Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuwerkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nieuwerkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nieuwerkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nieuwerkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nieuwerkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, renovatie dak, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nieuwerkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel:

Panlatten vernieuwen Ivm te plaatsen zonnepanelen

Panlatten blijken te slecht te zijn om zonnepanelen te plaatsen

Golfplaten dak

Ik wil graag de golfplaten van mijn dak laten verwijderen. Eventueel ook nieuwe dakbedekking in offerte meenemen, maar hoeft niet. Het is een dak met een nok, 35 graden schuin. Ongeveer 3 meter hoog. Heel makkelijk bereikbaar, vrijstaand huis. Totale oppervlakte is ongeveer 45 m.

Vervangen nokvorsten

De nokvorsten moeten vervangen worden. Het huis dateert uit 1840.

Het isoleren van het dak van een oude woning

Wij hebben een huis uit 1918 gekocht die niet tot nauwelijks geisoleerd is. Wij willen hier het dak van laten isoleren. Volgens mij bestaat de klus uit het verwijderen dakpannen, goten mogelijk vervangen, isolatiemateriaal aanbrengen, nieuwe dakpannen. Dak is 73m2. Wij weten niks van isolatie af dus wij laten ons graag adviseren door een vakman.

Dak vernieuwen

Het betreft een aan weerszijden van de woning hellend stuk dak van ca. 2,5 x 5 mtr. Daarin bevindt zich nog een dakraam en een dakkapel. Graag offerte voor verwijderen van oude leien en opnieuw dekken met soortgelijke leien. Het betreft een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Dak van buitenaf isoleren

Aanwezig is een dakkapel en drie dakramen. Binnen is het dak niet geïsoleerd en dit is ook geen optie. Daarom willen we graag het dak van buitenaf isoleren. Het dak is 8,30 bij 4,60 meter.

Hellend dak isoleren en renoveren.

In verband met een lekkage graag advies over dakrenovatie en dakisolatie, wellicht met plaatsen dakraam. Het is een hellend dak en de oppervlakte weet ik nog niet.

Bitumen dak van uitbouw vernieuwen

We willen het platte dak (ong. 25m2) van de uitbouw op de begane grond vernieuwen. Dit betekent twee lichtkoepels verwijderen en vervolgens het geheel opnieuw bekleden met bitumen.

Dak isoleren aan de buitenzijde

Wij willen graag ons pannendak (hellend dak, 13 m2) vanaf de buitenzijde laten isoleren, optioneel willen wij ook 2 de twee Velux dakramen laten vervangen.

Dak isoleren

Huis met plat dak, graag willen we het onderhouden en isoleren Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Bitumen Afmetingen dak? Weet ik niet, kan de vakman dit voor mij meten?

Dakwerkzaamheden

Het gaat om het isoleren en het vernieuwen van de dakbedekking van een plat dak van 190 m2. Wij willen graag een glaskoepel boven de keuken van 2 bij 1 meter en 4 lichttubes. Als onze wensen meegenomen kunnen worden in de offerte is dat een optie. Verder pijpjes voor afzuiging van de wc en badkamers en dakdoorvoeren ten behoeve van de airco’s. Uitvoering in de eerste of tweede week van januari.

Slaapkamerdak isoleren

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij graag adviseren door de vakman. Er ligt nu grind op en bitumen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft het uitwendig isoleren van een slaapkamerdak (platdak, circa 13 m2) bovenop garage. De bedoeling is om op dit dak zonnepanelen te plaatsen op de isolatie als dit mogelijk is.

Dak van tuinhuisje repareren

Na een hevige storm is het zeil van het dak gewaaid. Het gaat om een tuinhuisje. De afmeting is ongeveer 3 x 2 meter. Het dak is nog wel intact, maar er is nu niets wat het water tegenhoudt. Daar het dak bestond uit een zeil zou ik graag advies willen ontvangen wat verstandiger is qua materiaal voor het nieuwe dak. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor een reparatie.

Dakgoot van zink vervangen

Aan beide kanten van het huis moet het zink in de dakgoot vervangen worden. Verder is het hout aan 1 kant voor niet goed meer.

Dakkapellen bedekken

Ik wil graag drie dakkapellen opnieuw laten bedekken. Ze zijn ongeveer 15 jaar oud en de eerste scheurtjes worden zichtbaar. Het betreft twee dakkapellen die vanuit het raam en de tuin goed bereikbaar zijn; De derde is op de tweede verdieping. Tevens willen we graag dat de afvoerpijpen vervangen worden met alles wat daarbij komt kijken.

Reparatie aan een zinken goot

Reparatie of vervangen zinken dakgoot, de goot is ongeveer 6 meter lang, betreft een tussenwoning

Restauratie van de nokvorsten

Wij willen onderhoud laten verzorgen aan de nokvorsten op onze woning. Het gaat om ongeveer 5 meter lengte. De vorsten moeten beter worden vastgezet en ook het ruiterband moet worden vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Lichtkoepel plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een lichtkoepel. De afmeting zal ongeveer 1.50 bij 1 gaan worden en moet in een plat dak worden gemonteerd. De koepel dient inclusief afwerking geplaatst te worden.

Complete dakrenovatie

Ons dak is aan renovatie toe. Het betreft een stukje plat dak van ongeveer 12 m2, en een groter stuk schuin dak met dakpannen. Ik vind het moeilijk om de maten in te schatten, maar wil graag foto's maken als dat helpt. Eventueel moet tijdens de renovatie, de schoorsteen die er nu op zit gesloopt worden. Deze is namelijk onnodig. Het gaat om een vrijstaand huis.

Daklekkage repareren en het dak controleren

Aan de voorzijde van mijn vrijstaande woning heb ik nu een lekkage. Het gaat om een pannendak. Op het moment dat de vakman aan de gang gaat wil ik ook graag de staat van het gehele dak laten controleren en daar waar nodig is laten repareren.

Regenpijp bij de garage vervangen

De regenpijp bij de garage moet worden vervangen. Liefst zink. Pvc kan ook. Graag prijsopgaaf incl materiaal

Bekisting van de dakgoten vervangen

Ik wil mijn huidige PVC dakgoten laten vervangen door een bekisting van Trespa / kunststof, inclusief nieuwe dakgoten en regenpijpen. De lengte is circa 60 meter en de dakgoten zitten op 2.50 en 5 meter.

Aquapannen monteren

Ik zou graag aquapannen op mijn schuur willen hebben. Wat heb je daar voor nodig en wat is de prijs? Schuur is ongeveer 2,5 x 3 meter.

Asbesthoudende dakleien vervangen

Wij hebben 15% asbest houdende dakleien op het dak liggen die moeten ergens voor 2024 worden vervangen, gaarne m2 prijs voor verwijdering plus eventuele staffelkorting. Het gaat om totaal 50 m2. Misschien willen de buren ook meedoen.

Dakpan vervangen

Er is een stuk van één dakpan af en deze moet vervangen worden.