Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Katwijk of directe omgeving.

174 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Katwijk:

Dakpannen en dakisolatie vernieuwen

Ik zou graag mijn hellende dak willen vernieuwen met de isolatie. Het betreft een jaren 30 woning met een kap dak. De oude dakpannen moeten verwijdert worden. De isolatie ook verwijderen en vernieuwen via de buitenkant met nieuwe pannen erop. De oppervlakte is ongeveer 60 m2, er zijn twee dakkapellen, dus iets minder. steiger plaatsen is mogelijk. het huis heeft een begane grond, een verdieping en een vliering. Ik woon in een 3 onder 1 kap dus met 2 buren. De buren (sowieso 1 buur zeker) hebben ook interesse in nieuwe pannen en isolatie. Graag afvoerkosten apart vermelden op de offerte.

Dakpannen vervangen

Ik wil graag ongeveer 50 m2 dakpannen vervangen ( ongeglazuurde opnieuw verbeterde Hollandse pan) inclusief nieuwe pannenlatten en aanbrengen van dampwerende folie. De oude dakpannen moeten afgevoerd worden. Hellingshoek van het dak is ongeveer 45 graden. Een ladder en steiger kan makkelijk aan de voor- en achterkant van het dak geplaatst worden. Hoogte van grond tot de gevel is ongeveer 5,5 meter en van de grond tot de nok is ongeveer 8 meter. Ook hebben wij een schoorsteen. Mogelijk dat het lood vervangen zou moeten worden en eventueel opnieuw gevoegd. Hier ontvang ik graag advies over. Noodzaak schoorsteen- en loodreparatie na inspectie te bepalen.

Dak isoleren

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn om mijn dak (hoekwoning) te laten isoleren van buitenaf. incl plaatsing van nieuw dakkapel. De afmetingen weet ik helaas niet.

Bitumen vervangen

Het opnieuw beplakken van het dak en verwijderen van de oude bitumen laag. Er zitten 3 koepels op het dak na het verwijderen misschien ook de afvoer verlagen in verband met water dat op het dak blijft liggen. Het dak is 3 bij 5 meter groot.

Plat dak opnieuw bedekken met EPDM

Het platte dak van ons woonhuis moet een nieuwe laag overheen. Graag epdm van ongeveer 50 m2 5x10.

Dakgoot schuur vervangen

De PVC dakgoot is stuk en hebben wij verwijderd van de schuur. Hier dient een nieuwe zinken goot geplaatst te worden van 5 meter lang.

Dakraam vervangen

Oude Velux dakraam moet worden vervangen. Maat van het raam is 0. 70 bij 1. 30 m. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Dubbele nokverhoging realiseren

We willen een offerte voor een dubbele nokverhoging van 5 meter ontvangen. Dit graag in kunststof. De afwerking moet ook worden uitgevoerd. De afmetingen staan in de bijlage.

Opbouw bekleden met dakpanplaten

Er is een nieuwe opbouw geplaatst. Hier ligt al folie op en moet afgewerkt worden met dakpanplaten. De oppervlakte is 58 m2.

Bitumen dak vervangen

We willen graag een nieuw dakje laten plaatsen op de uitbouw en laten ons graag adviseren. Het platte dak is 2 x 5 meter. Plan is in ieder geval om nieuw dakleer te leggen.

Plat dak met EPDM renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? EPDM, Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken blijven grote plassen op dak liggen, misschien is een groen dak iets , of compleet vernieuwen.

Inspectie van een plat dak

Platte dak, Op 1 plek vh plafond is een vochtplek zichtbaar Graag inspectie Reparatie / renovatie?

Bitumen dakdekking vervangen

Er zitten blazen op ons dak en willen graag het dak laten renoveren. Het is ongeveer 55 m2 en het dak is niet helemaal plat, maar loopt licht in een puntje. De isolatie is nog goed wanneer dat kan blijven zitten.

Lekkage opsporen en dak dekken

Het betreft een plat dak met opstaande randen. De afmeting van het platte dak is 5.50 bij 1.75 meter en de opstaande randen zijn aan beide kanten 75 cm hoog en dus 5.50 meter breed. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Panlatten en dakpannen vervangen

Er moeten nieuwe dakpannen en nieuwe panlatten. 60 m2.

Dak repareren of renoveren

Er zijn op een aantal plekken kleine lekkage zichtbaar. Graag willen wij weten wat de kosten zijn voor het repareren van deze lekkage of wat de kosten zijn om het dak volledig te laten renoveren. Bij het renoveren zou het dan gaan om het plaatsen van een dampwerende folie en nieuwe pannen. De oppervlakte is ongeveer 65 m2 en heeft 2 dakkapellen, 2 dakramen en een deur naar het dakterras. Daarnaast is er nog ene plat dak van ongeveer 15 m2 wat opnieuw gelegd moet worden.

Dakgoot repareren of vervangen

De bakgoot repareren of vervangen. Het is een houten bak met daarin een zinken goot. De hele bakgoot is slecht. De lengte is circa 10 meter. De hoogte van de goot is circa 5 meter.

Reparatie van een lekkend dak

Daklekkage repareren ongeveer 15 m² plat dak (34 jaar oud) en opstaande rand (boeideel) ongeveer 8.5 meter.

Dakpannen vervangen

Vervangen van ongeveer 40 m2 dakpannen. Nieuwe pannen zijn deels al aanwezig en moeten met dezelfde pannen aangevuld worden.

Compleet nieuw dak aanbrengen

Wegens verbouwing van ons huis, oud dak eraf en nieuw dak erop voor bekomen van meerdere slaapkamers , plan is getekend en goedgekeurd en het zou gaan om dak met veluxramen in

Dakgootafvoer vernieuwen en ontstoppen

Aan de achterkant is de dakgootafvoer verstopt geraakt door vooral zand (ik woon 100 meter van strand). De afvoer moet vervangen en ontstopt worden. De regenafvoer is van PVC en ongeveer 5 meter lang.

Dakpannen vervangen en dakramen plaatsen

Dak vernieuwen en dakramen plaatsen. Het oude dak dient te worden vervangen voor een nieuw dak met nieuwe pannen. Er is vermoedelijk lekkage geweest doordat de kantpannen gescheurd zijn. De huidige kantpannen zijn opgemetselde nokvorsten. Het betreft een vrijstaand huis van 9 bij 5,5 meter groot. Het dakoppervlak is ongeveer 56 m2. Tevens willen wij de dakramen aan de voor en achterzijde vervangen en eventueel aan beide kanten ene raam bijplaatsen. De afmetingen van de nieuwe dakramen dienen 120 bij 120 cm te zijn. Er is een tekening beschikbaar.

Plat dak laten isoleren van buitenaf

Ik heb aan mijn woning een aanbouw met een plat dak van 12,5 x 2,5 meter. Hierop ligt nu bitumen dakbedekking met grindballast. Ik wil dit dak graag aan de buitenzijde isoleren. Daarna wil ik er zonnepanelen op gaan plaatsen. Ik wil hierbij gebruikmaken van een Energiespaarlening via Ikinvesteerslim.nl. Graag nodig ik bedrijven uit om hier ter plaatse de situatie te beoordelen, een prijsindicatie te geven en mij te helpen met de aanvraag via Ikinvesteerslim.nl.

Oude dak compleet vervangen

Het oude dak dient te worden vervangen voor een nieuw dak met nieuwe pannen. Er is vermoedelijk lekkage geweest doordat de kantpannen gescheurd zijn. De huidige kantpannen zijn opgemetselde nokvorsten. Het betreft een vrijstaand huis van 9 bij 5,5 meter groot. Het dakoppervlak is ongeveer 56 m2. Er is een tekening beschikbaar.

Nieuw dak op stenen berging maken

Graag ontvang ik een offerte/prijsindicatie voor het plaatsen van een dak op een stenen berging achter onze (toekomstige) woning. De berging is 5.3 meter bij 2.75 meter. De berging heeft nu een plat dak. Om extra (woon) ruimte te creëren willen wij hier een schuin dak op. Een pre-fab dak is ook prima. De ruimte zal zo nu en dan worden bewoond, dus enige vorm van isolatie is wel wenselijk.