Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot bij veranda plaatsen en aansluiten:

Dakgoot bij veranda plaatsen en aansluiten

Mijn zelfgebouwde veranda heeft als afronding nog een goot nodig. De lengte is 8.80m. Het liefst een bakgoot. Graag prijsopgave voor plaatsen en aansluiten op bestaand hemelwaterafvoer (75 mm), zie foto, naast deur, prijs graaf inclusief materiaal.
Onze klant uit Hoek van Holland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot bij veranda plaatsen en aansluiten uit heel Nederland:

Overhangend dakbeschot afschilderen voor- en achterzijde

Wij willen graag het dakbeschot laten schilderen. Aan de voorzijde kan dat door middel van een ladder tegen de dakgoot, de achterzijde kan via het dak van de veranda. Het beschot is ongeveer 0,40 x 5,50 meter. De verf is iets gebladderd dus met stoffer of harde borstel langs en dan afschilderen. Goede verf is aanwezig. Liefst op zaterdag.

Golfplaten met isolatie en dakgoot monteren

De golfplaten op een veranda zonder lichtinval zijn 28 jaar oud. Deze dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Ook de dakgoot zal vernieuwd moeten worden. Eventueel wil ik het dak ook laten isoleren. De oppervlakte is ongeveer 9 m2.

Dakgoten vervangen

Bij 3 tussenwoningen dienen de zinken dakgoten en beugels vervangen te worden. Het gaat om 36 meter dakgoot, 18 meter voorzijde en 18 meter achterzijde waarbij opgemerkt dat aan de achterzijde bij alle 3 de woningen een veranda is gesitueerd waarvan een met plat dak en 2 met schuin aflopende daken. De goten hangen op 5 meter hoogte.

Vrijstaand huis schilderen

Het betreft het schilderen van de achterkant en westkant van een huis met 3 dakkapellen, ingebouwde dakgoot, veranda palen en omlijsting, serre met houtomlijsting en bijkeuken omlijsting en deur.

Overdekte veranda aan een stacaravan maken

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat een overdekte veranda kan bouwen aan mijn stacaravan. Het gaat om een veranda van 600 x 240 cm en 250 cm hoog. In de aanbouw wil ik op 45 cm hoogte een vloer van houten delen met een ribbelprofiel. Rondom de aanbouw moet een balustrade komen. Een kant van de aanbouw moet dicht met glas of kunststof. Verder moet er een golfplaten dak op met eventueel een dakgoot. De stacaravan staat in Noord Brabant en er is elk weekend de mogelijkheid om de klus daar even te bespreken. Ik ontvang graag uw offerte inclusief materiaal en plaatsen.

Overkapping / veranda maken achter de woning

Ik wil aan de achterzijde van onze woning een overkapping of overdekte veranda laten maken. Het gaat om een breedte van 4 meter en een diepte van 3,5 meter. De onderkant van de dakgoot van de woning zit op ongeveer 2,7 meter hoog. De zijkanten van de overkapping kunnen van hout of pvc zijn, het dak moet zonlicht doorlaten en sterk zijn. Er ligt al een klinkerbestrating onder. Ik maak graag een afspraak om de klus hier met ons te bespreken en in te meten. Daarna ontvang ik graag uw vrijblijvende offerte.

Dakgoten schoonmaken

Wij willen graag de dakgoten schoon laten maken. Het gaat om ongeveer 5 a 6 woningen naast elkaar. Zowel voor als achter. Een schatting van 60 meter dakgoot in totaal. Sommigen hebben een veranda achter, ik weet niet of dat een probleem geeft. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Overkapping achtertuin

Aan de achterzijde van mijn woning wil ik een overkapping hebben, zodat je in de zomermaanden langer buiten kunt zitten. Ik weet nog niet precies of ik hout of ander materiaal wil hebben. Belangrijk is, dat ik wel licht in mijn woning blijf houden dus het liefst met glas of polycarbonaat wil hebben. Laagste punt zijkant muur bij de buren is 2.30 meter hoog tot aan 2.37 meter hoog, 5.90 meter breed en 2.80 meter diep Aandachtspunten: - Licht in woonkamer - Geluid regen? - Iets aflopend i.v.m. water op veranda - Bevestiging tegen dakgoot? - Geen steunpilaar middenin, alleen aan de zijkanten. - Elektrisch zonnescherm/panelen onder platen tegen zon/hitte - Er op staan i.v.m. schoonmaak en bereikbaarheid dakkapel - Eventuele sfeer-spotjes? - Offerte voor houten en aluminium/ijzer overkapping Foto's zijn beschikbaar.

Houten veranda plaatsen

Ik ben opzoek naar een nieuw bedrijf die voor mij de houten veranda in mijn tuin kan afmaken. Helaas heeft het vorige bedrijf zich niet aan de afspraken gehouden. Het gaat om een houten veranda van 3 x 6 meter. Graag wens ik dat het afgemaakt wordt met polycarbonaatplaten, dakgoot en regenpijp en veranda spotlichtjes plaatsen. Er is al wat materiaal aanwezig maar volgens mij nog niet alles. Ik kom graag in contact met een bedrijf die deze klus kan afmaken en het ontbrekende materiaal kan leveren.

Zinken dakgoot repareren

Onze zinken dakgoot is lek en dient gerepareerd te worden. De dakgoot bevind zich aan de achterzijde van de woning boven een veranda. Er dient dus een voorziening getroffen te worden om vanaf de veranda tot aan de dakgoot te komen. Graag een offerte hiervoor.