Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor afvoerpijp lekkage verhelpen:

Afvoerpijp lekkage verhelpen

Mijn afvoerpijp vanaf het platte dak is defect. Zeer waarschijnlijk is het de bocht in de afvoerpijp die lekt. De bocht vanaf het dak naar de muur. Dus graag de afvoerpijp vervangen. Eerst wat bitumen weghalen waarschijnlijk. Goed toegankelijk vanaf beide kanten van het huis.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerpijp lekkage verhelpen uit heel Nederland:

Dakgoot met lekkage naast de afvoerpijp repareren

In de dakgoot is een lek, waarschijnlijk versleten bodem van een dakgoot aan de voorkant van het huis: Haydnstraat 13. Plek is naast de afvoerpijp. Graag ontvangen wij een offerte, of is dat nadat u (kosteloos? ) komt kijken.

Daklekkage aan dakkapel oplossen

Er is nu een kleine lekkage op een hoek van de dakkapel. Het oude bituum dient te worden verwijderd, al 20 jaar oud, en nieuw bituum aangebracht. Ook de afvoerpijp dient te worden vervangen en de dakplint vast gezet. De oppervlakte is ongeveer 14.5 m2.

Zinken dakgoot repareren en een afvoerpijp plaatsen

Ik zoek een loodgieter voor het repareren van een zinken dakgoot van 7 meter lang. Op de naden is hier en daar sprake van lekkage. Verder moet de afvoer vanaf het dak naar een dakterras worden verbeterd door een pijp te monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Lekkage aan een duoblok verhelpen

Mijn vader heeft in mijn toiletruimte een Aquazuro duoblok Livenza zonder spoelrand van Praxis geïnstalleerd, maar er lekt nu aan de achterzijde van het reservoir water. De lekkage is boven/achter en is er alleen als je doorspoelt met het waterreservoir. Spoel je door met een emmer water, dan blijft het droog. Omdat ik mijn bejaarde vader hier verder niet meer mee wil belasten zoek ik hulp voor het verhelpen van de lekkage. Wellicht goed om te weten: de afvoerpijp (jaren 30 huis) zat verder van de muur dan standaard waardoor we de meegeleverde bocht hebben gebruikt maar dat was nog een heel gedoe. Ik zoek nu een vakman die de situatie hier even kan beoordelen en de lekkage kan verhelpen. Dit mag gewoon op uurtarief, want de omvang van de klus is lastig in te schatten.

Dakgoot en afvoerpijp reparatie

Er is een lekkage aanwezig bij mijn zinken dakgoot. Ook de afvoerpijp hier is slecht en dient te worden gerepareerd.

Lekkage afvoer douche verhelpen

Vorige week waterschade opgelopen. De slaapkamer (naast de douche gelegen) was de eerste constatering. De vloerbedekking was nat en de muur klam. Na de VVE ingeschakeld te hebben is er een monteur langs gekomen die heeft geconstateerd dat de afvoerpijp kapot zou zijn. (waar en hoe was nog niet duidelijk). Omdat het om de afvoer ging trok de VVE (opstalverzekering) zijn handen er van af en moet ik het zelf maar uitzoeken. Mijn eerste probleem is dat ik de afvoer moet laten maken maar daarnaast heb ik nu wellicht al schimmel in mijn muur zitten en mogelijk in mijn vloerbedekking. Kunnen jullie mij helpen om in ieder geval de afvoer weer te maken zodat ik in ieder geval weer kan douchen.... Probleem is dat mijn douche op een douchebak staat dus hoe we bij de afvoerbuis kunnen komen is mij nog een raadsel... Mvg,

Lekkage bij de wasmachine repareren

De aansluiting van de wasmachine lekt bij de afvoerpijp. Bestaande appartement van 1960 in januari 2017 gekocht. Toen is er een nieuwe wasmachine geplaatst en sindsdien is er elke keer als de wasmachine aanstaat een plas water. Er zijn twee afvoerbuizen. Graag wil ik laten nakijken wat er aan de hand is en dit verhelpen.

Loden afvoerpijp vervangen

In de keuken boven het plafond is na een lekkage een loden afvoerpijp aangetroffen de koppeling van de loden pijp op de pvc afvoer was lek deze is hersteld door middel van een mof, zie foto. Geadviseerd is de loden afvoer te vervangen maar dit wordt niet door de verzekering betaald. De loden buis gaat door een balk heen naar de PVC buis in de woonkamer. Hier moet een stuk plafond worden verwijderd, de loden pijp moet worden . De werkzaamheden zijn dus: Verwijderen Plafond in de woonkamer, indien mogelijk. Demonteren loden afvoer in het plafond van de keuken en in de hoek van de woonkamer, Vervangen van de afvoerleiding. Controleren op lekkage. Herstellen plafond in de woonkamer, indien mogelijk.

Waterschade aan het plafond herstellen

Plafondplaat vervangen, plafondlamp monteren, plafond van 2 m2 en een schuin gedeelte van ruim 2 m2 opnieuw schilderen na lekkage. Afvoerpijp/condensafvoer van de verwarmingsketel naar het dak lekte bij de verbindingsring. Dit is verholpen door mijzelf, graag zou ik ook willen dat er nog even iemand naar kijkt (ik heb de ring met duct tape afgeplakt). Het zit helemaal in de nok van mijn dak. Ongeveer 2 meter onder de nok hebben we een plafonnetje gemaakt, hioer heb ik nu een stuk uitgezaagd om de lekkage te kunnen verhelpen.

Hemelwaterafvoer herstellen en plafond herstellen

Wij hebben in onze bijkeuken van 1,2 x 2,5 meter lekkage via het platte dak, doordat er een scheurtje zit in een hemelwaterafvoer. We hebben nu schade aan het verlaagd plafond en het isolatiemateriaal daarboven. We laten de afvoerpijp graag snel herstellen en ontvangen bovendien uw offerte voor de verzekering voor het overige herstelwerk.

Partners

Partners van Casius