Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Maassluis of directe omgeving.

349 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Maassluis:

3 Platten daken bitumen vervangen bij 3 woningen

Voor 3 huizen naast elkaar willen wij het oude dak vervangen. Dus oud verwijderen en een nieuwe laag aanbrengen. Tevens willen wij het dak ook laten isoleren. oppervlakte per huis is ongeveer 47 m2. 9.5 bij 4.9. Wat betreft de isolatie laten wij ons graag adviseren door de vakman

Het platte dak van een woning renoveren

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn woning opnieuw kan bedekken. Het gaat om een dak van 100 m2 boven de 2e verdieping van onze woning. Momenteel is het dak bedekt met bitumen. Misschien willen we een groen dak hebben.

Dak nakijken in verband met verkoop

Het nalopen van het dak voor kapotte pannen (vervanging is aanwezig) en opnieuw afsmeren met zand/cement? De afmeting van het dak is: 10 meter x 6 meter en staat op 60 graden. Het gaat om een eengezinswoning. Aan de voorzijde is het dak 2 verdiepingen hoog. Aan de achterzijde is er een balkon aanwezig.

Zinken deklijst plaatsen op schuur

Ik wil graag een zinken deklijst laten plaatsen voor op mijn schuur. De afmetingen 2.5m,2.5m,2.5m met 2 90 graden hoeken.

Vogelwering in dakgoot aanbrengen, nesten verwijderen, isoleren

Bij het laten reinigen van de dakgoten is geconstateerd dat er vogels onder het dakbeschot van mijn woning zitten. De vogels zitten in de dakgoot aan de voor- en achterzijde van mijn woning. De dakgoot heeft een totaallengte van 12 meter. Wat zijn de kosten om de nesten te verwijderen, het aangetaste isolatie op te vullen en in de dakgoot een vogelwering te plaatsen. De dakgoot bevind zich aan de bovenzijde van de eerste etage. De dakgoot is middels een ladder goed te bereiken.

Schoorsteen en rookkanalen verwijderen

Verwijderen van een schoorsteen in het midden van een zadeldak van een jaren 30 huis en het dicht maken van het dak. De schoorsteen bevat 2 rookkanalen (rechte en een schuine) die eventueel ook verwijderd moeten worden. Eerst een afspraak om de situatie/mogelijkheden te bekijken.

Dakreparatie bitumendak

Plat dak (afmeting: 20 m2), waarschijnlijk scheurtjes of gaatjes op het dak dat ervoor zorgt dat er water lekt op zolder. Momenteel ligt er bitumen op het dak.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage repareren en opsporen. 1 dakpan is eerder vervangen, maar lekkage is teruggekeerd.

Dakgoot reparatie en reiniging

Dakgoot reparatie en reinigen

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak.

Uitbouw dakbedekking vervangen

Dakbedekking vervangen van een uitbouw inclusief vervangen/aanbrengen van PIR isolatie met afschot, en een daktrim over beide randen heen. De uitbouw heeft een oppervlakte van 5.50 x 2.50 m2.

Bitumen dak vervangen

Op 2 dakkapellen dient het Bitumen vervangen te worden.

Dakgootlekkage langs de beplating

Ik wil een dakgootlekkage laten repareren op een hoogte van 5 meter aan de voorzijde van het huis. Er stroomt bij flinke regenval water langs de beplating en de hemelwaterafvoerpijp.

Dakplaten, panlatten en dakpannen vervangen

Ik wil graag een nieuw dak met nieuwe dakplaten, nieuwe panlatten, en dakpannen. Het gaat om een dak van ongeveer 60 m2. Ik wil graag Tule de Nord dakpannen.

Pannendak vervangen

Ik wil graag nieuwe pannen op mijn dak. Dak is 11 breed, 7 meter lang. Graag rondom kantpannen en boven over de breedte een nokvorst. Schuine dak ligt tegen het platdak aan.

Lichtstraat in de woonkamer maken

We hebben een aanbouw aan de woonkamer, met een lichtkoepel. De koepel zit tegen de gevel aan, deze is 1.96 meter x 88 cm en deze lekt. Het dak moet vervangen worden en dan willen we er graag een lichtstraat in laten maken voor meer licht in huis. Een lichtstraat van ongeveer 2.50 x 1 meter. Het dak is een houten frame. Het frame van de lichtstraat willen we van kunststof hebben en dubbel glas erin. Het dak van de aanbouw is 8 x 4 meter, minus een hoek van 8 m2. Over niet al te lange termijn uitvoeren. We willen graag advies over de mogelijkheden en kosten en het dan voor het einde van het jaar laten uitvoeren.

Nokvorst van huis renoveren

Huis is uit 1966. De nokvorst is volgens mij aan een renovatie toe. De breedte van het huis is 6 meter. Er is ook een schoorsteen. Dus ik verwacht dat de nokvorst 5 a 5.50 meter lang is.

Dakgoten laten reinigen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het laten reiningen van mijn dakgoten. Geschat op 35 strekkende meters.

Lekkende dakgoot repareren

Wij hebben waarschijnlijk een lek in de dakgoot. De goot is van zink en bestaat uit diverse stukken van 2 meter. De lekkage lijkt dan ook te zitten op de naad tussen 2 gootdelen.

Regenpijp plaatsen

Ik wil graag een regenpijp laten plaatsen. Het gaat om het plaatsen van een extra pijp. Het gaat om een uitbouw, we hebben daar een stenen muurtje van ongeveer 50 bij 50 cm en dan wil dat het aan beide zijde naar de regenpijp stroomt.

Dakbedekking op balkons vervangen

Samen met nog andere twee buren willen we de hele bedekking van ons balkon laten vervangen vanwege daklekkages. De afmetingen van de balkons zijn ongeveer 8 m2 per huis. Er ligt een asfalt/rubber laag op. We willen graag advies of er een nieuwe laag op kan of dat eerst alles eraf moet. Het gaat dus om drie huizen naast elkaar.

Lekkage aan pannendak

Na de stormen van afgelopen tijd heb ik lekkage in mijn woning. Ik heb een puntdak met dakpannen. Er is ook een schoorsteen op het dak. Ik heb lekkage op diverse plaatsen. Graag wil ik een vakman hier naar laten kijken. Ook heb ik een offerte nodig voor de verzekering. Als de verzekering akkoord is, zal ik de reparatie door de vakman laten uitvoeren.

Nokvorsten opnieuw bevestigen

Op ons dak zijn de nokvorsten vast gemetseld, hierdoor is het niet mogelijk om de bovenste 2 rijen dakpannen los te maken om er zonnepanelen te kunnen bevestigen. Wat gaat het kosten om die handelingen uit te voeren, zodat de beugels voor panelen bovenaan ook bevestigd kunnen worden?

Nieuwe lichtkoepel laten plaatsen

Info: lekkage woonkamer en nw lichtkoepel woonkamer. Prijzen!

Kopschot plaatsen

Kopschot moet vervangen worden ongeveer 6 a 7meter.