Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe golfplaten plaatsen op het garagedak:

Nieuwe golfplaten plaatsen op het garagedak

Het gaat om een garage van 6 x 12 meter. De eternit golfplaten die er nu op zitten bevatten asbest. Deze worden binnenkort verwijderd. We zoeken iemand die de nieuwe eternit golfplaten wil plaatsen op bestaande gordingen. Goed toegankelijke garage.
Onze klant uit Nieuw Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe golfplaten plaatsen op het garagedak uit heel Nederland:

Diverse stormschade in tuin herstellen

Graag een offerte voor de volgende dingen: * verwijderen en afvoeren van de oude schutting * plaatsen nieuwe schutting (7 delen, 8 palen, palen gestort in beton). Ongeveer 13 strekkende meter. * gat in het dak van de kattenren vervangen/herstellen (d.m.v. 2 kleinere doorzichtige golfplaten) * zijkant kattenren vervangen (grote doorzichtige golfplaten) Dit is ongeveer 4 vierkante meter * schutting andere kant iets rechtzetten * dak afkapping achterin de tuin vervangen door 8 zwart bitumen platen. Voor al het materiaal wordt gezorgd. Indien mogelijk ook een offerte zónder afvoer van materiaal etc. Dit is ongeveer 3 vierkante meter. Goed toegankelijke tuin met een achterom.

Terrasoverkapping plaatsen

Situatie: Aan de ene kant van de overkapping bevindt zich een een schuur, aan de achterzijde een schutting. De overkapping moet aan de schuur bevestigd worden en de schutting moet een dichte achterwand worden. Planken moeten dus verplaatst worden en enkele planken moeten toegevoegd worden. Ik wil gewoon geïmpregneerd tuinhout gebruiken en transparante golfplaten. Als voorbeeld voeg ik een foto toe. Uiteraard wordt mijn overkapping kleiner dan die op de foto. Ik wil deze zomer graag onder mijn afdakje zitten, maar ik ben redelijk flexibel als het om de oplevering gaat. Ik wil 'm graag voor 26 mei 2018 geplaatst hebben. Komt het in uw planning beter uit om dat veel eerder te doen, dan is dat wat mij betreft prima. Wel moet ik daarbij zeggen dat ik pas 26 mei kan betalen, omdat mijn werkgever dan mijn vakantiegeld uitkeert ;-)

Asbest verwijdering

Wij hebben in 2001 de schuur laten verbouwen met garageruimte, er zitten golfplaten op, 18 stuks, gedaan door een aannemer in die tijd, wij weten helemaal niet of daar asbest in zit? Bij het aanvragen van de kosten voor deze nieuw te plaatsen werden wij hierop gewezen? Wat nu te doen? Het gaat om 25 vierkante meter. Platen willen wij vernieuwd hebben. Graag even komen kijken.

Golfplaten leggen

Ik wil golfplaten laten leggen op het dak. Het oppervlak van het dak is 2,3 x 10,5 meter. Ik wil dat de vakman transparante golfplaten komt leveren en plaatsen. Het puin mag worden afgevoerd door de vakman.

Asbest golfplaten verwijderen

Ik wil graag mijn asbest golfplaten laten verwijderen en afvoeren en nieuwe golfplaten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 9 m2. Als de buurman meedoet gaat het om twee keer zoveel natuurlijk.

Asbesthoudende golfplaten van de schuur verwijderen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van Verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten bij een schuur. De oppervlakte is 170 m2. De schuur heeft een nokhoogte van ongeveer 5 meter en de goothoogte ongeveer 2.50 meter De schuur is goed bereikbaar en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig. Separaat ontvang ik graag een offerte voor het leveren en plaatsen van cement vezel platen.

Schutting en afdak plaatsen

Mijn schutting is grotendeels omgewaaid en 4 houtenschermen (Gamma- Jumbo 1.80 x 1.80 art: 263360) zijn kapot, dus graag opnieuw de schutting plaatsen. Wellicht zijn houten palen in beton gegoten een optie. Daarnaast is het afdak (golfplaten 2 x 2 meter) tussen de woning en de schuur volledig vernield en moet vernieuwd worden. Ik wil graag in overleg met de vakman tot een duurzame oplossing komen.

Klussen in tuin

Ik wil 7 schuttingsdelen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Vervolgens moet er een forsythia uitgegraven worden. Ook moet er een golfplaten dak gerepareerd worden als dit zou kunnen. Deze is 1 bij 3 meter.

Afdak laten maken

Ik wil graag overkapping van 3,60 bij 4,60 meter laten plaatsen. Deze moet schuin aflopen richting de steeg. De overkapping komt te staan tussen de schuur en de schutting. Betreft het plaatsen van het geraamte, dakconstructie en golfplaten. Graag ontvang ik een offerte.

Dak met golfplaten isoleren

Wij hebben een grote schuur met een golfplatendak. Om dit gebouw geschikt te maken als extra woonruimte dient het dak geïsoleerd te worden. Graag ontvangen ik een offerte voor isolatie en indien mogelijk het plaatsen van 2 ramen.

Partners

Partners van Casius