Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoek van Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hoek van Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hoek van Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hoek van Holland of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hoek van Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, complete dakvernieuwing, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam, dak isoleren, dak voorzien van zinken felsbanen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Hoek van Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hoek van Holland:

Dakgoot bij veranda plaatsen en aansluiten

Mijn zelfgebouwde veranda heeft als afronding nog een goot nodig. De lengte is 8.80m. Het liefst een bakgoot. Graag prijsopgave voor plaatsen en aansluiten op bestaand hemelwaterafvoer (75 mm), zie foto, naast deur, prijs graaf inclusief materiaal.

Lekkage uitbouw met bitumen dakbedekking

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het opsporen en verhelpen van de lekkage in de uitbouw. Er is daarnaast ook vochtdoorslag bij de grond. De uitbouw is 2 bij 6 meter groot.

Dak vernieuwen en isoleren

Ik wil twee daken van huizen vernieuwen en isoleren. Het gaat om een plat bitumen dak. Deze offerte is voor de VvE. Ik heb geen afmetingen van de daken. Dat moet dus ook opgemeten worden.

Bitumen dak vervangen

Ik heb een plat bitumen dak met een ondergrond van beton. Het oppervlakte is ongeveer 20 m2, en voorzien van aluminium hoekprofiel, met 1 hoek van 90 graden en water afvoer unit. Ik wil weer een bitumen dak hebben.

Asbest golfplaten vervangen

Ik heb een schuurtje in de tuin van 3,50 meter x 2,30 meter met asbest golfplaten. Wij willen het laten vervangen door dakpanplaten. Wat kost dit om te laten doen?

Bitumen op een plat dak repareren of vervangen

Het platte dak van onze woning en van de buren dient te worden gerepareerd of vervangen. Er is nog geen lekkage aanwezig, maar het bituum is wel slecht. Mocht repareren geen optie meer zijn, dan zal het vervangen moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 31 m2.

Dak vernieuwen

Binnenkort willen wij het dak van ons huis vernieuwen. Het gaat hier om een pannendak van ongeveer 1700 pannen, 90 nok vorsten en 80 hoekpannen. Tevens het plaatsen van een dakraam, 55 x 78 cm, verwijderen schoorsteen, vervangen van bitumen op 2 dakkapellen, totaal 35 m5 en vervangen van zinken goten, totaal 26 meter. Graag zouden we advies willen hebben wat de mogelijkheden zijn, dak is nu niet geïsoleerd, en eventueel een prijsopgaaf van wat een en ander ongeveer zou gaan kosten.

Plat dak van een serre vervangen

Betreft het vervangen van het platte dak van de serre. Dit dak is 2,30 meter bij 2,40 meter groot. Er ligt nu een doorzichtig plastic laag op en deze moet worden verwijderd. Ik wil graag twee multiplex platen laten monteren met daarbovenop golfplaten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dak reinigen en dakpannen controleren

Pannen ontdoen van mos en vuil defecte pannen vervangen en panlatten controleren

Dakbedekking laten vervangen

In verband met lekkage en einde levensduur is mijn dak aan vervanging toe. Ik ben opzoek naar een betaalbare en duurzame oplossing. Ben eventueel ook geïnteresseerd in een groendak. Het gaat om een dak van 50 m2.

Dakbedekking op de blokhut vernieuwen

Door de storm van zondag is de dakbedekking van mijn blokhut gescheurd. Graag laat ik dit vervangen. Het dak is ongeveer 165 cm breed en 220 cm lang. Er ligt nu een bitumen bedekking op.

Nieuwe dakpannen laten leggen

Nieuwe pannen leggen

Dakgoot vernieuwen

Wij zijn een VVE en de dakgoot van ons pand moet vernieuwd worden, wij hebben interesse in een kunststof dakgoot. De dakgoot hangt op ongeveer 6 meter hoogte en is ongeveer 18 meter lang. De huidige dakgoot is van hout en zink en dusdanig verrot dat deze vervangen moet worden.

Dakpannen vervangen

Het betreft de vervanging van dakpannen. Voorkeur voor matzwart verglaasd. Mogelijk ook nieuwe daklatten + plastic. Aan achterzijde dak staat een dakkapel. Schat ongeveer 55 m2. Volgens mij ongeveer in totaal nodig: 19 nokpannen ( inclusief hoeknok); 30 zijkant pannen; 865 pannen + een aantal reservepannen. Bij voorbaat dank voor een vrijblijvende offerte.

Nieuwe dakplaten en boeiborden aanbrengen

Op ons houten recreatiehuisje op het recreatieoord wil ik graag nieuwe dakbedekking en boeiboorden laten plaatsen. De voorkeur gaat uit naar Aquaman dakplaten en liefst Trespa boeiborden. Er ligt nu gewone dakbedekking op. Het lekt nog niet maar het is zo'n 40 jaar oud. Het huisje is 5 x 6 meter en heeft een schuin puntdak. Ik zou graag een gespecificeerde offerte willen ontvangen voor het totaal, dus inclusief alle benodigde materialen en montagekosten. Liefst op redelijk korte termijn.

Bitumen daken vervangen op garageboxen

Voor een vereniging van garageboxeigenaren, 28 garages (bouwjaar 1968) van ca 3m x 7m (plat dak met grind in 2 rijen), het bitumen van de daken vervangen en de aluminium daklijsten vervangen. Ook de bovenste delen van de 8 of 9 regenpijpen (hetgeen achter de boeidelen zit) is slecht en moet vervangen worden. Daar zit nu een loden pijp.

Kraaiennest uit de schoorsteen verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een kraaiennest uit de schoorsteen. Het betreft een plat dak van 6 meter hoog met een ventilatiekanaal naar de keuken op de begane grond.

Vogelnesten verwijderen onder de dakpannen

Ik heb 2 vogelnesten onder mijn dakpannen. Eentje ter hoogte van de dakgoot,de andere bij het afvoerkanaal van mijn cv. Graag wil ik weten wat het mij gaat kosten om deze twee te verwijderen.

Hardnekkige daklekkage verhelpen

Ik heb een hardnekkige lekkage naast de schoorsteen. Het water komt ergens onder de goot door. Goot is reeds vervangen. Drie bedrijven hebben geprobeerd het probleem te verhelpen zonder resultaat. Graag een offerte om deze lekkage nu eens voor eens en voor altijd te verhelpen.

Afvoer balkonvloer aanleggen

Het boren van een gat 115 mm in het beton op balkon, op het laagste punt. Aanbrengen van afvoerputje met RVS deksel. Het aanbrengen van een 50 mm pvc pijp van ongeveer 2.50 meter die wordt aangesloten op de bestaande afvoer.

lichtkoepel plaatsen

platdak nw. lichtkoepel aanbrengen mogelijk 2 maat 120x120cm

Lichtkoepels leveren/plaatsen

Plat dak wil ik een of twee kunststof koepels plaatsen.

Vervangen dakgoot

Goot is 5 x 0,5 meter en zink dient vervangen te worden. Steiger moet opgebouwd worden, oude zink moet afgevoerd worden en er moet bekeken worden of er houtrot onder het zink aanwezig is. Moet vervangen worden, zink is versleten en er ontstaan lekkages hierdoor.

Dakgoot repareren

Dakgoot reparatie voor een VVE. Gaat om een lengte van ongeveer 20 meter over 5 huizen. Huis uit 1929. Over de lengte moeten verschillende reparaties worden uitgevoerd. Materiaal van de dakgoot weet ik niet.

Extensief groen dak. Betreft een ...

Extensief groen dak. Betreft een hoekwoning met plat dak plus een garage. Gaat om totaal 85m2.