Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kedichem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Kedichem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Kedichem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Kedichem of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Kedichem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dak isoleren en dakpannen plaatsen, dakbedekking vernieuwen, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Kedichem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Kedichem:

Rieten dak kammen en impregneren

Wij willen graag ons rieten dak laten kammen en vervolgens laten impregneren. Het gaat om een grove schatting van 150 m2. Het dak is vanaf 1,5 meter hoog tot 8-9 meter hoog.

Schuurdak vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande dak met dakpannen van een schuur laten vervangen door dakpanplaten. Graag wil ik eerst iemand langs laten komen om het één en ander op te laten meten. Met montage, afwerking erbij.

Boeiboorden vervangen

Het gaat om het vervangen van de boeiboorden op de zijgevels en achtergevel. In totaal gaat het om ongeveer 27 meter. Er zitten op dit moment houten boeiboorden op en ik wordt graag geadviseerd over de mogelijkheden betreffend de nieuwe boeiboorden. Het is in ieder geval de bedoeling dat het weer in de oorspronkelijke staat wordt hersteld. Graag ontvang ik een indicatie van de totale kosten.

Dak opnieuw bedekken met dakpannen

Ik wil graag mijn huis en de garage die er aan vast zit voorzien van nieuwe dakpannen. Ongeveer 360 m2 Nieuwe folie daklatten en pannen.

- Platdak voorzien van dakbedekking 34 ...

- Platdak voorzien van dakbedekking 34 m2 (8x 4,25m) - Levering en montage: PU isolatie dakplaten 8 cm dik met bitumen, dakleer, daktrim 16,5m, 2x wateruitloop incl pijpen van elk 3.5 m.

Vervangen van kruispannen. Leggen ...

Vervangen van kruispannen. Leggen hieronder van een dampwerende folie. Nieuwe pannenlatten.