Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor de dakgoot en bekisting vervangen:

De dakgoot en bekisting vervangen

Ik zoek een loodgieter/gevelspecialist die mijn dakgoot en de daarbij horende bekisting kan vervangen. Het gaat om een houten bekisting met zinken goot. Het gaat om 7 meter aan de achterzijde van een hoekwoning. De goot is matig bereikbaar.
Onze klant uit Leidschendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor de dakgoot en bekisting vervangen uit heel Nederland:

Nieuwe dakgoten inclusief bekisting realiseren

Ik zoek een partij die mijn dakgoot en bekisting aan de voor- achter en zijkant kan vervangen. Het gaat om 25 strekkende meter. Ik zie het liefst zinken dakgoten ter vervanging. Het gaat om een hoekwoning.

Dakgoot inclusief bekisting vernieuwen

Ik zoek een partij voor het vervangen van de dakgoot inclusief bekisting aan de voorzijde van mijn hoekwoning. Het gaat om een lengte van ongeveer 6 meter. Het gaat om een houten bekisting en een zinken goot. De werkhoogte is ongeveer 3 meter en het is aan de voorzijde van de woning.

Vervangen dakgoot en bekisting

Ik zoek een dakdekker/gevelspecialist die beide mijn dakgoten inclusief bekisting kan vervangen. Het gaat om zinken dakgoten. In totaal gaat het om 20-25 strekkende meter. De dakgoten bevinden zich op ongeveer 3 meter hoogte. Het gaat om een vrijstaande woning. Daarnaast moeten de windveren ook nagekeken worden.

Nieuwe dakbedekking op chalet

Ik ben op zoek naar nieuwe dakbedekking voor op mijn chalet van 13 x 8 meter. Er liggen nu singles op, maar deze zijn aan vervanging toe. Ik dacht aan dakplaten, dakpannen of nieuwe singles. Ook een stukje dakgoot moet vervangen worden. De goot bestaat uit een houten bekisting bekleed met bituum. Deze is door lekkage slecht geworden.

Lekkende dakgoot vervangen

De dakgoot lekt bij onze vrijstaande woning en moet vervangen worden. Er zit nu een goot met een houten bekisting erom heen. Deze willen wij graag laten vervangen door een goot met een Trespa bekisting. Het gaat om 2 goten van 8 meter lang.

Dakgoot en bekisting vervangen

Dakgoot en bekisting vervangen. Breedte 6 meter.

Dakgoot en bekisting plaatsen

De klant wil graag een dakgoot en bekisting laten plaatsen aan de voorzijde van zijn huis. Het betreft een tussenwoning en de klant wil graag dat alles wordt geverfd in een RAL kleur.

Dakgoten van huizenblok vervangen

Ons huizenblok, 4 woningen a 5 meter breed, willen we voorzien van een nieuwe dakgoot aan de achterkant. We hebben een aanbouw(alle 4) waar met een rolsteiger op gestaan kan worden waardoor de hoogte naar de dakgoot ca. 3 meter bedraagt. In de oude dakgoot zit 1 tussenschot waardoor er 2 delen zijn ontstaan. 1 deel heeft 1 afvoer, het andere deel heeft er 2. De afvoerpijpen zijn helemaal in orde. Oude dakgoot verwijderen en vervangen voor een nieuwe. Materiaal maakt niet veel uit, zink, pvc of andere kunststof. Huidige dakgoot is volgens mij van zink en geen bekisting. Graag vernemen wij wat dit voor deze 4 woningen ongeveer gaat kosten.

Bekisting van de dakgoten vervangen

Betreft het vervangen van de houten bekisting van de dakgoot door trespa. Betreft een tussenwoning met aan de voorkant en achterkant ongeveer 6 meter dakgoot, er moet dus rekening gehouden worden met de buren. De dakgoot zit op ongeveer 6 meter hoogte. Graag ontvang ik een offerte.

Dakgoot schilderen en daar waar nodig herstellen

Lengte dakgoot achterzijde bedraagt circa 6 meter op een hoogte van circa 5.5 meter. De dakgoot achterzijde is circa drie jaar geleden al eens hersteld en hoeft waarschijnlijk alleen schoongemaakt en de houten bekisting te worden geschilderd. Lengte dakgoot voorzijde bedraagt eveneens circa 6 meter op een hoogte van circa 5,5 meter. Hier is de dakgoot plaatselijk lek. Men heeft deze lekkage waarschijnlijk als eens geprobeerd te herstellen middels kit. Hier dient de houten bekisting en mogelijk de loden goot eerst te worden hersteld alvorens kan worden geschilderd. Dakbedekking bestaat uit dakpannen. Graag ontvangen wij een gespecificeerde aanbieding voor het schilderen en daar waar nodig herstellen van de dakgoot. In de bijlage een foto detail (lekkage) voorzijde dakgoot. Eventueel is de oorspronkelijke bouwtekening beschikbaar.

Partners

Partners van Casius