Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leiderdorp of directe omgeving.

743 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leiderdorp:

PVC-dak vervangen

Het dak van PVC is nu 18 jaar oud. We willen zonnepanelen gaan plaatsen en het leek ons daarom handig om het PVC te laten vervangen. Of dit bitumen, PVC of EPDM moet worden weten we niet en laten we ons graag over informeren. Het dak is 27-30 m2 en is 9 meter hoog.

Het reinigen van dakpannen

Ik zoek een partij die het schuine dak van mijn schuur kan reinigen. Het gaat om ongeveer 10 m2. Het dak is ongeveer 2 meter hoog en goed bereikbaar.

Boeidelen en dak carport repareren of vervangen

Boeideel carport en (waarschijnlijk lekkage dak carport) 1e verdieping zowel voor als achterzijde vervangen.

Vogelnest verwijderen en schoorsteenkap plaatsen

Wij hebben in de schoorsteen een vogelnest. Het nest dient te worden verwijderd en hierna willen wij graag een kap laten plaatsen om zo het probleem in de toekomst te vermijden.

Complete dakrenovatie

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het renoveren van mijn dak. Het betreft een schuin dak van een tussenwoning. De breedte van het dak is ongeveer 5,30 meter, de hoogte van de nok is ongeveer 4 meter en de diepte van de woning is ongeveer 9 meter. Het is een pannendak uit de jaren '70. De reden voor de aanvraag is tweeledig: enerzijds is er in het verleden een lekkage geweest waardoor de dakplaten in de kieren zijn gaat uitzetten, anderzijds is de constructie niet geschikt om aan weerszijden een dakkapel te dragen. Hiervoor zijn de steunbalken te dun. Graag ontvang ik een uitgesplitste indicatie voor: - Afbreken huidige dakconstructie, pannen, latten, folie, dakplaten en houten draagconstructie - Weder opbouwen dakconstructie, rekening houdend met dakkapellen en eventuele toekomstige zonnepanelen - Mogelijkheid kunststof dakkapellen te plaatsen

Dakpannen vervangen inclusief folie op twee huizen

Dakpannen vervangen plus dampremmende folie plaatsen. Het gaat om twee huizen waarvan de dakpannen op elkaar aansluiten. Oppervlak per huis ongeveer 5,5 bij 5 meter. Het zijn huizen met halve kap en dakterras. Graag vrijblijvende prijsindicatie

Vervangen van eternit leien

Vervangen van leien uit 1976 op blok van 7 woningen. Totaal, inclusief 2 verticale kopgevels, ca. 206 m2. In voor- en achterdak zijn dakkapellen geplaatst. Voor verwijderen oude leien is asbestsanering van toepassing. Leien zijn nu geplaatst rechtstreeks op dakbeschot!

Renovatie van een schuin pannendak

Graag zou ik mijn dak laten renoveren. Het is een schuin dak met dakpannen met 2 velux dakramen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van dakpannen en het isoleren (bijvoorkeur via de buitkant) van het dak. 2 van mijn buren zouden ook gelijk hun dakpannen willen laten vervangen. 1 dak met dakkapel en 1 dak alleen dakpannen. Per huis is het ongeveer 6 meter breed en 6 meter lang.

Vervanging bitumen dak garage/schuur

Verwijderen en plaatsen van een nieuw bitumen dak op de goed toegankelijke schuur/garage. Het oppervlak is 3 meter bij 8.30 meter. Het aangetaste houtwerk aan binnenkant moet ook worden hersteld door de vakman.

Daklekkage in de uitbouw verhelpen

In onze uitbouw zit een kleine lekkage in de hoek. De schilder heeft het ontdekt aan het zachte hout aan de onderkant van de uitbouw. Er moet waarschijnlijk wat dakleer weggehaald worden en een houten plank vervangen worden. Ik wil de lekkage verholpen hebben.

Lekkage detecteren en repareren

Bij hevig regenval lopen er binnen lichte straaltjes water langs de kozijnen via de 1e verdieping naar de begane grond. Betreft een tussenwoning uit de jaren '70, ongeveer 6 meter breed met standaard dakpannen dak. De lekkage moet worden opgespoord en vervolgens worden opgelost. Graag ontvang ik een offerte.

Bitumen op dakkapellen vervangen

Bitumenlaag van twee dakkapellen vervangen. Dakkapel voorkant is 4m2. Dakkapel achterkant is 8m2. Het betreft een gewoon rijtjeshuis. Indien de klus lang op zich moet laten wachten is een noodreparatie aan de voorkant gewenst vanwege een lichte lekkage.

Bitumenlaag op dakkapellen vervangen

Bitumenlaag van twee dakkapellen vervangen. Dakkapel voorkant is 4m2. Dakkapel achterkant is 8m2. Het betreft een gewoon rijtjeshuis. Indien de klus lang op zich moet laten wachten is een noodreparatie aan de voorkant gewenst vanwege een lichte lekkage. Er moet wellicht een steiger worden gebouwd en het afval wordt mogelijk door de klant onderhanden genomen. Telefonisch contact met de klant valt aan te raden voor extra specificaties.

Dakgoot vernieuwen

6 meter dakgoot vernieuwen van een tussenwoning. Zink Hout vernieuwen om de goot. Vervangen door kunststof ral 9001

Nieuwe laag bitumen op schuur

Ik wil graag een nieuwe laag bitumen over de bestaande laag. Randen en afwerking kan blijven. Moet alleen nieuwe stadsafvoer in van 45 graden. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Daklekkage bij hevige regen

Bij hevige regen hebben wij op 1 plek zichtbare lekkage. Graag laten wij de lekkage opsporen en dichten. Het betreft een pannendak.

Plaatsen van een lichtstraat

Eind juli a.s. krijgen wij de sleutel van een nieuwbouwwoning in Leiderdorp. Tijdens de bouw hebben wij een betonnen uitbouw (binnenmaat 2,4 bij 6,95 meter) mee laten nemen. Wij willen in de uitbouw graag tweemaal een lichtstraat plaatsen van 2,4 bij 1 meter (dan wel een equivivalent daarvan

Zinken dakgoten en beugels vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leveren en vervangen van een zinken dakgoot inclusief beugels. Lengte is ongeveer 6 meter.

Dak leien herstellen en vervangen

Ik heb nu een leien dak en ik wil het leien dak herstellen. Ik wil de leien aan de zijkanten van een plat dak vervangen. Het betreft ongeveer 100 m2. Huidige leien zijn van merk eternit (waarschijnlijk asbesthoudend) huis 2 onder 1 kap: werk goed bereikbaar.

Vogelnest verwijderen en vogelschroot plaatsen

In de dakgoot aan de achterkant van onze eengezinswoning zitten kraaiennesten. Deze wil ik graag laten verwijderen en vogelschroot laten plaatsen. De goot is 6 meter lang.

Dak leien laten vervangen

We hebben net een huis gekocht en zijn dat aan het opknappen. Ik heb nu een leien dak en ik wil een nieuw leien dak. Het gaat om 60 m2. Het is een patiobungalow dus het dak loopt vanaf de bovenkant van de begane grond over de eerste verdieping.

Solatube laten monteren

Daklicht Solatube

Dakpannen en dakisolatie aanbrengen

Graag maak ik een afspraak in verband met mijn dak. De dakpannen liggen niet goed doordat er panlatten ontbreken. Daarnaast sluiten de pannen niet goed aan naast de dakkapel. Mijn tussenwoning is ongeveer 6 meter breed en 7 meter diep met een dakkapel aan de achterzijde. Tevens zou ik graag willen weten wat dakisolatie kost.

Loodslab vervangen

We hebben een rijtjeshuis en ons huis verspringt tov de buren. Nu moet de loodslab vanaf de nok tot de dakgoot vervangen worden. Het is het lood wat dus op onze dakpannen ligt vanaf de nok tot de dakgoot.

Sedumdak aanleggen

Wij zouden graag het dak van onze schuur met Sedum laten bedekken. Dak van schuur met sedum bedekken: 9,2 m2. Offertes graag.