Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hoogvliet Rotterdam:

Trespa boeiboorden vervangen op de woning

Langs het platte dak de houten boeiborden vervangen door kunststof boeiborden. Het betreft een hoekhuis. Lengte van de boeiborden voor- zij- en achterkant circa 22 meter. De breedte van de boeiborden circa 35 cm. Eventueel in kleur wit, groen of bruin.

Het isoleren en renoveren van een pannendak van een boerderij

Ik zoek een dakdekker die het pannendak van een boerderij kan vervangen. Het gaat om het aanbrengen van isolatie en het vervangen van het dakfolie, panlatten en de dakpannen. Het betreft een dak van ongeveer 200 m2.

Dakbedekking vervangen van schuurdak

Het vervangen van de dakbedekking op een plat schuurdak (straatzijde) Oppervlakte 12 M2. Er is al enige tijd lekkage geweest, maar de wens is dat de hemelwaterafvoer verplaats wordt naar de straatzijde.

Dak bedekken met EPDM

Het dak is nu voorzien van Polycarbonaat platen, maar we willen het dak dicht en geïsoleerd hebben. Dit in verband met tocht en terug kerende lekkages. Het dak is 6 meter breed en 3. 2 meter diep. Het dak moet voorzien worden van isolatie en de afvoer aangesloten op reeds bestaand punt. Het dak loopt af. Afwerking binnen is niet nodig. Het dak willen we dicht hebben met EPDM. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM

Regenpijp vervangen en verleggen

Onze kunststof regenpijp vanaf dak naar grond moet vervangen worden. Het gaat om een woonhuis van 2 verdiepingen met een plat dak. De pijp loopt vanuit midden dak naar zijkant van de woning en dan naar de grond. De regenpijp is ongeveer 5-6 meter.

Lekkende dakgoot repareren of vernieuwen

Aan de achterzijde van onze eengezinswoning dient de zinken dakgoot vervangen te worden. Het gaat om de goot op de 2de etage en is ongeveer 7 meter breed. Kunt u aangeven wat de verschillende materialen zijn die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Dakisolatie aanbrengen

Het betreft een tussenwoning met waarschijnlijk 5 cm polystireen en een bitumen bedekking. Het dak is 6 x 9 meter groot waarbij de 9 meter links en rechts grenst aan het dak van de buren. Ik wil een optimale isolatie en nieuwe bedekking met trim voor en achter. Misschien is de trim te vervangen voor een geïsoleerde doos als gecombineerde trim met boeibord.

Lekkende dakgoot repareren

Heer/mevrouw, Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren van een dakgoot. Op de naad van twee dakgootdelen lekt het (of door de naad, of door de schroeven), ik zou graag van u ontvangen wat het kost om dit te repareren en binnen welke tijd dit zou kunnen worden uitgevoerd. Ik heb een plaatje als link toegevoegd zodat u kunt zien waar het ongeveer zit. (PS op dit moment kan ik de mobiel niet opnemen, dus bij voorkeur eerst per mail reageren aub)

Regenpijp opnieuw aansluiten op riolering

Wij zoeken een partij die deze regenpijp opnieuw op de riolering kan aansluiten. De regenpijp is zelf niet beschadigd, alleen verzakt waardoor er aarde en bladeren nu in de riolering loopt. Kunt u ons helpen?

Afvoerpijp lekkage verhelpen

Mijn afvoerpijp vanaf het platte dak is defect. Zeer waarschijnlijk is het de bocht in de afvoerpijp die lekt. De bocht vanaf het dak naar de muur. Dus graag de afvoerpijp vervangen. Eerst wat bitumen weghalen waarschijnlijk. Goed toegankelijk vanaf beide kanten van het huis.

Boeidelen en de dakrand vervangen

De boeidelen van onze dakrand zijn aan vervanging toe. Het gaat om de voorzijde (8 meter) en zijkant van het huis. Aan de achterzijde is vervangen was niet noodzakelijk. De voorzijde is circa 5 meter breed, de rand rand is circa 40 cm hoog. De zijkant is circa 11 meter lang, het gaat om een half afgerond dak. Liefst zou ik vervangen voor Trespa. Maar wellicht zijn daar de kosten wat te hoog van gezien ons budget.

Bitumen garagedak herstellen

Garagedak heeft een lekkage. De afmetingen zijn 8 bij 3 meter. Het gaat om een plat dak van Bitumen. De klant wil graag geïnformeerd worden of het dak totaal moet worden vervangen of dat er slecht een simpele reparatie hoeft plaats te vinden. De plek van de lekkage is nog niet bekend.

PVC dakbedekking aanbrengen

Ik heb een plat dak van 6.40 x 3.40 meter waar ik zelf EPDM dakbedekking op heb gelegd. Dat EPDM ligt niet naar mijn zin, er zitten luchtbellen in en ik vind het er niet goed uit zien. Ik ben ook bang dat de glazenwasser die soms op dit dak zal staan die luchtbellen kapot zal stoten, met lekkage als gevolg. Ik overweeg daarom om het EPDM door een vakman te laten vervangen door PVC dakbedekking. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.

Nokvorsten renoveren

Nokvorsten nakijken, cement vervangen, schoonmaken en flexim aanbrengen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Oude dakpannen vervangen door nieuwe

Het betreft een dakpannen dak, alsmede een schuin gedeelte boven de berging aan de voorzijde. Op dit moment liggen er ongeveer 790 sneldakpannen op ons dak. Deze dienen te worden verwijderd, afgevoerd en vervolgens nieuw pannen gelegd.

Nokvorsten aansmeren

Ik wil mijn nokvorsten opnieuw laten aansmeren. Het gaat om 6 meter. Het zijn betonnen nokvorsten die nu waarschijnlijk met cement zijn aangesmeerd, maar ze liggen grotendeels los. Ook zit er wat mos aanslag op. Het betreft een hoek rijtjeshuis.

Lekkage opsporen

Bij hevige regenbuien is er bij de buren en bij ons lekkage bij het plafond. Graag willen we weten waar dit aan ligt en wat de kosten hiervoor zijn.

Lekkage op het dak lokaliseren en verhelpen

Lokaliseren en verhelpen lekkage plat dak

Daklekkage laten repareren

Daklekkage opsporen en repareren, platte dak. Vannacht flink te keer gegaan qua regenbui en resulteerde in een lekkage in ons badkamer, 1e verdieping

Dakrenovatie van een plat bitumen dak

36m2 het betreft renovatie/vervanging. Dak is als volgt opgebouwd. Hout/oude dakleer/isolatie/bitumen. Bitumen ligt er nu ongeveer 17 jaar op. Is bitumen zonder leislag of belast erop. Het dak heeft 4 dakdoorvoeren, 2x ventilatie, 1 cv en 1x beluchting riolering. Daarnaast 3 dakvoeren die niet meer in gebruik zijn en verwijderd dienen te worden. Als het zou kunnen meerdere opties als dakbedekking. Groendak, bitumen, EPDM, witdak etc.

Dakgoot aan beide kanten vernieuwen

Dakgoot aan beide kanten vernieuwen.

Lekkende dakgoot repareren

Ik wil een lekkende dakgoot laten repareren.

Dakbedekking op een plat dak vervangen

Dakbedekking op een plat dak vernieuwen. Betreft een twee-onder-een-kap-woning, gebouwd in de jaren 80. Drie jaar geleden zelf het dak deels geïsoleerd en een nieuwe laag bitumen geplaatst. Dit is echter niet helemaal goed gegaan aangezien het dak lekt op verschillende plaatsen. Het dak is 90m2 groot en op de laag bitumen ligt grind. De vraag is of dit gerepareerd kan worden of dat er een nieuwe laag bitumen of epdm geplaatst moet worden. Graag advies en een offerte.

Plastic tussenstuk van de dakgoot repareren

Het plastic tussenstuk van de goot moet vervangen worden. Afmetingen zijn mij niet bekend.

Randen rond een dakdoorvoer waterdicht maken

Ik heb een oud huis gekocht en de CV-ketel een andere plek gegeven. Ik wil een plakplaat plakken op mijn platte dak maar kan zelf niet branden dus wil ik graag dat laten doen.