Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoorsteenlekkage verhelpen:

Schoorsteenlekkage verhelpen

Wij hebben lekkage, mogelijk van de aansluiting schoorsteen op het dak. Ik wil dit graag laten nakijken en repareren.
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteenlekkage verhelpen uit heel Nederland:

Schoorsteenlekkage oplossen

Wij hebben lekkage naar binnen toe van de schoorsteen, althans daar gaan we vanuit gezien de plek waar het water langs komt als het heftig regent. De schoorsteen dateert uit de jaren 50 en moet zeker opnieuw gevoegd worden maar misschien is er meer aan de hand. Wij hadden graag van u geweten wat een eventuele oorzaak zou kunnen zijn en of u het kunt verhelpen en per wanneer? Het liefst zo snel mogelijk maar dat horen we dan graag van u,

Schoorsteenlekkage verhelpen en dakinspectie

Ik woon in een tussenwoning in een rijtje van 8 woningen uit bouwjaar 1971. Wij hebben lekkage bij de schoorsteen. Ik heb aan beide zijden op het dak een schoorsteen staan die ik deel met de buren. Graag laat ik de lekkage verhelpen. Ik denk dat het lood en/of het voegwerk moet worden gerepareerd. Ik weet niet of mijn buren ook lekkage hebben. Verder wil ik graag een oordeel over de staat van het pannendak van betonpannen. Dit ligt er vanaf de bouw op en moet mogelijk gerenoveerd worden. Ik ontvang graag vooraf een offerte van alle kosten.

Schoorsteenlekkage verhelpen

Ik heb een plat dak waar de schoorsteen van mijn CV ketel doorheen steekt. De aansluiting lekt als het regent, de andere afdichtingen er om heen van bijvoorbeeld rioolontluchting en afzuiging lekken niet.

Schoorsteenrenovatie: lekkage verhelpen

Schoorsteenlekkage verhelpen; schoorsteen van 1956; lood vernieuwen, regenkap plaatsen, impregneren

Vochtplekken binnenmuur verhelpen

De binnenkant van een buitenmuur is zeer vochtig en ik weet niet waar het vandaan komt. Het komt waarschijnlijk van buitenaf, daar zie je ook plekken zitten. Ze zitten in het midden van de muur, dus niet boven of beneden. Oude bewoonster vertelt dat ze ooit schoorsteenlekkage heeft gehad. Ook in woonkamer ook lekkage gehad door het plafond, door het bad erboven, dat is verholpen.