Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leidschendam of directe omgeving.

522 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isolatie en renovatie van boerderij dak, volledige dakrenovatie, mastiek dak (119 m2) vervangen met EPDM en isoleren, dakisolatie van meerdere woningen, nieuwe dak bedekkingen en groendak, dakisolatie van buitenaf, rieten dak vernieuwen, kunstleien vervangen door natuur leien, dakpannen vervangen, nieuw Mansarde dak, dak isolatie van buitenaf en dakkapel plaatsen, dak isoleren aan de buitenkant, dak van 450 vierkante meter vervangen met geïsoleerde dakpannen, isoleren + dakpannen hellend dak, asbest dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leidschendam:

De dakgoot en bekisting vervangen

Ik zoek een loodgieter/gevelspecialist die mijn dakgoot en de daarbij horende bekisting kan vervangen. Het gaat om een houten bekisting met zinken goot. Het gaat om 7 meter aan de achterzijde van een hoekwoning. De goot is matig bereikbaar.

Asbest verwijderen, ca. 40 m2 eternietgolfplaten verwyderen en vervangen met pvc dakpanplaten

Volgens de gemeente mag ik zelf het asbest verwijderen dat zich bevindt op het dak (40 m2)van mijn schuur. Maar hiervoor ben ik helaas te oud. Het gaat om eterniet golfplaten dat ook afgevoerd moet worden. Daarna moet het dak vernieuwd worden met pvc dakpanplaten. (Nog) niet gemeld bij meldpunt en geen inventarisatierapport.

Dakbedekking vervangen

Van 9 geschakelde woningen moet de dakbedekking vervangen worden.. Ongeveer 14 m2 per dak. Graag richtprijs voor mijn woning en eventueel hele blok.

Aanleggen extensief groen dak

Graag zouden wij willen weten of het mogelijk is en wat het kost om op de aanbouw aan de achterzijde (ongeveer 15 m2) en op de aanbouw en schuur aan de voorzijde (ongeveer 18 m2) een sedum dak aan te laten leggen. Ik heb nu een bitumen dak.

Dak compleet renoveren

Ik zoek een partij die mijn dak kan vervangen/renoveren. Momenteel ervaren we lekkage. Het dak moet waarschijnlijk bedekt worden met dakpannen of dakleien. Het gaat om een vrijstaande woning. Wat de totale oppervlakte is, is onbekend.

Bitumen dak en lichtkoepel vervangen

Het bituum en de lichtkoepel willen wij graag laten vervangen. De koepel is ongeveer 1.50 bij 1.50 meter groot en het dak ongeveer 28 m2. Waarschijnlijk dienen er totaal 5 daken aangepakt te worden. Kunt u een offerte maken voor 1 dak en voor 5?

Dakgoot vervangen

Zinken dakgoot vervangen voor en achterkant: 2 x 6 meter. Dakgoot ligt in/op houten boei. Huidige goot is verouderd en broos. Vorm is denk ik maatwerk. Moet weer een zinken dakgoot worden en zit ter hoogte van begin 3e verdieping.

Zinken dakgoot vervangen of repareren

Wij hebben een lekkende zinken dakgoot. Lengte circa 6,5 m. Hoogte is bovenkant begane grond (2,5 - 3 meter). Heeft nu geen kraal, maar dat willen we wel zodat water niet meer zo veel langs de rabatdelen (Red Ceder) loopt.

Lekkage dakkapel opsporen en herstellen

Boven het raam van de dakkapel is lekkage zichtbaar. Het dak van het dakkapel bestaat uit zink en is 7 jaar oud.

Plat dak voorzien van nieuwe bitumen toplaag

Wij wonen in een villa van 20 x 10 meter met een plat dak. Er ligt bitumen dakbedekking op die een nieuwe toplaag moet krijgen. Er zijn blazen en slechte plekken langs de randen. Aan de voorkant van het huis zit ook nog een halfronde luifel van ongeveer 3 m² waar een nieuwe toplaag op moet. Wij ontvangen graag uw offerte.

Dakbedekking op een dakkapel vernieuwen

Op onze onze 2e verdieping hebben wij een dakkapel van 360 x 140 cm. Daarop ligt bitumen dakbedekking met grindballast en een zinken rand. Ik heb het grind en mos grotendeels verwijderd en wil nu een nieuwe laag bitumen met een nieuwe zinken rand laten plaatsen. Er hoeft geen grind meer op. Het dak is niet lek maar de dakbedekking behoeft wat onderhoud. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Betonpannen vervangen op een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning waarop al 27 jaar roodbruine betonpannen liggen. Wij overwegen om de dakpannen te laten vervangen en willen dan een zelfde soort pannen als bij onze buren zijn gelegd. We hebben aan de voorkant 3 dakramen. We laten de klus hier graag even beoordelen en inmeten. We hebben momenteel ook kantpannen. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

PVC dakbedekking aanbrengen

16 m2 pvc dakbedekking aanbrengen op een terras. Ondergrond is betonnen kanaalplaten. 1 zijde 7 m aansluiten op gevel, overige zijdes kan bestaande loodslap worden omgevouwen. Bestaande dakleer wordt door mijzelf verwijderd en afgevoerd.

Lekkage op dak verhelpen

Ik wil graag lekkage laten verhelpen: 1. Lekkage van regenwater langs luchtpijp (ventilatie pijpje) van toilet. Deze pijp komt uit op plat dak van de carport. Pijp heeft een diameter van 10 cm. 2. Het regenwater van het grote dak valt ook uit een korte pijp op het zelfde dakje. Zou het een idee zijn om die korte pijp te verlengen naar de afvoer midden van het platte dak? Hiervoor is nodig: ongeveer 6 meter pijp en een elleboogstuk van 120 graden. Er zit dakleer op het dak.

Dakkapellekkage repareren

Wij hebben lekkage in dakkapel maar kunnen de oorzaak niet vinden.

Plaatsen van vogelschroten

Ik wil graag aan de voorzijde en achterzijde van onze woning (tussenwoning in rij van 4 woningen) vogelschroot laten plaatsen. Oude vogelnestjes die aan de achterzijde zitten moeten ook worden verwijderd. Totale lengte is 12 meter. Graag in de offerte met afbeelding laten zien welk materiaal en op welke wijze de vogelschroot zal worden geplaatst.

Isolatie en nieuwe dakbedekking aanbrengen

Isolatie + nieuwe dakbedekking

Dakpannen vervangen en tevens nieuwe folie aanbrengen

Wij willen het hele dak laten leggen met nieuwe pannen en aanbrengen van folie onder de pannen. Het betreft een hoekwoning.

Aluminium dakplaten op de garage plaatsen

Ik wil graag het golfplatendak (Eternit) vervangen door aluminium dakpanplaten. Oppervlakte ongeveer 35 m2. De golfplaten bevatten mogelijk asbest, dit kan ik eventueel zelf afvoeren.

Dakgoot en regenpijp monteren

Ik wil graag een nieuwe dakgoot van zink. Het gaat om 1 x 6.35 meter (breedte ongeveer 25 cm) met 1 regenpijp.

Kraaiennest verwijderen uit de dakgoot

Kraaiennest verwijderen uit de goot van ons huis.

Dak van tuinhuisje vevangen

Ik heb een tuinhuisje in mijn achtertuin, met een puntdak dat dringend vernieuwing nodig heeft in verband met lekkage. Er is zijn twee dakvlakken van 140 x 292 cm. Er is een dak van underlayment met daarop shingles. Er moeten enkele platen worden vervangen, want die zijn door de lekkage gaan schimmelen. Daarna moeten er nieuwe shingles op. Ik sta overigens open over advies voor andere materialen, zolang dit qua kosten niet duurder wordt. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Lekkende schuurdak repareren

Schuurdak lekt bij de afvoer van het dak. De afvoerpijp moet vervangen worden. En de grindput is verstopt, moet vrij gemaakt worden.

Dak collectief laten vervangen

Het bitumen op de daken van 6 woningen (naast elkaar) vervangen. Het is 6x een dak van 6.30 x 2 is circa 76 m2. Er komen zonnepanelen op het dak te staan. Het dak is boven de tweede verdieping, een meter of 8 a 9 hoog. Met een ladder zijn de daken te benaderen. Een paar huizen (3) hebben een lichtkoepel in het dak. Graag een offerte voor de 6 daken.

Houten boeidelen vervangen door Trespa

Boeidelen van hout vervangen voor kunststof (Trespa) en ook de panelen tussen twee raampartijen eventueel (2 bij 1.5 meter). Het gaat om een breedte van 6 meter breedte en dan gaat er nog een klein stukje de hoek om. Dus een meter of 8 totaal.