Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leimuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leimuiden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leimuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leimuiden of directe omgeving.

47 klanten uit Leimuiden bevelen een bij Casius in Leimuiden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leimuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Leimuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leimuiden:

Asbest verwijderen en dak vernieuwen

Wij zijn niet zeker over ons dak (dak van de schuur 30 x 10 meter). Toen wij het lieten bouwen verzekerde de verkoper ons dat de platen veilig en asbestvrij waren. Wij hebben geen 100% zekerheid na al die jaren zijn wij de bewijzen kwijt. Indien er gesaneerd moet worden willen we graag een nieuw dak en een combinatie met zonnepanelen, die in het nieuwe dak geïntegreerd worden. Graag uw visie en eventuele mogelijkheden.

Dakleer vervangen van garage boxen

3 garage boxen 6 x 3 meter naast elkaar geheel van beton dakleer vervangen.

Dakbedekking vervangen van twee units

We hebben 2 verouderde units van 3 x 6 meter die nog een aantal jaar mee moeten. Ze beginnen echter nu te lekken dus moeten opnieuw voorzien worden van nieuw bituum. Graag ontvang ik uw offerte zodat het werk zo spoedig mogelijk uitgevoerd kan worden.

Shingles op het dak vernieuwen

Oude singles er af nieuwe er op. 60m2. 2 schuine daken. Kunstof leien mag ook. Periode liefst dit jaar.

Oude shingles vervangen door bitumen shingles of Tapco kunstleien

Ik wil mijn gehele dak van 60m2 netto laten vervangen. Er liggen nu shingles van ca 30 jaar oud op maar deze zijn nog steeds in een prima staat maar niet in onze kleur. Wij willen graag antraciet, moeders, bijv. Tapco kunstleien of een ander alternatief. Het betreft 2 schuine daken beide met een dakkapel. Plaats Leimuiden.

Lekkage opsporen en verhelpen

Wij hebben lekkage op de eerste verdieping in onze slaapkamer. Slaapkamer aan de achterzijde, onder het schuine dak. Het lekt langs het raamkozijn en merkwaardig genoeg ook van het plafond circa 1 meter vanaf raamzijde. Heb geen idee waaraan dit te wijten is. Meestal lekt het bij regen maar niet altijd. Ligt het aan het dak of de goot? Probleem is echter wel dat goot lastig te bereiken is. Aan achterzijde woning hebben wij een serre, waar overigens wel op gestaan kan worden. Zie de foto. Breedte huis 6 meter.

Dakbeschot vervangen

Het dakbeschot vervangen van een rijtjes (hoek)huis. Dat wil zeggen pannen verwijderen (hergebruiken). Dakbeschot verwijderen. Dakbeschot leveren en plaatsen. Isoleren van het dak. Oppervlakte van het huis; 6 meter breed/ 8 meter diep/ hoogte zolder 2 meter.

Dakpannen en panlatten vervangen

Vervangen 2100 dakpannen en aanbrengen nieuwe panlatten. Dakpannen en panlatten ook leveren. Huidige eraf halen en nieuwe erop plaatsen.

Inspectie plat dak keuken

Inspectie plat dak van de keuken. Is van bitumen ong. 4 x 2 meter, ruim 20 jaar oud. Tevens inspectie dakkapel op de 2e verdieping.

Betreft herstelwerkzaamheden lekkage op ...

Betreft herstelwerkzaamheden lekkage op plat asfalt dak (totaal oppervlakte dak is 3m x 13m). Graag advies of deelreparatie mogelijk is danwel het gehele dak vervangen dient te worden

ik wil een schriftelijke offerte voor ...

ik wil een schriftelijke offerte voor het repareren van een dak van de aanbouw van 5 bij 2,5 m en voor het repareren van het dak van de dakkapel op de 2e verdieping

* vastzetten loodslabben carport <-> ...

* vastzetten loodslabben carport <-> huismuur (ca 4 m*1) in metselwerkvoeg (ook al verzoek gedaan aan lokale loodgieter) * nakijken / repareren garagedak (asfaltpapier+grind / zink) * verhelpen lekkage dakkapel (op aansl schuine dak met dak v d dakkapel) * inspectie loodslab bij aansluiting "teen" v d dakkapel met schuine dak * verhelpen lekkage bij ontluchtingspijp op daknok * inspectie en evt reparatie of zinkvervanging dakgoot (boven aangebouwde serre)