Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

Rieten dak schoonmaken en repareren

Schoonmaken van het riet en tevens gaten repareren. Gaat om ongeveer 250 m2. Dak is goed bereikbaar.

Huis schoonmaken en voegen aan de voor- en achterkant

De gevels voor en achter reinigen (stralen, dan wel stoom) en opnieuw voegen, ook voor en achter. Er zit een beetje aanslag op de stenen. Het zijn doorsnee bakstenen. Een platte voeg (gangbaar). Tevens dient latei voor te worden vervangen. Misschien wat stenen vervangen als dat nodig is. Het betreft een middenwoning met rechte muren tot dak. Zelf geschat oppervlakte 35 m2 in totaal. Ik kan er foto's van sturen.

Overkapping schoonmaken

Wij hebben een overkapping en daar wilde ik graag het dak van laten reinigen oppervlak is 6 bij 3 meter Graag had ik een prijs van jullie gehad B.v.d

Balkon opknappen

Sinds een tijdje hebben wij last van duiven op ons balkon. Deze lijken een nest te hebben gebouwd achter onze balkonkast. Daarnaast willen wij ons balkon laten opknappen. Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden: 1. Huidige balkonkast verwijderen; 2. De ruimte achter de balkonkast schoonmaken/zorgen dat er geen sporen meer zijn van duiven; 3. Nieuwe balkonkast bouwen, die bovendien tot het dak gaat; 4. Net spannen (ons balkon is c.a. 6 meter breed en 3 meter hoog). Zodat de duiven niet meer op het balkon kunnen en onze katten niet ontsnappen; 5. Nieuwe balkonvloer (vlonders van IKEA) plaatsen; 6. Kattenluik inbouwen. In de offerte graag ook alle benodigde materialen opnemen.

Plat dak vervangen

Nu is de dakbedekking van het platte dak niet best meer en willen het vernieuwen. Er ligt nu grind op en daar onder bitumen en willen de grind eraf halen en dan schoonmaken. We willen eventueel helpen met sjouwen als dit de prijs kan drukken. Het is ongeveer 264 m2.

Kozijnen, dakpannen en dakgoten reinigen

Ik heb interesse in het dakpannen onderhouden en kozijnen schoonmaken. Het betreft ongeveer 70 vierkante meter aan dak. Er zijn 4 kozijnen die schoongemaakt moeten worden. De dakgoten zijn ongeveer 25 meter lang totaal.

Leien weer vastzetten met pinnen

Bij het schoonmaken bleek dat bijna alle pinnen uit het dak zijn. De leien liggen min of meer los. Wat kost het deze allemaal weer vast te maken? Het huis is 10 x 10 meter groot en heeft een schuin dak met dakkapel.

Nieuwe topafwerking op kunststof dakkapel

Er zit een scheur tegen het dak, op de bovenkant van ons kunststof dakkapel. Dit geeft lekkage. Schoonmaken en een nieuwe top afwerking is noodzakelijk. Er moet een coating op.

Dak schoonmaken en coaten

Graag ontvang ik een offerte voor het schoonmaken van de betonnen dakpannen van onze vrijstaande woning. Hierna dienen de pannen te worden voorzien van een coating. De oppervlakte is ongeveer 140 m2.

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Wij hebben 8 zonnepanelen op een schuin liggend dak (ongeveer 45 graden). De kauwen nestelen onder de dakpannen. Graag een offerte voor een vogelwering en het schoonmaken onder de zonnepanelen.

Partners

Partners van Casius