Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Krimpen aan den IJssel:

Betimmering van de dakgoot vervangen

De betimmering van mijn dakgoot dient gerenoveerd te worden. Bij voorkeur Trespa of Keralit. Voorzijde is ral 6009, onderzijde ral 9001. Het betreft 2 goten, voorzijde en achterzijde huis, lengte ong. 6,5 meter met kopse kant. Offerte gevraagd voor werkzaamheden, inclusief levering materiaal. Foto van achterzijde huis is bijgevoegd.

Zinken dak vervangen

Het zink van het dak boven de voordeur moet vervangen worden, en de loodflap die uit de muur over het zink komt. Er zit in het midden ook een regenafvoerpijp naar beneden. De afmeting is ongeveer 80/335. Ik zie graag de vrijblijvende offertes tegemoet. Hart dank.

Deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen

Een deel van het platte dak op ons bedrijfspand is ingestort. Het moet vernieuwd worden, inclusief constructie. Het dak is ongeveer 140 vierkante meter groot. Zou u langs kunnen komen om de situatie goed in te kunnen schatten en een passende offerte te bieden?

Lood vervangen schoorsteen

We willen de schoorsteen laten repareren omdat we hier lekkage hebben. In het bouwkundig rapport staat dat in ieder geval het lood vervangen moet worden.

Dak isoleren en bedekken met dakpannen

Het is een jaren 70 woning met weinig hellend dak uit 2 delen (voor&achter). Voor kan i.v.m. buren niet buiten geïsoleerd worden. Achterkant wel: ca 11 m breed en 4.50 lang. Nadeel nu is dat goot op de spouw zit. Ik wil de goot aan de buitenkant. Het dak zit niet vast aan dak vd buren.

Dakrand repareren

Repareren van houten dakrand waar de afwatering met riool samen komt, ongeveer 1 meter.

Plat dak bedekken met bitumen

Ik wil de dakbedekking van mijn platte dak vervangen. Er ligt nu bitumen op en dit wil ik vervangen door nieuwe bitumen. Het dak is 10 m2.

2 Bitumen daken omzetten naar groene daken

Ik zoek een dakdekker die het bitumen dak van mijn aanbouw en garage kan veranderen naar groenen daken. Het ene dak is ongeveer 5 bij 3 meter groot (van de uitbouw). Het andere dak is 3 bij 6 meter groot. Op het dak van de uitbouw is ook een lichtstraat aanwezig van ongeveer 1 m2.

Dak renovatie

huidig: puntdak, Stalen draagconstructie, bedekt met een soort vezelplaat (lijkt op grove spaanplaat). Dakbeschot + dakpannen daar overheen. Gewenste werken: vervangen vezelplaat voor bijvoorbeeld dakisolatieplaten, daar overheen de bestaande dakpannen terugplaatsen. Bestaande houten boeidelen vervangen voor kunststof delen. Het gaat om een oppervlakte van 75 m2.

Boeiboorden bekleden met plastisol

We zouden graag op de boeiborden plastisol kleur 9001 laten plaatsen en ook op de onderkant van het (blauwe) afdakje. Boeiborden: 2.55 x 1.78 hoogte van 25 cm Afdakje: 1.75 x 0.80 cm En we zouden graag weten op welk termijn dit gerealiseerd zou kunnen worden, zo snel als mogelijk. Graag ook een extra offerte als de buren willen mee doen. Zelfde afmetingen en kleur.

Kauwennest verwijderen en dak repareren

Kauwen hebben een nest onder de dakpannen gemaakt. Ik heb nu de ingang geblokkeerd met gaas, waardoor ze niet meer bij het nest kunnen komen. Ik heb wel gelijk gezien dat ze een gat hebben gemaakt in het houtwerk onder de pannen waardoor ze naar binnen zijn gekomen. Ik zou graag willen dat het nest verwijderd word en het plaatselijk repareren van mijn dak. Ik zou hiervoor een vrijblijvende offerte willen. Ik hoor van u.

Dakbedekking vernieuwen

Het is een garage met een schuin dak van plus minus 6 X 3,15 meter en een plat stuk van plus minus 0,5 meter X 3,15 meter welke aansluit op een dakgoot. Op dit platte stuk staat regelmatig water in plaats van dat het afloopt. Op de gehele garage moet nieuwe bitumen dakbedekking. In de dakgoot is een afvoerpijp welke vast gesoldeerd is. In het soldeertin zit een scheurtje waardoor lekkage is ontstaan. Dit moet dus ook vervangen/gerepareerd worden. Het dak is voorzien van Trespa boeidelen met een rvs afwerkingsrand.

PVC regenpijpen door zink laten vervangen

Wij willen graag de 2 PVC regenpijpen vervangen door zinken exemplaren aan de voorzijde van het huis. Geschatte hoogte is circa 11 meter.

EPDM dak met stoeptegels isoleren en vervangen

Het betreft een plat dak op een uitbouw van +/- 10 m2. Onder het dakbeschot zit geen isolatie. Bovenop het dak ligt een losse (EPDM) laag met stoeptegels welke al zeer oud is en vervangen dient te worden. Opgave bij voorkeur per email. Uitvoering binnen nu en 6 maanden

Kunststof lichtkoepel vervangen voor driewandig 100x100

Wegens een scheur zou ik graag onze lichtkoepel (PMMA 100 x 100 cm) willen laten vervangen voor een driewandig exemplaar. Onze glasverzekering dekt dit wellicht en wil eerst een offerte voor het vervangen (dus de koepel exclusief de dakopstand en inclusief montage en materiaal).

Plat bitumen dak vervangen

Wij hebben een lekkage op meerder plekken en willen waarschijnlijk het gehele dak vervangen voor EPDM, eventueel inclusief isolatie. Daarbij willen we ook graag de kosten weten voor het verwijderen. Het dak is bijna vierkant en ongeveer 80 m2.

Bitumen dak vervangen

Ik zoek een partij de toplaag op het platte dak van mijn woning kan vervangen. Momenteel is het dak bedekt met bitumen. Het gaat om het dak op de tweede verdieping en is goed bereikbaar. De totale oppervlakte bedraagt 30 m2. Het gaat om een hoekwoning welk goed bereikbaar is.

Vogelschroot monteren voor en achter

Ik wil graag dubbele vogelschroten over een lengte van ongeveer 5.5 meter voor en 5.5 meter achter dus ongeveer 11 meter totaal. Vogelschroot moet lang meegaan, bijvoorbeeld aluminium dus. Vogelschroot aan de dakpannen rand boven de dakgoot hebben. Mis een stuk plank ongeveer 50-75 cm. Dat ook graag maken. Hoogte ongeveer 5 meter. Goed met ladder te bereiken.

Dak reinigen

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen. Bevat de dakbedekking asbest? Nee. Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak en dakgoten reinigen. Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betonnen sneldekkers die erg onder het mos zitten willen we laten reinigen en impregneren.

Leien dak vernieuwen

Wij hopen in mei 2018 te verhuizen. Er zit asbest in het leien dak, nu willen we graag een offerte voor een nieuw leien dak. De oude leien dienen te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe leien geplaatst. Er is al een inventarisatierapport aanwezig. Het betreft een punt dak en de oppervlakte is ongeveer 100 m2. Verder is de woning goed bereikbaar.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen

Ik wil graag een duivennest laten verwijderen onder een zonnepaneel en gaas laten aanbrengen bij de 8 zonnepanelen of iets dergelijks, zodat de duiven er niet meer onder kunnen!

Dakleien vervangen

Ons dak is nu voorzien van asbest cement leien. Deze moeten worden vervangen door gelijkwaardig materiaal, waarschijnlijk dus een kunststof lei. Het zijn 4 gelijke dakvlakken van 25 m2, totaal dus 100 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig, echter is er wel al een sample onderzocht.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen

Kauwen hebben een nest onder mijn zonnepanelen gebouwd. Het nest is uitgebroed. Ik wil het nu laten verwijderen en voorkomen dat dit nog eens gebeurd. Er is materiaal speciaal hiervoor, maar ik zoek advies in deze en een vakman die het werk kan uitvoeren. De laatste week van Juni heb ik een grote steiger staan vanwege schilderwerk, wellicht is dit een goede tijd om langs te komen maar eerder mag natuurlijk altijd.

Dakbedekking plaatsen

Op het dak van een nieuwe garage wil ik bituum of EPDM laten plaatsen. De oppervlakte van het dak is 3.80 bij 6 meter. De toplaag op dit moment is kingspan.

Twee-onder-een-kap dak renoveren

Mijn huis (bouwjaar 1930) lijkt nu echt aan (tenminste) de vervanging van de dakpannen toe. Omdat het een twee-onder-een-kapwoning betreft, lijkt het logisch hierin met de buurman op te trekken. Om dit met hem te kunnen bespreken zou het fijn zijn eerst een globale indicatie van de kosten (zo mogelijk bij meerder opties) te hebben. Om u een beeld te geven, wilde ik een paar foto's van voor-, zij- en achterkant bijsluiten, maar zo te zien kan ik maar één foto bijsluiten. Daarom hierbij in ieder geval de opmerking dat we aan de voorzijde slechts een kleine dakkapel hebben, terwijl een (relatief nieuwe) dakkapel aan de achterzijde vrijwel de hele breedte in beslag neemt. De twee huizen zijn samen 13 meter lang. De zijkant van de woning is 6 meter. De nokhoogte van binnenuit gemeten is 2 meter hoog.