Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vierkante lichtkoepel installeren op plat dak:

Vierkante lichtkoepel installeren op plat dak

Hi, I'd like to receive an offer to perform a new installation of a light dome on my roof. The roof is flat and it's my property. It has to be 30 x 30CM, Polycarbonaat, helder glas twee laags, and vaste uitvoering. The hole for the dome has to be made in the roof. Thanks!
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vierkante lichtkoepel installeren op plat dak uit heel Nederland:

Lichtkoepel aanbrengen

Wij willen in onze hal beneden een lichtkoepel aanbrengen. Het betreft een verlaagd plafond waar spotjes in verwerkt zijn, door de vorige bewoners. Het dak waar de koepel dient te komen is plat en eenvoudig te bereiken via het balkon. Het zou een vierkante meter kunnen zijn of kleiner. Even afhankelijk van wat u adviseert. Boven mij carport zit al een koepel maar daar is ingebroken en nu zitten er stalen spijlen tussen. Dus ik wil het sterkste materiaal lichtkoepel tegen inbraak. Zonder spijlen.

Plafond met binnenbak van lichtkoepel stucen

In de uitbouw worden twee lichtkoepels aangebracht. De binnenzijde willen we gestuct hebben en mooi laten overlopen in het bestaande stucwerk op het plafond. De wanden van de woning zijn allemaal al strak geschilderd en behangen, dus graag willen we dit zo houden. Werkzaamheden kunnen rond 18 april beginnen maar moeten klaar zijn voor 1 mei. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 45

Plat dak met koepel renoveren en isoleren

Renoveren van het dak met bitumen of Roofing. We hebben het dak al schoon laten maken. Het dak betreft 65 vierkante meter. Er hoeft geen asbest verwijderd te worden. Het is een plat dak met een lichtkoepel. Op een hoogte van ongeveer 5 meter. Het huidige dak is door de firma Kemenade gelegd. Er zal wellicht ook iets aan de waterafvoer worden gedaan. Ook moet het dak uitgevlakt worden.

Lichtkoepel plaatsen in betondak

Betreft het realiseren van een lichtkoepel in het dak van de garage. Hoofdtaak bestaat uit het maken van een gat. Het gat moet ongeveer 1 vierkante meter groot worden. Optioneel leveren en monteren van een lichtkoepel. Ik wil er eventueel later een vlizotrap in kunnen monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkage op het platte dak verhelpen

Wij hebben een aanbouw (1999) met een plat dak van ongeveer 10 vierkante meter groot. In het dak zit een lichtkoepel en ergens rond deze koepel zit een lekkage. Ik zoek iemand die deze kan opsporen verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.

Plat dak laten renoveren

Ik heb een plat dak van ongeveer 45 m2. Er staat een schoorsteen op en er is een vierkante lichtkoepel op. Er is 15 jaar geleden bituum geplaatst en deze dient vervangen te worden door bituum of EPDM. Graag ontvang ik advies over beide mogelijkheden.

Plat dak vernieuwen

Plat dak circa 100 vierkante meter. 1 Lichtkoepel en 1 schoorsteen. Ligt nu bitumen op en wil daar overheen EPDM of weer bitumen, plus isolatie.

Dakrenovatie met dakisolatie bij woningen

In 1996 zijn onze platte daken van drie aan elkaar aangesloten woonhuizen voor het laatst gerenoveerd met bitumen dakbedekking, isolatieplaten en grind. Onze voorkeur gaat er nu naar uit de daken met het duurzame EPDM te bekleden en te voorzien van nieuwe dakisolatie. Specificaties: - ondergrond: gewapend beton dik 155 mm. - dakoppervlak per woning 5.59 bij 11.20 (gemiddeld 60 vierkante meter) De daken zijn goed toegankelijk. Ook zou ik een prijsindicatie willen voor een dakdoorvoer vanaf de bovenste verdieping met 1 lichtkoepel van 1 bij 0.70 meter.

Binnenafwerking lichtkoepel verzorgen

Ik zoek iemand voor de binnenafwerking van de onlangs geplaatste lichtkoepel. De lichtkoepel zit op een plat dak. De koepel zit boven een trapgat met wenteltrap. Het is een vierkante lichtkoepel. Van de vorige lichtkoepel zit er nog betimmering aan de binnenzijde. Die moet eraf en een kunststof betimmering erop of er een randje op zetten om de kier die er nu zit te dichten.

Plat dak berging vervangen

Plat dak van de berging vervangen, deze is lek en al oud. Tevens plaatsen op dit dak een lichtkoepel (deze is al aanwezig). Geschat 20 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius