Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor betimmering van de dakgoot vervangen:

Betimmering van de dakgoot vervangen

Ik wil graag de betimmering van de dakgoten voor en achter vervangen(hoekwoning).
Onze klant uit Leerdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betimmering van de dakgoot vervangen uit heel Nederland:

Gootbetimmering vervangen plus plaatselijk reparatie goot

Graag wil ik mijn gootbetimmering achter huis laten vernieuwen door nieuw hout. Hierbij moet er ook links en rechts van de dakgoot de goot nageken/gerepareerd worden worden ivm. lekkage. De goot heeft een breedte van circa 550cm. Afval hoeft niet afgevoerd te worden. Zelf kan ik de betimmering verwijderen met de ladder.

Betimmering van de dakgoot vervangen

De betimmering van mijn dakgoot dient gerenoveerd te worden. Bij voorkeur Trespa of Keralit. Voorzijde is ral 6009, onderzijde ral 9001. Het betreft 2 goten, voorzijde en achterzijde huis, lengte ong. 6,5 meter met kopse kant. Offerte gevraagd voor werkzaamheden, inclusief levering materiaal. Foto van achterzijde huis is bijgevoegd.

Herstel plafonds, behang betimmering na waterschade

Na een flinke waterschade veroorzaakt door een lekke dakgoot (met name na de storm van begin februari, water is in de spouwmuur gaan stromen tot aan eerste verdieping en een beetje de begane grond) moet er het nodige hersteld worden. Dit betreft binnen op de zolder de betimmering van het schuine dak (deels vervangen en opnieuw schilderen). Eerste verdieping kamer: plafond schilderen, vliesbehang vervangen en schilderen. Verder een inspectie op verborgen schade. eventueel vervangen luxaflex

Betimmering van de dakgoot vervangen

Ik wil graag de betimmering (en wellicht de zinken goot) vervangen. Bij voorkeur door kunststof. Gaat om ongeveer 2 x 7 meter.

Betimmering van de dakgoot vervangen

Betimmering van goot naar pand /dakgootrand met keralit delen vervangen . Gaat om twee keer 10 meter.

Dakgoot en betimmering vervangen

Op een hoogte van +/- 3 mtr oude goot over 5,5 mtr verwijderen en nieuwe goot plus betimmering plaatsen. De dakgoot bevindt zich langs het garagepad welke vrij toegankelijk is. Op de foto een voorbeeld van wat wij in gedachten hebben.

Zinken dakgoot vervangen

Hoekwoning voor en achter circa 6/7 meter dakgoot vervangen. Is zinkwerk met houten betimmering. Dakgoten zijn lek. Graag ook afvoeren.

Dakgoot lek verhelpen en houten betimmering vervangen

Ik wil een dakgoot lek verhelpen en de houten betimmering vervangen. Ik weet niet in hoeverre het hout is aangetast en om welke lengte het gaat.

Nalopen dakpannen en repareren dakgoot

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van een dakgoot en het controleren van dakpannen met eventuele vervanging en reparatie ten behoeve van een VvE. De betimmering is van hout, en de dakgoot zelf van zink.

Betimmering van de dakgoot vervangen

Graag wat meer informatie over de mogelijkheden en kosten voor het vervangen van de betimmering van mijn kunststof dakgoot. De afmeting is ongeveer 2 x 8 meter.

Partners

Partners van Casius