Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bitumen vervangen:

Bitumen vervangen

Het opnieuw beplakken van het dak en verwijderen van de oude bitumen laag. Er zitten 3 koepels op het dak na het verwijderen misschien ook de afvoer verlagen in verband met water dat op het dak blijft liggen. Het dak is 3 bij 5 meter groot.
Onze klant uit Katwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumen vervangen uit heel Nederland:

Veluxraam vervangen door kunststof

Raam is type GGL104 gemeten ongeveer 56x94 aan de binnenkant. Platdak, 1 hoog. Buitenkant dak bitumen. Zie foto's

Dak renovatie

Het dak van een dakkapel (+/- 2.5 x 1.5 ) van 15+ jaar oud dient te worden vervangen. De nieuwe bedekking (bitumen) mag over de de oude gelegd worden. Tevens dient de afvoer (+/- 80 cm lang) te worden vervangen. De dakkapel is goed per ladder bereikbaar.

Dakbedekking vernieuwen plus plaatsen nieuwe lichtkoepel

De dakbedekking is economisch afgeschreven. Betreft circa 60 m2 aan bitumen 446K14. Graag laten vervangen door eventueel een groen dak. De lichtkoepel (ca. 1 m2) op het platte dak heeft schade, deze willen we ook graat vervangen. Zinken bedekking van de goot willen wij ook graag laten verwijderen, het heeft een breedte van 5 meter. Graag al het oude materiaal afvoeren.

Dakkapel dakopbouw renoveren of vernieuwen

Graag zou ik mijn dakkapel laten repareren, of vervangen als dat nodig is. Oppervlakte van het dak is 5 m². Het gaat om een dakkapel lekkage verhelpen en boeidelen, windveren en rabbatdelen vervangen voor Trespa. Ook graag het bitumen vervangen. Het de afvoer graag ook vernieuwen. Graag ook oude materialen afvoeren.

Dakbedekking plat dak vervangen

Ik heb een plat dak waar nu teer met grind op ligt. Dit wil ik graag door bitumen laten vervangen. Het dak is ongeveer 60 m2.

Warm dak isolatie realiseren op een plat dak

Ik wil graag mijn dak laten isoleren van de buitenkant. Het gaat om een licht hellend/plat dak waar bitumen op ligt, van circa 50 m2 waar we een warm dak isolatie willen toepassen met een Rd waarde van minimaal 3,5, vanwege subsidie. Het plafond aan de binnenzijde moet vervangen worden door gips, dat doe ik zelf. Graag advies over hoe van binnen eventueel ook te isoleren als het toch open licht. Ik laat mij adviseren door de vakman. Graag ontvang ik een offerte.

Dak opnieuw bedekken

Het is een plat dak met 45 jaar oud bitumen en grind. De oppervlakte is ca 110 m2 met 2 schoorstenen, 2 dakramen en 2 pijpjes. Het lood om de schoorstenen moet ook worden vervangen graag prijs voor epdm en bitumen.

Bitumen dak vervangen met EPDM in verband met zonnepanelen

Plat dak met totale lengte van 11 meter. Waarvan 1 x breedte van 5,50 en een van 4,30. Op dit moment zit er bitumen op, ivm realisatie van zonnepanelen denken wij dat dit vervangen moet worden met EPDM. Kan ik in gesprek gaan met een vakman hierover en ook realisatie hiervan

Dak isolatie

Ik heb momenteel een plat dak op mijn huis van 1970 (105 m2) waar bitumen op zit. Er zit onder dit dak wel wat isolatie en ik heb tijdens de renovatie wel een deel van deze isolatie vervangen maar ik heb niet alles kunnen doen. Ik denk dat een groendak een goede uitkomst voor mij is om toch overal goede isolatie te hebben. Echter ben ik wel van plan om zonnepanelen op het dat te zetten. Ik ben eventueel ook geïnteresseerd in andere vormen van isolatie zoals bijvoorbeeld spouwmuren en kruipruimte. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman.

Dak chalet vervangen

Nieuw dak chalet 4 x 11 meter en klompenhok ca. 3 m2. Betreft iets hellend dak van bitumen in leivorm. Nieuw dak mag eventueel over het oude geplaatst worden. Kleur iets van grijs antraciet. Chalet is houtbouw red ceder Plaats Harskamp. Camping midden Veluwe. Moet netjes worden afgewerkt (goten, daklijsten etc). Ik denk zelf aan metalen dakplaten in pannenkoek Of misschien is iets anders wel beter.

Partners

Partners van Casius