Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Wij hebben 8 zonnepanelen op een schuin liggend dak (ongeveer 45 graden). De kauwen nestelen onder de dakpannen. Graag een offerte voor een vogelwering en het schoonmaken onder de zonnepanelen.

Dakpannen schoonmaken en coaten

Wij zouden graag onze dakpannen willen laten reinigen. Er zit veel mos op. Schoonmaken en coaten. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte! Zie Google maps voor het huis. Ik weet niet hoeveel m2 het dak is, kan ik nog wel opzoeken. Het is een driehoekig dak met erachter nog een schuin dak.

Vogelwering plaatsen en loodwerk bij de schoorsteen verbeteren

Ik wil graag dat de vogelnesten onder de zonnepanelen worden verwijderd en worden voorkomen voor de toekomst. Daarnaast wil ik de panelen schoonmaken en een vogelpin (of twee) in de nok om te voorkomen dat vogels op de punt van het dak gaan zitten. Tot slot zou ik graag het lood van de schoorsteen willen laten verbeteren/controleren door eerder advies van de schoorsteenveger. De zonnepanelen zijn in de lengte aan beide zijden in totaal ongeveer 8 meter en bevestigd op een schuin dak. Graag ontvang ik een offerte met een indicatie per onderdeel.

Lood vervangen, gevel nakijken en dak schoonmaken

Boven de uitbouw mijn de gevelmuur moet de loodflap worden vervangen. De loodflap is circa 5,5 meter. Tevens het voegwerk rondom de woning nakijken en waar nodig herstellen. het is een eengezinswoning met één verdieping. Kunt u eventueel ook het platte dak nalopen en schoonmaken? Uitvoering in juni of later.

Dakgoot schoonmaken en repareren

Ik wil de voorkant en achterkant laten schoonmaken en repareren waar nodig. De achterkant is bereikbaar via het platte dak van de aanbouw. Het water druppelt nu vanaf de dakgoot op het platte dak, ook nog als het niet meer regent.

Rolluiken schoonmaken van binnen en buiten

Gaat om 4 rolluiken, handmatig bediend op de eerste verdieping. Afmetingen: - 90 breed - 150 breed - 150 breed - 50 breed En 1 elektrisch rolluik op de 2e verdieping, 400 cm breed. Alle reinigen aan zowel de binnen- als buitenkant. Goed bereikbaar met een ladder, 2 via een plat dak.

Nieuw raam in oud pand plaatsen

Ik wil een nieuw raam aan de achterzijde van een oud pand van 1832 laten vervangen. Het is op de 1e etage en het raam moet praktisch zijn, zodat ik het aan beide zijden goed kan schoonmaken. En met een goede ventilatie in verband met de aanwezigheid van een badkamer (en het is de slaapetage). Het raam is ongeveer 80 cm breed x 100 cm hoog. Als we het raam opendoen kijken we op een plat dak voorzien van bitumen dakbedekking. Dus als het raam geplaatst gaat worden moet je daar ook op staan. Omdat het moeilijk toegankelijk is zou ik graag een raam willen hebben wat redelijk onderhoudsvrij is, voorzien van dubbel glas. Het moet uiteraard wel passen bij de overige ramen van het huis.

Dakpannen herstellen en schoonmaken

Dakpannen schoonmaken en herstellen. 100m2 dak. Graag contact met email.

Dakgoten schoonmaken

Het gaat om 2 dakgoten van ongeveer 10 meter lang tussen de daken in. Het is een geschakelde rijtjeswoning waar aan elke kant van het dak een gedeelde dakgoot van voor naar achterloopt. Deze moet gereinigd worden van blad. Er is lekkage in huis vermoedelijk door verstopping van blad waardoor het water niet tot niet goed de afvoerpijp in kan of wellicht wel over het randje onder de pannen doorsijpelt. Het gaat nu om twee dakgoten met "spoed" . De buren willen aan de andere kant ook de dakgoot meenemen en wellicht wil de andere buurman dat ook aan zijn kant. Graag prijsopgave voor 2, 3 en 4 dakgoten reinigen. En of het ook op zeer korte termijn gereinigd kan worden. Van het weekend wordt het slecht weer ;-)

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Betreft een rijtjeshuis. De spouwmuren zijn eerder onderzocht waaruit bleek dat deze vervuild waren en niet geïsoleerd kunnen worden. Het betreft smalle spouwmuren (ongeveer 40 cm breed) van beneden tot aan het dak aan de voorkant en achterkant van het pand. De breedte van de gevel is ongeveer 1 meter (2x 50 cm) aan de voorkant en ook zo aan de achterkant. Het huis heeft een begane grond en twee verdieping. Ik zou graag de spouwmuren laten schoonmaken en laten isoleren met EPS isolatieparels met certificaat. Het geheel moet door 1 bedrijf uitgevoerd worden. Uitvoering moet door een gecertificeerd bedrijf plaatsvinden ivm bewijsvoering voor STEP subsidie. Werkzaamheden kunnen na acceptatie offerte z.s.m. plaatsvinden. Uw offerte graag per email omdat ik nu in het buitenland ben.

Partners

Partners van Casius