Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkage bij de dakkapel repareren:

Lekkage bij de dakkapel repareren

Ik wil de lekkage bij de dakkapel laten repareren. Zit op de 2e verdieping ongeveer 3 x 2,75 meter. (Bitumen).
Onze klant uit Koudekerk aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage bij de dakkapel repareren uit heel Nederland:

Lekkage dak opsporen

Lekkage geconstateerd op zolder ter hoogte van mijn dakkapel. De dakkapel is een paar jaar geleden voorzien van kunststof beplating. Met bepaalde slagregen en met sneeuw heb ik water binnen. De nokvorst en dakkapel zijn gechecked en is volgens de zetter van het dakkapel niet de oorzaak. Wat wel geen idee. Gaarne een offerte hiervoor.

Dakkapellekkage laten repareren

Bij de aansluiting van ons dakkapel hebben we lekkage ontdekt. Het is aan de onderkant/hoek van het dakkapel. Waarschijnlijk is het al langere tijd ongemerkt aanwezig. Er is schimmelvorming en mogelijk ook houtrot aanwezig. Mogelijk lekt het alleen bij harde wind/storm.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Bij de dakkapel zit aan de schuine zijde een raam. De raamrubbers van dit raam dienen vervangen te worden in verband met lekkage. De afmeting is ongeveer 1 meter bij 1,75 meter bij 2 meter. Het is een driehoekig raam met 1 hoek ik 90 graden.

Dakkapel beleggen met nieuw bitumen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vernieuwen van het bitumen op de dakkapel. Er is nog geen lekkage aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 5 m2.

Dak renovatie

Het betreft een 2 onder 1 kap woning uit 1900. Het heeft een puntdak en een dakkapel aan de achterzijde. Hier is al een lekkage aanwezig. De pannen wil ik laten vervangen en de daklatten gecontroleerd en er zal een dampwerig folie geplaatst moeten worden. De windveer lijkt ook verkeerd geplaatst te zijn. De woning is 8 meter breed en heeft 2 woonlagen. Verder is er nog een plat dak van 25 m2. Hier hebben wij op meerdere plekken lekkage. Op het dak ligt bitumen met grind.

Lood vervangen van de dakkapel

Ik wil graag het lood laten vervangen aan onze dakkapel, omdat er lekkage is. De afmeting van het dakkapel is 2 meter. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, laat het mij dan gerust weten. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Plat dakkapeldak herstellen

Graag PER MAIL een vrijblijvende offerte voor het repareren van een lekkage op een plat dak van een dakkapel. Ik weet de afmetingen niet en zou graag willen dat de vakman dit voor mij afmeet.

Lekkages verhelpen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: lekkage bij dak doorvoer (schuin pannendak ) verhelpen en ik heb in het draairaam van mijn houten dakkapel een lekkage door de glaslat heen, vermoedelijk moet die ruit opnieuw binnen en buiten gekit worden.

Lekkage bij heftige regenval

Gisteren drupte er regenwater uit een van mijn spots beneden in de huiskamer. De afvoeren nagekeken, maar deze zaten niet verstopt. Het lijkt vanuit de afvoer van de dakkapel te komen.

Daklekkage repareren

Recent heb ik al een folie laten plaatsen tussen de daklatten en de pannen. Echter hebben wij op 1 plek nog steeds lekkage. De pannen dienen na het vervangen van de latten terug geplaatst te worden. Ook de daklatten bij de buurvrouw dienen te worden vervangen. De tussenwoning is ongeveer 4 meter breed en er is een dakraam en dakkapel aanwezig.

Partners

Partners van Casius