Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lood vervangen schoorsteen:

Lood vervangen schoorsteen

We willen de schoorsteen laten repareren omdat we hier lekkage hebben. In het bouwkundig rapport staat dat in ieder geval het lood vervangen moet worden.
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lood vervangen schoorsteen uit heel Nederland:

Bitumen dak

Beste dhr/mevrouw, Graag zouden wij ons dak opnieuw willen laten bedekken met bitumen dakbedekking. Informatie woning - Oppervlakte: 52 m2 (ongeveer) - Grind aanwezig: Ja - Afwerking dakranden: Aluminium afwerklijsten (denk ik) - Verder afwerking: Lood rondom het huis moet vervangen worden (of alternatief) deze zit in de voeg gemetseld. - Dakterras: Aanwezig Aanvang werkzaamheden: - Zo spoedig mogelijk, voorjaar/zomer i.v.m. lekkage op dit moment Graag ontvangen wij het volgende: - Wat de totale kosten zijn: - Wanneer start werkzaamheden plaats kan vinden: Graag zou ik de communicatie per email willen aanhouden.

Dakpannen en lood vervangen

Er liggen een aantal dakpannen los of zijn verschoven, daarnaast lekt het bij de schoorsteen langs naar binnen. Mogelijk dat het lood vervangen moet worden. Zijn ongeveer 6 dakpannen

Lekkage bij latei verhelpen

Gevel is volledig nieuw gevoegd en geïmpregneerd. Alleen is er een lekkage bij de latei die naar binnen toe lekt als het regent en de wind staat op de latei. Ik vermoed dat het lood vervangen moet worden van de latei. De latei is ongeveer 4 meter breed. Ik hoor graag wat de totale kosten zijn om dit volledig op te lossen, het liefst zo snel mogelijk.

Dakpannen en lood vervangen

Ik wil graag 50 m2 meter dakpannen vervangen. Liggen nu oude hollandse dakpannen en wil graag geglazuurde dakpannen. Heb een schuin dak maar geen puntdak.

Loden leidingen vervangen

We hebben in ons huis loden leidingen. Die leidingen moeten vervangen geworden zo snel mogelijk. Lood in ons water is 6x wettelijk norm. Ik heb geen idee hoeveel meter vervangen zou moeten worden. Ik zie onder de vloer naast de watermeter leidingen en twee meter verderop ook.

Houten kozijnen vervangen/repareren en dubbelglas aanbrengen

Houten kozijnen op 1e en 2e verdieping zijn in slechte staat (zie foto voor aanzicht gevel). Deze moeten worden gerepareerd/deels vervangen. de erker op de 1e verdieping heeft nu nog enkel glas. hier willen we dubbelglas. Glas in lood willen we behouden. Alle drie de ramen kunnen nu open (schuiven). dit moet zo blijven voor minimaal 1 raam ivm grote meubelstukken (hoeft niet per se schuiven, als raam maar goed open kan)

Lood en zinkwerk vervangen

Het vernieuwen van het voetlood en de loketten aan de linker voorkant aansluiting van het pannendak en gevel buren. - Vernieuwen zinkwerk dakkapel aan de voorkant zowel het zink bovenop en de wangen links en rechts en verholen gootjes onder de pannen - Het vernieuwen van het loodwerk rondom de 2 schoorstenen aan de achterkant. - Vernieuwen van het zinkwerk dakkapel achterkant tevens bovenop en de wangen links en rechts en verholen gootjes. - Terug plaatsen en goed leggen van diverse pannen i.v.m. werkzaamheden en schoonmaken dakgoten.

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden

Lood van plat dak vervangen

Beste dakdekker! Gister hadden wij een nat toilet plafond en dan komt hoogstwaarschijnlijk doordat het lood tussen de houten/kunststof geveldelen en het platte dak van de bijkeuken begint te scheuren en toe is aan vervanging. Het gaat om ongeveer 7 meter in U vorm, waarbij het lood aan de binnenzijde zit van deze U. Tussen de gevel en de schuine opstaande muren van de uitbouw van ons en de buren. Halverwege zit ongeveer een half meter gemetselde muur. Ik zou graag willen weten wat dit ongeveer zou gaan kosten. Ik hoor graag van jullie! Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groeten!

Vervangen van lood bij aansluiting gevel / aangebouwde garage

Bij een aangebouwde garage aan zijgevel, zit lood ingemetseld in de zijmuur en is circa 7 meter lang. Reeds eerdere reparatie, doch voeg laat weer los.

Partners

Partners van Casius