Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leerdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Leerdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Leerdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Leerdam of directe omgeving.

102 klanten uit Leerdam bevelen een bij Casius in Leerdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Leerdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Leerdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Leerdam:

Betimmering van de dakgoot vervangen

Ik wil graag de betimmering van de dakgoten voor en achter vervangen(hoekwoning).

Nieuw dakje schuur

Ik zou graag mijn pannendak van mijn schuur willen vervangen, het is niet zo groot ongeveer 7 vierkante meter, het oud en poreus. Graag ook nieuwe panlatten en ook graag alle materialen leveren door dakdekker.

Dakpannen vervangen

De pannen op mijn tussenwoning van ongeveer 5 meter breed dienen te worden vervangen. De panlatten zullen ook vernieuwd moeten worden en dampwerende folie geplaatst. Verder mag de schoorsteen op het dak verwijderd worden en afgevoerd. De isolatie van het dak zullen wij aan de binnenzijde gaan aanbrengen.

Dak leggen en isoleren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gaat om 25 vierkante meter plat dak. Oude bedekking mag erop blijven. Graag een offerte met EPDM bedekking en een offerte van EPDM met daarbij de goedkoopste vorm van isolatie.

Vogelnest onder pannendak vandaan verwijderen

Er hebben kauwen genesteld onder de dakpannen en nu stinkt het in huis

Nest merels verwijderen onder dakpannen

Wij hebben een vogelnest op de hoek van het dak van onze tussenwoning. Deze willen wij graag laten verwijderen en vervolgens een vogelwering laten plaatsen, zodat dit in de toekomst niet meer mogelijk is. Het dak is goed bereikbaar via het dakterras.

Nokvorsten en dakgoot vernieuwen

Iemand vertelde mij dat bij mijn huis (uit 1987) de nokvorsten nodig gerenoveerd moeten worden. Ik heb in totaal 3 nokvorsten a 15 meter, 5 meter op het dak en 2 x 5 meter nokvorsten schuin naar beneden lopend. Ik zoek iemand die kan kijken wat er moet gebeuren en wat de beste oplossing is om het te renoveren. Er zitten loodslabben en een soort van schuim onder de pannen en met harde wind, waait er schuim los.

Dakgoten en nokvorsten controleren/repareren

Ik wil graag mijn nokvorsten en dakgoten laten controlen en/of repareren.

Dakgoot vervangen en monteren

Verwijderen van 5 meter dakgoot, nieuwe dakgoot monteren met een 18mm diepe bodem. Epdm dakgoot met zinken kraallijst p de goot. 1x een afschotting tussen het andere huis en en het aanbrengen van een regenpijp.

Keukendak vervangen

Ik heb op dit moment een keukendak van golfplaten en wil dit vervangen door een dak van glas of polycarbonaat platen. Afhankelijk van de kosten en draagkracht constructie. De afmeting van het dak is ongeveer 4 bij 5 meter.

Afgewaaide dakpannen terugleggen

Er moeten 5/6 afgewaaide dakpannen terug gelegd worden op het dak.

Nokvorsten repareren

Iemand vertelde me dat bij mijn huis (uit 1987) de nokvorsten nodig gerenoveerd moeten worden. Ik heb in totaal 3 nokvorsten a 15 meter, 5 meter op het dak en 2 x 5 meter nokvorsten schuin naar beneden lopend. Ik zoek iemand die kan kijken wat er moet gebeuren en wat de beste oplossing is om het te renoveren. Er zitten loodslabben en een soort van schuim onder de pannen en met harde wind, waait er schuim los.

Vogelnest onder de dakpannen verwijderen

Ik wil graag een vogelnestje weg laten halen aan de zijkant van de woning onder de dakpannen.

Dakgoot reparatie

Reparatie van mijn dakgoot. Dakgoot lekt boven de deur. Ik weet niet of het een zinken goot is. Graag reparatie.

Dakpannen vervangen

120m2 dakpannen vervangen van een vrijstaande woning met 45 graden hellingdak. T-splitsing dak. Huidige pannen zijn in goede staat, dus goed verkoopbaar. Voorkeur dakpannen, Keramic matglanzend antraciet/zwart. Nieuwe pannen kunnen geleverd worden door de vakman.

Lekkages garage en dak

Lekkage van circa 30 cm in punt van shingledak garage; lekkage van circa 15 cm in schuine afloop uitbouw dak woonhuis. Gaarne herstellen.

Vervanging bitumen dak met shingles

Kundig (gecertificeerd) bedrijf gezocht t.b.v. vervanging van dakbedekking m.b.t. een of meerdere woonhuizen. Bitumen/Shingles. Dakbedekking +/- 18 jaar oud. Hellende daken. Door gunstige BTW regeling mogelijk meerdere woningen. Aantal m2 verschilt per woning en dat weet ik niet precies. Dus handig om te komen kijken.

vervangen dakpannen ed

Het vervangen van panlatten, dakpannen, boeiboord en goot. Schoonmaken dakbeschot en het plaatsen van folie en diverse bij komende zaken. Betreft een hoekwoning. Ook alle materialen leveren. Complete renovatie.

plat dak met lichtkoepel

Ik zou graag een plat dak met een lichtkoepel willen op de al bestaande aanbouw op de keuken. Het liefst een kunsstof constuctie ivm lastig onderhoud kunnen plegen vanwege ruimtetekort. Graag zou ik wat informatie willen ontvangen.

xyz

xyz

Om een begroting te maken en te bepalen ...

Om een begroting te maken en te bepalen of een huis dat wij op het oog hebben interresant is (we hebben een optie op het huis tot 04-09-2008) Als volgt: bestaand dak vervangen voor pannendak, pannen nieuw leveren (oud hollands) geheel isoleren, oppervlakte woondeel is 8x6 met een puntdak onder 45 graden met aan beide zeiden een dakkapel (ca 2,5 m1 breed, met plat dak) ook de platte daken op de dakkapellen opnieuw voorzien van dakleer. Het betreft een dak boven de eerste woonlaag (dakrand ca; 3 m1 hoog) Tevens een bestaand plat dak (4x3 m1) voorzien van nieuw dakleer (direct boven keuken welke zich op begane grondniveau bevindt) Een snelle reactie wordt enorm op prijs gesteld gezien de tijdsdruk Bij voorbaat dank Alwin

Wij willen iemand hebben die onze ...

Wij willen iemand hebben die onze dakkapellen wilt plaatsen. Het gaat om het plaatsen van 2 dakkapellen met maten van max 1.80 en max 2.75. Wij zorgen zelf voor het vreem en op verzoek van de klusjesman halen wij de benodigde spullen. Wij willen de dakkapellen alleen water en tocht dicht afgewerkt hebben de rest doen we zelf. Heb je zin om iets bij te verdienen en ons uit de brand te helpen reageer dan snel.