ook vervangen moet worden of indien er voldoende staruimte ontstaat vervangen kunnen worden door dakramen. Graag zouden we een grove indicatie willen wat een dergelijk project ongeveer moet kosten.

Renovatie 3 dakkapellen

Wij hebben 3 dakkapellen die wij opnieuw willen laten bedekken. Tevens dient al het aanwezige houtwerk vervangen te worden door kunststof. Er is nog geen sprake van lekkage en er hoeven geen nieuwe kozijnen en/of ramen in. Die zijn al kunststof. De kapellen zijn 2,5 meter breed en goed bereikbaar.

Schilderen buitenkant huis

Het betreft het schilderen van alle raam en deurkozijnen, 2 grote raamplaten en 2 dakkapellen van ons rijtjeshuis. Indien blijkt dat de dakkapellen niet meer bijgewerkt kunnen worden deze eventueel bedekken met Trespa platen. Afmetingen zijn onbekend. Er zijn foto's beschikbaar.

Dakkapellen repareren

Wij hebben 2 dakkapellen die in 1990 zijn geplaatst. 1 dakkapel vertoont lekkage. Graag zou ik een globale prijs opgave ontvangen als we ze opnieuw laten bedekken met de moderne kunststof oplossing met zinken rand. De breedte is ongeveer 3 meter.

EPDM op dakkapellen aanbrengen

Het dak in orde maken van 2 nieuw geplaatste dakkapellen. Totaal is het ongeveer 20 m2. De dakkapellen zitten aan de voor- en achterzijde van de woning met beide een lengte van 500 cm en diepte van ca 180 cm. Graag met EPDM bedekken. De dakrand voorzien van een zinken krul (geen aluminium daktrim). Planning is de 2e helft van maart.

Monier OVH dakpannen aanbrengen op woningen

Nieuwbouwdaken pannendak en platte daken bedekken. Het gaat om daken van twee vrijstaande woningen: -Leggen OVH dakpannen van Monier incl. levering panlatten. -Oppervlakte daken per woning (zadeldak met aan de voorzijde een dakkapel) =89,76 m2 Tevens: -Twee platte daken vernieuwen van een vrijstaande garage, 31 m2 per stuk. Inclusief isolatie. -Vier erkers van elk 7 m2, ook met isolatie. -2 luifels zonder isolatie, elk 4,5 m2. -Dakkapellen 2 stuks van 5,5 m2 per dakkapel, ook met isolatie. Uitvoering mei 2015.

Dakkapellen opnieuw bedekken

Waarschijnlijk moet ook een deel van het onderliggende houtwerk worden vervangen. Het betreft 2 dakkapellen.

Daklood bij dakkapellen vervangen

Wij hebben twee dakkapellen van vijf meter breed en daar moet aan de voorkant het lood vervangen worden, dat is in totaal 10 meter. Bij de dakkapel op zolder ook aan één zijkant het lood vervangen, dit zal zo'n 2 meter zijn. Tevens één hemelwaterafvoer van de zijkant naar de voorkant verplaatsen. Ik zou ook nog graag een offerte willen voor het opnieuw bedekken van een dakje van 6 x 1 m.

Dakbedekking dakkapellen vervangen

Rubber dak voor 2 dakkapellen elk aan 1 stuk, ruim gemeten. 1x 5,5 x 3 meter = 16,5 m2 1x 5 x 2,5 meter = 12,5 m2 Dak met EPDM bedekken. Dakkapellen op zolder, boven de eerste verdieping, dus een meter of 7 hoog. Steiger plaatsen, al is het krap, is mogelijk. Graag een indicatie van kosten hiervoor.

Dakisolatie en gevelisolatie

Ik ben in onderhandeling over een aankoop van een monumentaal pand. Ik ben voornemens om de gehele buitenzijde, wit stukwerk, van buiten te isoleren en opnieuw te stukken. Het gaat om een bruto oppervlakte, inclusief ramen en deuren, van 160 m2. Daarnaast wil ik het pannendak ook van buiten laten isoleren en weer laten bedekken met de huidige dakpannen. Er komt aan de achterzijde een dakkapel van 5 m2, zodat er dakpannen beschikbaar komen. Dak oppervlak is 80 m2. Ook dienen er 3 dakkapellen en 2 veluxdakramen meegenomen te worden. Aan de voorzijde zullen de twee koekoeken worden gerenoveerd. Het pand stamt uit 1890. Het is een gemeente monument. Dus het moet zoveel mogelijk in de zelfde stijl blijven.