Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Lisse heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Lisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Lisse of directe omgeving.

292 klanten uit Lisse bevelen een bij Casius in Lisse aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Lisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Lisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Lisse:

Loodstrip herstellen

De loodstrips op ons huis zijn aan vervanging/reparatie toe. De loodstrips zijn in totaal 1,80 meter.

Nieuwe dakbedekking serre

Vervanging van polycarbonaat van de serre door polycarbonaat met zonwerende coating of groen dak. Gaat om 14 m2.

Dakfolie en panlatten vervangen, dakpannen reinigen en deels vervangen, coaten van dakpannen

Het gaat om een hellend dak (18 graden). Oppervlakte :ca 42 m2. (= minus dakkapel) Offerte opstellen voor : 1) Dakfolie + panlatten vervangen. 2) Dakpannen (vlak betonnen sneldek antraciet/zwart) reinigen en deels vervangen (ca.10-15 %) 3) Coating van dakpannen (advies over uitvoeren ja / nee) Alle 3 de onderdelen apart specificeren op de offerte. Uiteraard is daksituatie op locatie te bekijken (afspraak in overleg).

Dakbedekking vervangen door EPDM

Wij hebben een huis gekocht met een plat dak van circa 100 m2 waarop bitumen is aangebracht. Dit willen we vervangen door EPDM. Wat zijn hiervan de kosten?

Dakbedekking op platte daken vervangen

Wij wonen in een rij van 8 huizen. In 1990 zijn onze huizen gebouwd en ons gezamenlijk platte bitumen dak is dus ook 28 jaar oud. 4 huizen hebben lekkage, en met zijn allen staan we open om gezamenlijk het dak te laten vernieuwen. Voor alle lekkages zijn al noodreparaties verricht. Elk huis heeft een dak van ongeveer 30 m2, ook hebben we allemaal een dakkapel. In totaal is de oppervlakte circa 240 vierkante meter. Kunt u voor ons een offerte uitbrengen, voor renovatie van het dak en optioneel de dakkapellen. Telefonisch contact graag na 18:00.

EPDM op het schuurdak vervangen

EPDM aanbrengen op een plat schuurdakje van 2 x 3 meter. Goed toegankelijke achtertuin.

Schoorsteenlekkage verhelpen

Wij hebben lekkage, mogelijk van de aansluiting schoorsteen op het dak. Ik wil dit graag laten nakijken en repareren.

Nieuwe dakbedekking op de garage aanbrengen

Het betrefteen huis uit 1994, waar een nieuwe laag bitumen over de garage en (bij)keuken nodig is. Betreft (ongeveer) 55 m2. Graag offerte voor laag over huidige bekking heen en voor een nieuwe bedekking met verwijderen van huidige dakbedekking. Ook de loodaansluitingen dienen deels vervangen te worden. Tevens moet er een extra hemelwaterafvoer voorzien worden, alsook drie ventilatiepunten voor onderliggende garage, bijkeuken en dakdoorvoer afzuiging keuken. Het betreft een plat dak op houten dakbeschot. Graag vernemen wij separaat wat de kosten zijn van afvoer van afval.

Bitumen dakbedekking vervangen door EPDM

Op het dak van mijn schuur van 3 x 4 meter ligt oude bitumen dakbedekking met grindballast. Het dak lekt en is aan vervanging toe. Ik wil er graag EPDM op laten plaatsen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Schoorsteen dichtmaken of weghalen

Ik heb 3 jaar geleden mijn schoorsteen aan de binnenkant weggehaald tijdens renovatie van de woonkamer. Nu heb ik vocht en lekkage in de plafond in de plaats van de oude schoorsteen. Ik denk: dichtmaken of verwijderen de schoorsteen aan de buitenkant. Aan de binnenkant is niet te zien dat de schoorsteen is ondersteund.

Dakpannen vastleggen

Door de storm zijn er een aantal dakpannen verzakt. Wij zijn opzoek naar iemand die dit voor ons vast kan leggen.

Pannendak vernieuwen met geglazuurde dakpannen

Graag wil ik het pannendak laten vernieuwden met geglazuurde, mat, zwarte pannen. Het gaat om ongeveer 170 m2, inclusief aftrek van 2 dakkapellen en 1 dakraam. Ik schat in dat het gaat om 42 vorsten, 2 begin en 1 eind, 57 kantpannen links en 47 rechts. Naast de pannen dient ook de daklatten vervangen te worden en folie aangebracht. Het puin dient te worden afgevoerd.

Dakbedekking op de aanbouw vernieuwen

Op de aanbouw met plat dak liggen isolatieplaten met daarover heen bitumen. Graag laat ik dit vernieuwen. De oppervlakte van het dak is 5 bij 2.50 meter.

Zinken regenpijpen vervangen

Ik wil graag 2 ronde, zinken regenpijpen laten vervangen. De regenpijpen zijn ongeveer 5.5 meter lang. Ook moet de regenpijp naar de erker worden vervangen, dit is een stuk van ongeveer 1 meter.

Nokvorsten opnieuw vastzetten

Ik wil graag mijn nokvorsten opnieuw vastzetten. Het gaat om 5.50 meter, nokvorsten moeten allemaal opnieuw vastgezet worden. Is een rijtjeshuis, jaren '70 woning.

Dakbedekking van een plat dak vervangen

Een plat bitumen dak van mijn woning is aan vervanging toe. Het gaat om een dak boven een kamer op de eerste verdieping. Het dak is ongeveer 4 x 3 meter, een met dakbedekking bekleedde dakgoot dan 2.50 x 1 meter sluit daar op aan, ook dit moet vervangen worden. Waarschijnlijk moet het dakleer in zijn geheel vernieuwd worden. Het dak is goed bereikbaar via het garagedak. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkage bij de dakkapel repareren

Een oude dakkapel lekt enorm. Ik weet niet hoe het houtwerk onder de dakbedekking eruit ziet, moet misschien ook of gedeeltelijk vervangen worden. De dakkapel is ongeveer 3.50 lang. Graag zo snel mogelijk herstellen/repareren.

Boeidelen en dakgoot vervangen

De boeidelen om de dakgoot aan de achterkant van mijn huis zijn doorgerot en moeten vervangen worden. De lengte van de goot is 6 meter en ik wil hier graag onderhoudsarme boeidelen geplaatst hebben, bijvoorbeeld Trespa plaat. De kleur is gebroken wit. Graag per email een indicatie van de kosten en eventuele kosten van vervangen van onderliggende delen van de dakgoot constructie, mocht dit nodig blijken. Er zijn foto's beschikbaar.

Duurzame boeidelen aanbrengen

Het betreft een plat dak. Ik wil de boeidelen over een lengte van 11 meter laten verwijderen en vervangen door duurzaam materiaal. De boeidelen zijn ongeveer 50 a 70 cm breed. Ik wil de werkzaamheden graag zo snel mogelijk laten uitvoeren in verband met het weer en het feit dat er een steiger geplaatst moet worden.

Dakpannen en dakbeschot vervangen

Ik wil de helft( noordkant) van de dakpannen en nokvorsten vervangen en 10 procent dakbeschot vervangen wegens rot. Het is ongeveer 30 m2.

Boeidelen schuur vervangen

De boeidelen van de aangebouwde schuur zijn aan vervanging toe. De schuur is ongeveer 3 x 5 meter. Er zullen 2 delen van 5 meter en 1 deel van 3 meter geplaatst moeten worden. Aan de kant van de 3 meter zit een afvoer. Daarnaast moeten er wat reparaties uitgevoerd worden aan het platte dak. Het EPDM rondom de afvoer zit los en lekt. De aanhechting aan de woning is aan vervanging toe. Er is een foto beschikbaar.

Dakgoten schoonmaken

Graag wil ik de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis schoon laten maken, aangezien hij niet goed doorloopt. Het huis is 5,40 meter breed en is een tussenwoning. Tevens zit er een scheurtje in. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Boeiborden vervangen door Keralit

Wij willen graag de boeiborden van onze tussenwoning met plat dak laten vervangen door kunststof. We denken aan Kika of Keraliet, we hebben hierin nog geen keuze gemaakt. De woningbreedte is ongeveer 5.20 meter. De hoogte van de vervangende delen is ongeveer 55-60 cm.

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen aan de voorkant van het huis, een 2 onder een kap. Het is een kunststof goot in een houten bak. Lengte is ongeveer 6.5 meter. De dakgoot lekt vermoedelijk op de naad. De goot is al eens gerepareerd met tape. De goot moet nu vervangen worden. De goot hangt aan de bovenzijde van de eerste verdieping, is goed bereikbaar.

Dakgoot van woonhuis vervangen

Vervangen van de goot op de derde etage van een woonhuis. Lood. Ongeveer 15 meter.