Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor loodslab schoorsteen vervangen:

Loodslab schoorsteen vervangen

Loodslab aan de zijkant van de voet van de schoorsteen is naar beneden gevallen. Voeg openmaken, loodslab plaatsen en aansmeren. Eengezinswoning van een verdieping, meter of 9 hoog.
Onze klant uit Nieuwerbrug (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslab schoorsteen vervangen uit heel Nederland:

Gemetselde schoorsteen renoveren

Ik wil de voegen laten vernieuwen van mijn 40 jaar oude schoorsteen. Vanwege de leeftijd van de schoorsteen gaat mijn voorkeur uit naar slijpen. Ook laat ik graag de schoorsteendeksel vernieuwen. En tot slot moet er in totaal 4 meter loodslab vervangen worden.

Loodslab aanbrengen bij de schoorsteen

Met de storm is de loodslab bij de schoorsteen omgeklapt. Hier moet naar gekeken worden en op zijn plaats gezet worden. Wanneer kunt u dit doen en met welke kosten moeten we rekening houden?

Dakkapel, schoorsteen en schuurdak herstellen

De loodslab van mijn dakkapel (onderkant) moet worden vervangen. Ook lekt het (bij harde regen) via mijn schoorsteen (misschien ook loodslab). De dakbedekking van mijn schuur (plat dak - bitumen met grind) moet vervangen worden. Graag een offerte zonder schuur en één inclusief schuur (schuur is ongeveer 3 x 3 meter).

Loodslab van de schoorsteen vervangen

Er is tijdens een storm vermoedelijk een stuk dakpan door de loodslab bij mijn schoorsteen heengeslagen, waardoor er een flink gat in is ontstaan. Ik heb nu lekkage en wil dit daarom graag op korte termijn laten repareren. De schoorsteen staat niet in de nok van mijn rijtjeswoning, maar net daaronder. Het gaat om een loodslab van ongeveer 100 cm breed. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Houtkachel installeren en rookkanaal nakijken

Ik heb een houtkachel gekregen met een pijp met een diameter van 13 centimeter. Tot het plafond wil ik een rookkanaal in de kamer. Vervolgens wil ik na laten gaan of de oude schacht (waar een gaskachel op aangesloten was) met een gat van 13 bij 20 centimeter nog bruikbaar is en wat er eventueel aan aangepast moet worden. De schacht voelt op de eerste verdieping nat aan de buitenkant, uit het bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat de loodslab van de schoorsteen niet meer goed is, kunt u dit ook repareren? Is het eventueel ook mogelijk een rookkanaal buitenom te plaatsen? Graag ontvang ik een offerte.

Dak repareren

Het voorhuis van een woonboerderij heeft een pannendak waarvan uit de nok lekkage optreedt. Het gaat om 2 punten waar het cement van de nokvorsten niet meer aanwezig is. Het eerste punt zit vlak naast de schoorsteen. Het tweede punt twee meter verder, ongeveer een meter van het rieten dak vandaan. Naast het aanbrengen van een flexibele dakmortel zou mogelijk ook de loodslab rond de schoorsteen correct op zijn plaats gebracht moeten worden.

Loodslab en voegen van schoorsteen vervangen

Een loodslab aan de schoorsteen is los. Zie bijgevoegde foto. Het betreft een woning van ongeveer 7 jaar oud in Brielle. Met de beneden en zolderverdieping is de woning vier verdiepingen hoog.

Morso houtkachel aansluiten

Wij hebben recentelijk een huis gekocht en nu willen wij daar graag een houtkachel in plaatsen. De houtkachel hebben we reeds in het bezit (Morso), ook is nog een schoorsteen aanwezig waar we alleen nog maar de kachelpijp van de begane grond via de eerste en zolderverdieping door hoeven te trekken naar het dak. Vanaf de schouw waar onze houtkachel komt te staan moet een flexibele RVS buis naar de zolder komen (afstand max 7 meter). De diameter van de buis moet 125 mm zijn. Ook is er een koppelstuk nodig van de kachel naar de flexibele buis. Waar de flexibele buis de schoorsteen in gaat moet het gat om de buis dichtgemaakt worden, zodat hier vermiculiet korrels om de buis kunnen worden aangebracht. Ik denk dat een stalen afsluitplaat hier mooi is, maar ik laat de invulling hiervan ook graag aan u over, wat is gebruikelijk? Overigens is op de eerste verdieping een luikje in de schoorsteen aanwezig waar de korrels in kunnen worden gebracht, kunnen we ook mooi zien wanneer er genoeg in zit. Op zolder stopt de schoorsteen en daar moet de buis aangesloten worden op een dubbelwandige RVS buis. Tot het dak moet deze buis circa 1 meter overbruggen. De dubbelwandige buis moet vervolgens nog 1 meter uit het dak steken. Hier is een koppelstuk met loodslab voor nodig en een trekkende kap. Er moet nog een gat in het houten dak met pannen worden gemaakt.

Plat dak renoveren

Ik wil graag dat er iemand komt kijken. 18 jaar geleden is er een nieuw dak op gezet. We hebben nu lekkage aan de randen (loodslab?). Het gaat om een omgekeerde dakconstructie, isolatie met grind erop, ongeveer 50 m2 plat dak, nieuwe laag, 1 borstwering 7 meter, 7 meter x 2 aansluiting naastgelegen panden, 7 meter dakrand. 1 schoorsteen, 2 x ontluchtingsdoorvoer, Daklicht trapgat = 2.30 x 3 meter, hier is ook een kleine lekkage. Huidige aansluiting in lood. Er is ook nog een plat dak van 7 meter bij 1.80 meter. Dit graag ook meenemen in de inspectie. Het gaat om een VvE. Graag in eerste instantie per mail contact opnemen in verband met veelvuldig verblijf in het buitenland.

Loodslabben aanbrengen

Afgelopen november is een houten schuurtje koud tegen de zijgevel van ons huis geplaatst, over een lengte van 4,5 meter. Het voegwerk van de zijgevel is her en der wat matig. Bij regen zakt vocht door de zijgevel achter de schuur langs naar beneden, en komt zo in de schuur. Waar de schuur de muur raakt, ontstaan vochtplekken. De muur zelf is nat. Gevolg is dat het in de hele schuur erg vochtig is. Graag zien wij een loodslab aangebracht aan de bovenzijde van het dak, als fysieke barrière tegen het doorzakkende vocht. Tevens is de loodslab die is aangebracht tegen de schoorsteen gescheurd. Ook deze moet gerepareerd of vervangen worden. Ook dient het dak gecontroleerd te worden. Er zal een opening zijn waardoor er water in de spouwmuur terecht komt. Graag ontvang ik een offerte voor beide klussen. Er zijn foto's beschikbaar.

Partners

Partners van Casius