Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leiden of directe omgeving.

2214 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakpannen van hoek-zadeldak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leiden:

Nesten verwijderen onder zonnepanelen en voorkomen

onder onze zonnepanelen, 10 stuks, hebben kauwen nesten gebouwd. Deze willen we graag verwijderd hebben en dan mogelijk afzetten zodat ze het niet meer kunnen doen.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en weren

Ik heb 2 vlakken met zonnepanelen voor en achter. Voor 5 breed en 2 hoog. Achter 5 x 1. Ik wil de nesten eronder laten verwijderen en afweer aan laten brengen tegen toekomstige nesten.

Kunststof rieten dak plaatsen

Ik wil een kunststof rieten dak laten plaatsen. Het is voor ons nieuwbouwhuis van 13,5 x 7,5 meter. Het huis heeft 2 dakkapellen.

Dak woning vervangen

Dak in zijn geheel renoveren. 9m x 5m dak, twee kanten Compleet nieuwe dak, Aangepaste draagconstructie isolatie Zou het mogelijk zijn de achterste gedeelte (2m) met stalen kozijn met glas te maken? Helpen jullie met de vergunning proces of eisen uitleg voor de vergunning aanvraag.

Groendak laten leggen

Wij willen graag een groen dak (eenvoudige uitvoering, sedum) laten leggen op het platte dak van ons huis. Het grootste platte dak van ons huis (waarop zonnepanelen liggen) is 3,33 m x 5,16. Daarnaast hebben we nog een plat dakdeel van ongeveer 2m x5,05m aan de voorkant en een betegeld en begrind dakterras van 3 m x5,05m aan de achterkant. De eerste twee dakdelen bevinden zich op hoogte van de eerste etage, het derde deel ligt ter hoogte van de tweede etage. De huidige dakbedekking is bitumen. Dit ligt er al 30 jaar en is aan vervanging toe. Daarnaast willen we ook weten wat de mogelijkheden zijn om het dak van het woonhuis extra te isoleren. Aan de achterzijde kan makkelijk een stijger neergezet worden, aan de voorzijde gaat dat lastiger vanwege beplanting in de voortuin. Tot slot willen we eventueel ook onze schuur van een groendak willen voorzien. Deze stenen schuur heeft een oppervlakte van 2 bij 3 meter, daar ligt nu een betonnen dakplaat op. De schuur is ongeveer 2,5 meter hoog.

Kunststof dakgoten vervangen

Ik wil graag de kunststof dakgoten voor en achter laten vervangen. Achter 5 meter. Voor 2 en 3 meter (het huis heeft een verspringing aan de voorkant)

Vogelwering bij 12 zonnepanelen monteren

Ik heb sinds vorig jaar 12 zonnepanelen in 3 vlakken. En de buurt heeft last van kraaien. Dus preventief wil ik vogelwering laten monteren.

Groen dak aanleggen sportvereniging

Wij zouden graag (als sportverenging) een groen dak willen laten aanleggen ivm isolatie. Wij hebben al zonnepanelen op het dak liggen. Hoe zit het met de kosten voor onderhoud? Neemt u de kosten hiervan op de offerte mee? Het gaat om 200 m2 ongeveer. Het gaat om een deel van het dak. Wij denken dat er momenteel dakleer opligt, maar hier zijn wij niet zeker van.

Sedumdak aanleggen

Ik wil graag een sedumdak laten aanleggen op mijn platte dak. Dakbedekking is bitumen. Tussen 60 en 70 m2. In de winter is er schaduw, in de zomer een groot deel zon. Het dak is sterk genoeg. Het dak bevindt zich op twee hoog (begane grond, 1ste verdieping en daar zit het dak op). Een steiger plaatsen aan de voorkant is makkelijk, het zit aan de straatkant en is goed bereikbaar.

Dakbedekking vervangen

Binnenkort wil ik graag mijn platte dak verwijderen, afvoeren en vervangen. Het bestaat uit kunststof dakbedekking, en ik wil het opnieuw met kunststof laten bedekken. Het dak is 50 m2. De buren hebben ook interesse. Graag ontvang ik een offerte.

Dak van zoldergedeelte isoleren en vernieuwen

Het betreft een dakrenovatie/nieuw van een hellend dak voor een jaren 30 hoekwoning. Betreft zoldergedeelte ongeveer 32 m². Dak ook geïsoleerd maken en een Felix dakraam plaatsen. Ik laat mij graag vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

Dakgoot reparatie en onderhoud

Wij hebben afgelopen zomer een huis gekocht en zouden graag wat onderhoud hieraan willen plegen. Hierbij gaat het om twee verschillende zaken. Aan de voorzijde van het huis hebben wij een dakgoot (ongeveer 5 meter in lengte) waar het water niet goed door de afvoer loopt waardoor er water in de afvoer blijft staan en langs de voorzijde van het huis stroomt. Graag zouden we dit probleem laten verhelpen en indien mogelijk ook naar de afvoerpijp willen laten kijken, mogelijk moet deze ook worden uitgebaggerd. Aan de achterzijde hebben we een balkon van ongeveer 5 meter bij 1.5 meter. Ook hier blijft water staan op het dak en loopt het niet goed naar de afvoer. Ook hier zijn herstelwerkzaamheden nodig. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zouden zijn en zie de offerte tegemoet. Ik ben bereikbaar per mail of op telefoon.

Plat dak ontmossen

Wij willen ons plat dak laten ontmossen. Krijgen nu soms druppels door het dak heen. Ik denk 10-15 m2. Ik zie graag uw offerte tegemoet. Alvast vriendelijk bedankt.

Sedumdak aanleggen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor +/_ 70 m2 waar ik een sedumdak wil aanleggen. Maximaal kan het 70 m2 worden, maar ik vermoed dat het iets kleiner wordt. het dak is sterk genoeg, daar is naar gekeken. De huidige dakbedekking is bitumen. Het dak bevindt zich op twee hoog (begane grond, 1ste verdieping en daar zit het dak op). Een steiger plaatsen aan de voorkant is makkelijk, het zit aan de straatkant en is goed bereikbaar. De subsidie aanvraag zou ik zelf kunnen doen, maar in overleg ook de vakman.

Dakbedekking vervangen van aanbouw en groen dak realiseren

Wij hebben een aanbouw bij de keuken, nu blijkt dat het platte dak een beetje lekt. Ook loopt het water niet helemaal goed af naar de regenpijp. Werkzaamheden: opnieuw asfalteren en onderzoeken of het dak sterk genoeg is om er een groen dak van te maken met mossen. Als mogelijk het water iets sneller naar de regenpijp laten stromen. Het dak is ongeveer 2.80 bij 2.40. De lekkage lijkt klein te zijn er is dus geen gillende haast, maar het moet wel binnen afzienbare termijn gebeuren. De situatie is goed bereikbaar.

Herstellen/ opnieuw aanbrengen van bitumen laag op plat dak

Keuken uitbouw van ongeveer 180 x 400 cm. Willen graag het platte dak laten herstellen zodat het water weer goed wegloopt. Het is op dit moment een bitumen laag, deze zien wij ook graag terug.

Polycarbonaat plaat vervangen

de plaat op het keuken dak moet vervangen worden door een nieuwe (oude afvoeren), meer brandveilig polycarbonaat. Maten van de plaat ongeveer 195 bij 193 cm, zie foto voor de constructie. Ongeveer 22 cm tussen plaat en balkon van bovenburen.

Een puntdak realiseren voor woning

Ik zoek een aannemer die een dak kan realiseren voor een (momenteel in de bouw) vrijstaande woning. Het moet een puntdak worden met kunststof dakleien. Het dak wordt 100 m2 groot.

Vervangen dakgoot

Vervangen huidige dakgoot van het hele blok. 6 huizen van 6,5 m breed elk. Zowel voor als achter (78 m totaal dus)

Dakpannen vervangen

Ik heb last van een daklekkage door kapotte / oude dakpannen en ik zou dit graag willen herstellen en nieuwe dakpannen willen plaatsen. Het stuk waar het om gaat is 4 m2.

Dakspant verplaatsen en zolder dak isoleren

We willen een extra kamer op zolder. Echter staat de dakspant midden in de kamer. Deze moet zo'n 70 cm verplaatst worden. De zolder moet ook geïsoleerd worden. De oppervlakte van het dak bedraagt ongeveer 60 m2. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden.

Dak isoleren

We have a roof terrace that we’d like to renovate, and we’d like to isolate the roof as it’s old and we are getting some leakage in the kitchen due to this. Total area is 12 m2 approx, with 2 skylights so the floor area is a bit smaller. Wij zullen zelf het dakterras verwijderen. De vakman zal het dak moeten isoleren daar deze oud is en er hierdoor een lekkage in de keuken aanwezig is. De oppervlakte is ongeveer 12 m2 inclusief 2 kunststof dakkoepels. Het nieuwe dakterras zullen wij hierna zelf weer aanleggen.

Loodreparatie / plat schuurdak reparatie

Het gaat om een lood reparatie bij de schoorsteen (woonhuis), en de reparatie van een plat dak van een schuur i.v.m. lekkage. De afmetingen weet ik helaas niet, dus ik heb graag dat de dakdekker dit voor mij opmeet.

Serredak renovatie

Wij hebben al enige tijd een serre (hij is 20 jaar oud) en wij zijn erachter gekomen dat het dak lekt. Het gaat om 15 m2. Kan iemand hier naar komen kijken en het repareren? Ik hoor het graag!

Dak isoleren

Ik heb een deels plat en deels hellend dak. Het platte dak is al geisoleerd, het hellende dak (75 m2) is aan vervanging toe en willen we graag gelijk laten isoleren. Als dit tegelijkertijd met spouwmuur isolatie zou kunnen zou dit fijn zijn