Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor loodslab schoorsteen vervangen:

Loodslab schoorsteen vervangen

Loodslab aan de zijkant van de voet van de schoorsteen is naar beneden gevallen. Voeg openmaken, loodslab plaatsen en aansmeren. Eengezinswoning van een verdieping, meter of 9 hoog.
Onze klant uit Nieuwerbrug (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslab schoorsteen vervangen uit heel Nederland:

Schoorsteen voegen

Ik wil de gemetselde schoorsteen opnieuw voegen. De loodslab bij de aansluiting op het pannendak moet ook worden verbeterd/vervangen. De dakhelling is 30 graden. De schoorsteen is circa 2 meter hoog. Er is ook sprake van een kleine lekkage. Wij zijn ook bezig met zonnepanelen en graag willen wij deze klus uitgevoerd hebben voor het plaatsen van de zonnepanelen in januari.

Gescheurde loodslab bij de schoorsteen vervangen.

Bij een woning in Hellevoetsluis is de loodslab rond de schoorsteen gescheurd, hierdoor was er lekkage. Dus dit deel lood moet vervangen of gerepareerd worden.

Daklekkage opzoeken en repareren

Repareren kleine lekkage op het dak. Je kan binnen precies zien waar het lekt. Het is een lekkage in een pannendak: misschien is er een loodslab bij de schoorsteen niet goed geplaatst. Afhankelijk van de wind lekt het. Het dak is op de eerste verdieping. We hebben er geen enorme haast mee. Graag verneem ik van u, de vakman die verstand heeft van pannen, wat de kosten zijn om dit te repareren.

Dakkapel en dakpannen renoveren

Werkzaamheden zijn reparatie/vernieuwen: - Loodslab onder dakkapel en lood in de schoorsteen - Dakpannen controleren en recht leggen - Balk in zolder deels vervangen De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte

Loodslab van schoorsteen vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van de loodslab aan de schoorsteen. We hebben nu een lekkage en het lood is gescheurd.

Lood bij de schoorsteen vastzetten of vervangen

Op het dak van onze eengezinswoning staat een gemetselde schoorsteen waar een loodslab los zit. Ik laat dat lood graag goed vastzetten of vervangen om lekkage te voorkomen. Ik hoor graag vooraf wat de te verwachten kosten hiervoor zijn.

Schoorsteen weer opmetselen

We hebben de bestaande gemetselde schoorsteen verwijderd omdat deze niet stabiel was en we momenteel het dak renoveren. Vanwege de nieuw aan te brengen loodslab was dat de beste optie. De schoorsteen is tot net onder het dakbeschot verwijderd. Graag zou ik willen weten wat de kosten bij benadering zijn om de schoorsteen weer op te metselen. Betreft ongeveer 150 stenen. 6 Per laag. We staan nu voor de keuze om de schoorsteen nu meteen opnieuw op te metselen of even te wachten tot het dak af is om het dan achteraf te doen. Ik hoor het graag.

Gemetselde schoorsteen renoveren

Ik wil de voegen laten vernieuwen van mijn 40 jaar oude schoorsteen. Vanwege de leeftijd van de schoorsteen gaat mijn voorkeur uit naar slijpen. Ook laat ik graag de schoorsteendeksel vernieuwen. En tot slot moet er in totaal 4 meter loodslab vervangen worden.

Loodslab aanbrengen bij de schoorsteen

Met de storm is de loodslab bij de schoorsteen omgeklapt. Hier moet naar gekeken worden en op zijn plaats gezet worden. Wanneer kunt u dit doen en met welke kosten moeten we rekening houden?

Dakkapel, schoorsteen en schuurdak herstellen

De loodslab van mijn dakkapel (onderkant) moet worden vervangen. Ook lekt het (bij harde regen) via mijn schoorsteen (misschien ook loodslab). De dakbedekking van mijn schuur (plat dak - bitumen met grind) moet vervangen worden. Graag een offerte zonder schuur en één inclusief schuur (schuur is ongeveer 3 x 3 meter).

Partners

Partners van Casius