Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak met pannen isoleren en aanpassen:

Dak met pannen isoleren en aanpassen

Het betreft een dakpannen dak, isolatie aanbrengen, 200 m2. Het huidige dak zadelt door. De bestaande pannen weer erop leggen. Er zitten 7 dakramen in het dak en aan weerszijde zijn gemetselde dakkapellen. De stenen moeten eraf en de dakkappellen opbouwen met een ander materiaal. Bouwjaar woning omstreeks 1940. Het dak is een Wolfskap.
Onze klant uit Lexmond (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak met pannen isoleren en aanpassen uit heel Nederland:

Asbest leien verwijderen en afvoeren

Saneren van lessenaarsdak van ongeveer 130 m2 voorzien van asbesthoudende betonleien. De bouwkundige keuring is 3 jaar geleden gedaan. Mogelijk zijn de leien asbesthoudend, maar een officiële inventarisatie is nog niet gedaan. Retourplaatsing: Pannen (indien het dak stevig genoeg is), leien. Dit is afhankelijk van de prijs en de opname van het pand.

Dakpannen reinigen

Alleen wat groene aanslag verwijderen. Vrijstaande woning boerderij model dak met grijs zwarte pannen. Het is een vrij nieuw huis (19 jaar oud).

Dakpannen vervangen

Ik wil graag een prijsopgave voor het vervangen van de dakpannen van het huis en de garage. De oppervlakte is circa 130 m2. Het dak van het huis met zolderverdieping begint op ongeveer 6 meter en de nok zal iets van 9 of 10 meter hoogte zijn. Het is 2x een schildkap. Alleen de pannen vervangen.

Oude pannen vervangen

Vrijstaande jaren 30 woning. Stijl puntdak 20 pannen in de hoogte 40 in de breedte afmeting dak 8. 40 x 6. 50 meter. Tevens 2 hoekpannen aansluiten aan de voor en achtergevel (4 x 20 stuks) en nieuwe nokvorsten. Ik wil graag een rood pannendak, waar nu een oud hollands dak op ligt. Graag een offerte voor de dakpannen vervangen. En een offerte voor het vervangen van dakpannen inclusief isoleren ( minimaal 3.6 mm).

Dak renovatie en isolatie

Het betreft een zadeldak. Hier dienen de sporen en mulden dakpannen vervangen te worden. En graag isoleren met UniDek platen. Het slopen van het rieten dakbeschot en pannen wordt gedaan. De gordingen zijn goed, hierop kunnen de UniDek platen bevestigd worden. Alleen van het bovenste dakvlak tot de nok. De steile dakhelling met dakkapel blijft origineel. Het is een hoekhuis met stenen schoorsteen op de hoek, geen andere dak doorvoeren aanwezig.

Boeideelreparatie

Er is een stuk boeideel van ongeveer 2,50 meter door storm van dak gewaaid enkele maanden terug. Graag offerte voor reparatie en tevens nieuwe lat van 2,5 meter voor zijkant pannen.

Lekkage dakkapel opsporen en verhelpen

Wij willen onze daklekkage laten opsporen en repareren. Het is waarschijnlijk een lek bij de aanhechting van ons hellende dak en dakkapel. De dakkapel heeft ook een hellend dak en dakpannen. Het regenwater komt nu onder de pannen, de slaapkamer in.

Zwarte dakpannen leveren en leggen

Wij hebben een kluswoning gekocht en mijn man heeft daar inmiddels een nieuw dak op gezet. We willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van 117 m² dakpannen. We willen zwart verglaasde dakpannen, mat of geglazuurd. Het mogen eventueel tweedehands pannen zijn.

Nieuwe dakpannen met isolatie aanbrengen

Ik wil graag het dak vanaf de buitenzijde laten isoleren. Dit houd in dat de oude pannen verwijderd en afgevoerd moeten worden, dan isoleren vanaf de buitenzijde en nieuwe pannen er op. Het dak van mijn hoekwoning is ongeveer 40 m2 groot.

Nieuwe dakpannen leggen

Wij willen het dakpannen dak van onze 2 onder 1 kap woning laten vernieuwen. De oude pannen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er isolatie aangebracht moeten worden en nieuwe pannen gelegd. De woning is ongeveer 8 meter lang en 7 meter breed.

Partners

Partners van Casius