Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor zinken dak vervangen:

Zinken dak vervangen

Het zink van het dak boven de voordeur moet vervangen worden, en de loodflap die uit de muur over het zink komt. Er zit in het midden ook een regenafvoerpijp naar beneden. De afmeting is ongeveer 80/335. Ik zie graag de vrijblijvende offertes tegemoet. Hart dank.
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zinken dak vervangen uit heel Nederland:

Een dakkapel plaatsen aan de voorzijde van een woning

Ik zoek een dakkapelspecialist die een luxe, antraciete en zinken dakkapel van ongeveer 4 meter kan plaatsen aan de voorzijde van mijn woning. Ik bespreek graag met de vakman of het model in kwestie door diegene geleverd kan worden. Het dak is momenteel nog dicht.

Het vervangen van een bitumen daklaag van onze aanbouw

Het gaat om een plat dakje van 1,5 meter bij 5 meter. Het bestaande zinken dakbedekking vervangen met bitumen. Het is het dak van een kleine aanbouw.

Groen dak veranda

Een nieuw gebouwde varanda moet nog een dakbedekking op en willen graag een groen dak. Het gaat om een oppervlakte van 15 vierkante meter. Ik wil een zinken rand afwerking en 1 dakdooevoer voor water afvoer en 1 doorvoer voor een haard (150). Allereerst zou er EPDM voor bestemd moeten komen, een onderhoudsvrij groendak met vetplantjes, graag ontvang ik ook nog advies over of het cassette of matten worden.

Regenpijp vervangen door regenpijp van zink + bovenop vogelwering

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het vervangen van onze regenpijp door een zinken regenpijp in combinatie met het aanbrengen van een soort vogelwering bovenop d.m.v. rooster/pennen (NB we hebben een plat dak met daarop nog een opstaande rand). NB Ons huis is 8 meter hoog. Zie foto hierbij.

Zinken mansarde zadeldak isoleren

Het gaat om een 4 verdiepingen herenhuis uit 1894 met een mansarde zadeldak, dwarsgeplaatst. Het huis is zelf geen monument maar wel een beschermd stadsgezicht. Het huidige dak is van zink en zit er al lange tijd op, ik denk van 1980 ofzo. Wij hebben het huis in 2011 gekocht en het is toen volledig gerenoveerd. Het dak is bewerkt maar niet vervangen, er zijn een aantal lichtkoepels aangebracht en van binnen een isolatielaag van zeg 5 cm tussen het houtskelet aangebracht. Vorig jaar zijn er zonnepanelen geplaatst. Recent hadden we een kleine lekkage aan de achterkant en de reparateur zei dat het dak aan vervanging toe is en eigenlijk had dit in 2011 moeten gebeuren. De aannemer is niet meer, dus geen verhaal. Ik zou het liefst het dak van buitenaf extra willen laten isoleren op het bestaande zink binnen de richels tussen de zinkplaten en als dat niet gaat het bestaande zink vervangen met extra isolatie (we hebben nog steeds een hoge gasrekening). Ik zag diverse filmpjes met Sarking Unilin platen en dat soort oplossing leek me wel wat maar geen idee of dit geschikt is voor deze toepassing. Het woonoppervlak is ongeveer 6,5 m bij 12 m, hoeveel vierkante meter het dak is vind ik lastig te bepalen.

Dakbedekking uitbouw en luifel vervangen

Betreft uitbouw woonkamer aan achterzijde woning en een afdak voor de voordeur waar kleine scheurtjes in bestaande bitumenlaag te zien zijn. Uitbouw heeft een lichtkoepel en zinken dakranden. Dak is al geïsoleerd. Beide daken zijn in 2000 en 2001 bedekt. Oppervlak uitbouw kamer ongeveer 7 x 2,5 m (inclusief lichtkoepel). Oppervlak luifel ongeveer 1,5 x 4 m. Het zit er nu ongeveer 20 jaar op. Een drietal foto's eventueel via de app toe te sturen. Ik weet niet wat het duurzaamst is qua nieuwe dakbedekking, wat opties zijn gewenst ook betreft duurzaamheid. Als de nieuwe bedekking 20 jaar meekan, vind ik dat ook goed

Pvc regenpijp vervangen door zink

Ik wil de pvc-regenpijpen van het huis met schuine daken voor en achter én van de schuur met plat dak, laten vervangen door zinken regenpijpen. De regenpijpen van het huis dienen voorzien te worden van een bladvanger. De afmeting van de huis regenpijp is ongeveer 2 x 5 meter. Van de garage ongeveer 4 meter.

Zinken dak aanbrengen op luifel van veranda

Ik wil graag een nieuw zinken dak op onze luifel van de veranda (ca 5,5 x 1 meter). Er hoeft niets vooraf verwijderd of vervangen te worden.

Reparatie lekkage naast schoorsteen

We willen een lekkage naast schoorsteen laten repareren. Woonachtig in een huis, schoorsteen op dak van 2de verdieping. Is een schuin hellend dakpannen dak met zinken rand tegen schoorsteen.

Sarkingdak isoleren, schoorstenen verwijderen en dakgoten vervangen

Er wordt binnenkort een nieuw Sarkingdak met nieuwe dakkapellen geplaatst. 140 mm tot 209 mm isolatie. Na het plaatsen wil ik het dak laten isoleren. 140 mm tot 209 mm isolatie. En 2 kleine schoorstenen laten verwijderen. Inclusief nieuwe bredere zinken dakgoten. 2 x 8 m.

Partners

Partners van Casius