Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakreparatie bitumendak:

Dakreparatie bitumendak

Plat dak (afmeting: 20 m2), waarschijnlijk scheurtjes of gaatjes op het dak dat ervoor zorgt dat er water lekt op zolder. Momenteel ligt er bitumen op het dak.
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakreparatie bitumendak uit heel Nederland:

Dakreparatie van een schuur

Van lichte lekkage in de hoek van de half stenen / half houten schuur in de tuin. Lichte vochtdoorslag en langzaam druppelen bij harde regen. Zelf gezocht maar kan het lek niet vinden. Schuur heeft een bitumendak, graag zou ik het lek gerepareerd hebben, rest van het dak ziet er goed uit. Offertes gaarne per email, door werk offshore niet altijd telefonisch bereikbaar.

Dakreparatie/vervangen

Reparatie/vervangen van bitumendak van ongeveer 40m2. Het dak lekt en wij willen graag een offerte voor reparatie en/of vervangen van het dak. Lekkage op een aantal plaatsen.

Dakreparatie of vervangen, graag advies

We hebben een vakantiehuisje met een schuin bitumendak. Daar zitten drie lichtkoepels in. Het dak moet nagekeken worden of plaatselijk vervangen. Het huisje is 60 m2. Voor de vakanties willen we het klaar hebben.