Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Mijnsheerenland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Mijnsheerenland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Mijnsheerenland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Mijnsheerenland of directe omgeving.

47 klanten uit Mijnsheerenland bevelen een bij Casius in Mijnsheerenland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Mijnsheerenland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dak isoleren en dakpannen plaatsen, dak isoleren, vernieuwen van een garagedek, dak leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Mijnsheerenland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Mijnsheerenland:

Dak isoleren

Ik wil het schuine dak van buiten laten isoleren. De geschatte hoeveelheid is 45 m2. De huidige gebakken-pannen zijn ook aan vervanging toe. Ik wil dit werk gaan combineren met een extra dakkapel. Na dit werk wil ik ook nog aan één zijde zonnepanelen. De goot zit op 3 meter hoogte.

Nieuwe kunststof dakgoot voor huizenblok

Nieuwe kunststof dakgoot voor blokje van 7 huizen. Breedte per huis 5,5 meter. (achterkant huizen) Optioneel 4 dakgoten van 4,5 meter (voorkant huizen).

Bitumen dakje vervangen

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Groendak, ik laat mij adviseren door de vakman. Het dakje van ons voorportaal is aan de binnenzijde beschimmelt en de ruimte is erg koud en vochtig. We zullen ook andere isolerende maatregelen toepassen zoals bodemisolatie tegen optrekkend vocht en een nieuw deur en raamkozijn met dubbelglas. Maar het bitumen dakje is oud en moet vervangen worden met een betere afwatering, isolatie en ontluchting want momenteel is niets geïsoleerd, staat er water op het dak en is de latei (grenzend aan het dakje van het uitgebouwde voorportaal) kaal en altijd vochtig wat terecht komt in de meterkast. Afmetingen van de binnenkant is 1.5 x 2 meter. Eventueel ook het dak van de buren meenemen, dit ligt aan de meerprijs.

Plat dak bedekken

Bestaand plat dak met roofing. Totaal 90 m². Op de roofing komt 12cm eurothane +EPDM. Afwerkingsprofielen alleen voor en achtergevel 22 lm.

Vervangen dakgoten en boeidelen

De dakgoten van een nog aan te kopen (vrijstaande) woning (inclusief grote aangebouwde schuur) zijn in zijn geheel dringend aan vervanging toe. Ook de boeidelen van de woning moeten vervangen worden. In zijn geheel gaat het om ongeveer 94 meter dakgoot. De maten van de boeidelen zijn mij niet bekend. Wij zijn dan ook benieuwd naar de (globale) kosten van deze vervanging.

Los liggende nokvorsten vervangen

De nokvorsten liggen los en zijn poreus geworden. Het gaat over een lengte van 6 meter. Wat berekent u per meter alles inclusief?

Nokvorsten schoonmaken en herplaatsen

Ik heb op onze tussenwoning uit bouwjaar 1972 ongeveer 6,5 meter nokvorsten liggen op 7,5 meter hoogte. De nokvorsten liggen hier en daar los in het cement. Ik wil ze laten schoonmaken en daarna weer laten bevestigen. Kapotte vorsten moeten vervangen worden, ik heb daarvoor geen reservepannen liggen. Ik ontvang graag uw offerte.

Dakbedekking en HWA vervangen

Lekkage vanuit de schuur. Dakbedekking vervangen 8m2 en hwa vervangen 2,5m1. Offerte uitsluitend per mail.

Omkisting van de dakgoot repareren

Bij de rechterzijde van de dakgoot van de garage moet de laatste meter vervangen worden. Zink in goot is nog goed maar boeibord moet in zijn geheel vervangen worden op het laatste stuk. Er is een aanbouw kas gedemonteerd en daar komt een nieuwe voor terug, voor het plaatsen hiervan willen we de dakgoot gerepareerd hebben.

Dakpannen op pannendak vervangen

Bestaande pannen verwijderen en vervangen door gladde antraciet pan die mat/glimmend is. Opp. huis 15 bij 8m.

PVC regenpijp vervangen

Ik wil graag weten wat het kost om een PVC regenpijp te vervangen van de dakgoot tot de grond.

Daklekkages herstellen

Het betreft hier een lekkage. Dak met pannen en kilgoten. Wat ouder huis. Water komt slaapkamer via spotje, wat in gipsen plafond is gemonteerd, naar binnen. Degene die deze reparatie zou moeten uitvoeren moet een goede vakman zijn! Graag inspectie en reparatie.

Dakreparatie/dakkapel

Betreft een standaard dakkapel, geeft lekkage, materiaal is ongeveer 13 jaar oud. Dakbedekking (bitumen) moet gerepareerd worden dan wel misschien vervangen. Dakkapel is ongeveer 2,5 meter breed.

Bitume dak

Bitume aanbrengen op plat dak 45 m2 totaal. Waarvan 10 m2 beloopbaar. Dak behoeft geen isolatie.

Ik heb een gedeelte garage dak wat aan ...

Ik heb een gedeelte garage dak wat aan onze kant lekt. Aan onze zijde moet het dak gerepareerd worden zodat het niet meer lekt, het lekt in 2 hoeken of in 1 hoek en dat het nu doorloopt. Het dak is 3.60 bij 3.80. Het is zonder kiezels of wat dan ook, alleen met aluminium afwerkstrips.

Vervangen dakgoten en houtwerk van de ...

Vervangen dakgoten en houtwerk van de dakgoten.

Voegen van schoorsteen uitbikken en ...

Voegen van schoorsteen uitbikken en nieuw voegen, dak-lood herstellen vervangen. Moeilijk dak, (3 verdiepingen) lastig te belopen door type dakpannen met korrelige toplaag. Naar mijn idee hoogwerker of bouwstelling nodig.

Aan achterzijde woning treedt lekkage op ...

Aan achterzijde woning treedt lekkage op in de dakgoot. Deze is herhaaldelijk gerepareerd, maar dit heeft niet geholpen. Water dringt bij harde wind woning binnen.