Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

Dakpannen herstellen en schoonmaken

Dakpannen schoonmaken en herstellen. 100m2 dak. Graag contact met email.

Dakgoten schoonmaken

Het gaat om 2 dakgoten van ongeveer 10 meter lang tussen de daken in. Het is een geschakelde rijtjeswoning waar aan elke kant van het dak een gedeelde dakgoot van voor naar achterloopt. Deze moet gereinigd worden van blad. Er is lekkage in huis vermoedelijk door verstopping van blad waardoor het water niet tot niet goed de afvoerpijp in kan of wellicht wel over het randje onder de pannen doorsijpelt. Het gaat nu om twee dakgoten met "spoed" . De buren willen aan de andere kant ook de dakgoot meenemen en wellicht wil de andere buurman dat ook aan zijn kant. Graag prijsopgave voor 2, 3 en 4 dakgoten reinigen. En of het ook op zeer korte termijn gereinigd kan worden. Van het weekend wordt het slecht weer ;-)

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Betreft een rijtjeshuis. De spouwmuren zijn eerder onderzocht waaruit bleek dat deze vervuild waren en niet geïsoleerd kunnen worden. Het betreft smalle spouwmuren (ongeveer 40 cm breed) van beneden tot aan het dak aan de voorkant en achterkant van het pand. De breedte van de gevel is ongeveer 1 meter (2x 50 cm) aan de voorkant en ook zo aan de achterkant. Het huis heeft een begane grond en twee verdieping. Ik zou graag de spouwmuren laten schoonmaken en laten isoleren met EPS isolatieparels met certificaat. Het geheel moet door 1 bedrijf uitgevoerd worden. Uitvoering moet door een gecertificeerd bedrijf plaatsvinden ivm bewijsvoering voor STEP subsidie. Werkzaamheden kunnen na acceptatie offerte z.s.m. plaatsvinden. Uw offerte graag per email omdat ik nu in het buitenland ben.

Houtkachel installeren

Ik wil graag een houtkachel laten installeren in huis. Afvoer aanwezig, is 12 cm doorsnee. Zit recht onder het plat dak. Er is een rookkanaal aanwezig. Het hart zit op cm hoog vanaf de grond. Ik heb al een kachel gevonden met deze diameter. Ook wil ik graag het kanaal laten schoonmaken en de kachel kan aansluiten.

Aansluiting voor de houtkachel maken

Ik heb een schoorsteen tot op zoldervloer hoogte, de rest hebben ze ooit afgebroken. Nu wil ik er een dubbelwandige pijp erop gemaakt hebben. Ga op de bewuste plek zowat gelijk door dak naar buiten, waarvan nokhoogte 5 meter is. Zal ongeveer dus 1.5 tot 2 meter pijp zijn. Waarbij ook een controle luik gemaakt moet worden denk ik vanwege het schoonmaken jaarlijks van schoorsteen. Belangrijk is de aansluiting van dubbelwandige pijp op bestaande schoorsteen. Is voor houtkachel. Bestaand schoorsteen kanaal is binnenwerks 13 x 24 centimeter ongeveer.

Afdekkap op dakdoorvoer voor droger terug plaatsen

Tijden het vervangen van de luchtslag van de droger dacht ik direct even de dak doorvoer schoon te maken. Dit was trouwens wel erg hard nodig. Tijdens het schoonmaken van binnenuit vloog ineens de deksel er af en kon ik de zon zien. Na wat gevaarlijk pogingen de deksel van binnenuit te pakken te krijgen heb ik het maar opgegeven. Met binnen 1 maand bedoel ik graag voor de volgende regenbui. Het liefst een acceptabele prijs telefonisch doorgeven en direct de opdracht tegen die prijs uitvoeren.

Lekkende schoorstenen repareren

De twee schoorstenen op het dak lekken. Deze moeten gerepareerd worden. Waarschijnlijk het lood vervangen, voegen repareren, schoonmaken en impregneren. De schoorstenen zitten op ongeveer 10 meter hoogte.

Nokvorsten met flexibele dakmortel repareren

Graag wil ik reparatie van de nokvorsten. Ter vervanging van de specielaag graag flex-materiaal. Ongeveer 20 meter. Tevens vervanging van een dakpan, aan de zijkant van het dak. Tevens (na schoonmaken dakgoot) controle en eventueel reparatie op een lekkage punt.

Buitenschilderwerk

Inspecteren, Afdekken, Schuren, Herstellen, Plamuren, Ontvetten, naden dichten met kit of lijm, Alles minimaal 1x Gronden, 2x Lakken. Zuidkant 2 gronden en 2 x lakken. Alles wordt opgeruimd en verfresten op begane grond verwijderen. Voorkeur: grond verf Sikkens rubbol primer plus of sigma, bijvoorbeeld lak verf Sikkens Sikkens Rubbol XD Gloss RAL :9010. Garantie geven op werk. • Deuren en kozijnen woningen niet schilderen, behalve wat hieronder staat. • Dak overstek woning: 30 cm h x 70 cm br. Lengtemeter. 3 meter hoog • Dak overstek keuken: 28 cm hoog x 17 cm breed. Lengtemeter. 2,63 meter hoog • Dak overstek garage: 28 cm hoog x 28 cm breed. Lengtemeter. 2,4 meter hoog • 9 Lampen onder de overstek eraf halen en weer terug hangen • Meten waterdoorlatendheid van de verf of de muur (de muren hoeven zelf niet worden geschilderd rondom het huis) • Berging deur: 0,87 bij 2,15 meter • Kozijngarage: 0,87 bij 2 meter • Windschutting kozijn: 1,28 x 2 meter • 6 kunststof regenpijpen (roest mag niet meer zichtbaar zijn ook op langere termijn) en roestende klemmen vervangen door niet roestende klemmen. • Balkon op de eerste etage + hekje • Voordeur: 0,94 bij 2,10 meter • Luifel boven voordeur • Metalen deur van de CV ketel: 0,87 bij 2,15 meter. 2 metalen roosters meenemen. • 3 kleine kunststof lampen in dezelfde kleur schilderen • Dakgoten en dakkappelen schoonmaken en dakkappelen in de Turtle autowax zetten • Plaatselijk bijwerken muur

Dakgrind afvoeren en vernieuwen

Het grind op het platte dak is flink vervuild. Er groeit mos en steeds weer onkruid op. Ik wil het graag laten verwijderen en vernieuwen, of als het kan laten schoonmaken. Het dak is ongeveer 40 m2 en het gaat om ongeveer 2 kuub grind.

Partners

Partners van Casius