Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuwerkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nieuwerkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nieuwerkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nieuwerkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nieuwerkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, dakvorsten vervangen, dakpannen vervangen van vrijstaand huis, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, gehele dak en dakgoot aanpakken, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nieuwerkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel:

Dak van buitenaf isoleren

Aanwezig is een dakkapel en drie dakramen. Binnen is het dak niet geïsoleerd en dit is ook geen optie. Daarom willen we graag het dak van buitenaf isoleren. Het dak is 8,30 bij 4,60 meter.

Hellend dak isoleren en renoveren.

In verband met een lekkage graag advies over dakrenovatie en dakisolatie, wellicht met plaatsen dakraam. Het is een hellend dak en de oppervlakte weet ik nog niet.

Bitumen dak van uitbouw vernieuwen

We willen het platte dak (ong. 25m2) van de uitbouw op de begane grond vernieuwen. Dit betekent twee lichtkoepels verwijderen en vervolgens het geheel opnieuw bekleden met bitumen.

Dak isoleren aan de buitenzijde

Wij willen graag ons pannendak (hellend dak, 13 m2) vanaf de buitenzijde laten isoleren, optioneel willen wij ook 2 de twee Velux dakramen laten vervangen.

Dak isoleren

Huis met plat dak, graag willen we het onderhouden en isoleren Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Bitumen Afmetingen dak? Weet ik niet, kan de vakman dit voor mij meten?

Dakwerkzaamheden

Het gaat om het isoleren en het vernieuwen van de dakbedekking van een plat dak van 190 m2. Wij willen graag een glaskoepel boven de keuken van 2 bij 1 meter en 4 lichttubes. Als onze wensen meegenomen kunnen worden in de offerte is dat een optie. Verder pijpjes voor afzuiging van de wc en badkamers en dakdoorvoeren ten behoeve van de airco’s. Uitvoering in de eerste of tweede week van januari.

Slaapkamerdak isoleren

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij graag adviseren door de vakman. Er ligt nu grind op en bitumen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft het uitwendig isoleren van een slaapkamerdak (platdak, circa 13 m2) bovenop garage. De bedoeling is om op dit dak zonnepanelen te plaatsen op de isolatie als dit mogelijk is.

Dak van tuinhuisje repareren

Na een hevige storm is het zeil van het dak gewaaid. Het gaat om een tuinhuisje. De afmeting is ongeveer 3 x 2 meter. Het dak is nog wel intact, maar er is nu niets wat het water tegenhoudt. Daar het dak bestond uit een zeil zou ik graag advies willen ontvangen wat verstandiger is qua materiaal voor het nieuwe dak. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor een reparatie.

Dakgoot van zink vervangen

Aan beide kanten van het huis moet het zink in de dakgoot vervangen worden. Verder is het hout aan 1 kant voor niet goed meer.

Dakkapellen bedekken

Ik wil graag drie dakkapellen opnieuw laten bedekken. Ze zijn ongeveer 15 jaar oud en de eerste scheurtjes worden zichtbaar. Het betreft twee dakkapellen die vanuit het raam en de tuin goed bereikbaar zijn; De derde is op de tweede verdieping. Tevens willen we graag dat de afvoerpijpen vervangen worden met alles wat daarbij komt kijken.

Reparatie aan een zinken goot

Reparatie of vervangen zinken dakgoot, de goot is ongeveer 6 meter lang, betreft een tussenwoning

Restauratie van de nokvorsten

Wij willen onderhoud laten verzorgen aan de nokvorsten op onze woning. Het gaat om ongeveer 5 meter lengte. De vorsten moeten beter worden vastgezet en ook het ruiterband moet worden vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Lichtkoepel plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een lichtkoepel. De afmeting zal ongeveer 1.50 bij 1 gaan worden en moet in een plat dak worden gemonteerd. De koepel dient inclusief afwerking geplaatst te worden.

Complete dakrenovatie

Ons dak is aan renovatie toe. Het betreft een stukje plat dak van ongeveer 12 m2, en een groter stuk schuin dak met dakpannen. Ik vind het moeilijk om de maten in te schatten, maar wil graag foto's maken als dat helpt. Eventueel moet tijdens de renovatie, de schoorsteen die er nu op zit gesloopt worden. Deze is namelijk onnodig. Het gaat om een vrijstaand huis.

Daklekkage repareren en het dak controleren

Aan de voorzijde van mijn vrijstaande woning heb ik nu een lekkage. Het gaat om een pannendak. Op het moment dat de vakman aan de gang gaat wil ik ook graag de staat van het gehele dak laten controleren en daar waar nodig is laten repareren.

Regenpijp bij de garage vervangen

De regenpijp bij de garage moet worden vervangen. Liefst zink. Pvc kan ook. Graag prijsopgaaf incl materiaal

Bekisting van de dakgoten vervangen

Ik wil mijn huidige PVC dakgoten laten vervangen door een bekisting van Trespa / kunststof, inclusief nieuwe dakgoten en regenpijpen. De lengte is circa 60 meter en de dakgoten zitten op 2.50 en 5 meter.

Aquapannen monteren

Ik zou graag aquapannen op mijn schuur willen hebben. Wat heb je daar voor nodig en wat is de prijs? Schuur is ongeveer 2,5 x 3 meter.

Asbesthoudende dakleien vervangen

Wij hebben 15% asbest houdende dakleien op het dak liggen die moeten ergens voor 2024 worden vervangen, gaarne m2 prijs voor verwijdering plus eventuele staffelkorting. Het gaat om totaal 50 m2. Misschien willen de buren ook meedoen.

Dakpan vervangen

Er is een stuk van één dakpan af en deze moet vervangen worden.

Daksegmenten vervangen

Het uithalen van de oude kit en aanbrengen nieuwe uv bestendige en elastische kit tussen de naden van de betonnen segmenten van de dakrand. Het gaat om 19 voegen van gemiddeld 1,5 cm breed en 40 cm lang de woning heeft één verdieping en een plat ommuurd dak op deze muur liggen de afdeksegmenten. Zie bijgaande foto. Uitvoering in overleg. S.v.p. alleen reageren als u direct aan de hand van de foto en de omschrijving een offerte uit kunt brengen. Indien u het wenst mag u na het uitbrengen van uw offerte altijd komen kijken of u het daadwerkelijk voor de aangeboden prijs kunt doen.

Zinken dakgoot vervangen

Mijn dakgoot van mij eengezinswoning van 6,5 meter van zink moet vervangen worden. Daarnaast is de bekleding van hout verrot en deze wil ik graag laten vervangen door Trespa.

Lekkages in de badkamer en het dak repareren

Ls, graag ontvangen wij een offerte voor de reparatie van een lek in de badkamer veroorzaakt door een lekkende afvoerpijp van de wasmachine, en een lek in het dak onder de dakpannen Er is een foto beschikbaar, zie de bijlage.

Regenpijp met regenton plaatsen

Aan bestaande dakgoot regenpijp met regenton plaatsen. Dakgoot is van zink. Regenpijp wil ik in wit kunststof hebben. Pijp en regenton mee aanbieden. Niet al te grote regenton. Misschien een designton die plat is?

Bakgoot van zink vernieuwen

Vernieuwen van zinken goot aan de achterkant van de woning. De goot zit op een hoogte van plus-minus 2.25 meter. De goot is goed bereikbaar, met de wagen aan de tuin kant geparkeerd. De lengte van de goot is ongeveer 5,5 meter. De goot hangt in een houten bekisting.