Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak renoveren:

Dak renoveren

Het dak van mijn tussenwoning is ongeveer 5.50 meter breed en 4 meter hoog. Aan de achterzijde is er een dakkapel aanwezig. De pannen die er nu liggen dienen te worden verwijderd. Daarna zal het dak geïsoleerd moeten worden, dampwerende folie geplaatst en nieuwe panlatten en dakpannen. Tevens dient de zinken dakgoot gecontroleerd te worden en hersteld of vervangen. Hier ontvang ik graag advies over.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak renoveren uit heel Nederland:

Het renoveren van een plat dak tot groen dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van onze uitbouw kan renoveren. Het gaat om het isoleren, vervangen van de bedekking en het realiseren van een groen dak. Het dak is ongeveer 20 m2. Daarnaast moeten er ook twee lichtstraten vervangen worden. Momenteel is het dak bedekt met bitumen, dit moet EPDM worden.

PVC dak vernieuwen

Het dak is in 1990 door een ervaren dakdekker gemaakt. Daar het in de maand december gemaakt is, is toen gekozen voor PVC dacht ik. We wilden voordat we zonnepanelen laten plaatsen het dak renoveren, het zijn 2 dakkapellen 1 van 9 m2 en een van 6 m2. Welke dakbedekking maakt mij niet uit, wat uw expertise is. Door de dakkapel kan het platte dak makkelijk bereikt worden. Ik ben de hele dag aanwezig dus ik kan u gerust helpen.

Dakterras verplaatsen en weer opbouwen

Ik heb een houten dakterras op mijn huis. Helaas hebben we lekkage waardoor binnenkort een dakdekker het hele dak komt renoveren. Mijn dakterras moet er daarom uit, en daarna er weer opgezet worden. 2/3 is van bitumen, 1/3 is zink. hetzelfde moet er weer opkomen. Kunnen jullie mij een grove prijs indicatie geven voor het verwijderen en dan weer plaatsen van het terras? De oppervlakte is 12 m2. Het is volledig van hout en de ingang is een dak koepel. Het dak is plat en bestaat uit bitumen. Een ruwe schatting volstaat, dan weet ik beter wat voor stap ik zet. Veel dank en fijne dag!

Dakbedekking vervangen van de woning en schuur

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning en garage kan renoveren. Het gaat om de Eternit dakplaten vervangen door nieuwe dakbedekking qua gewicht passend op de huidige dakconstructie (kunstleien?), incl. nieuwe isolatie. Volgens analyse rapport van Fibrecount bevatten de huidige Eternit dakplaten geen asbest. Het gaat ongeveer om 200 m2. De woning en garage zijn goed bereikbaar.

Dak repareren van schuur en elektra controleren

Wij zijn op zoek naar een iemand die de schuur kan renoveren. Het gaat om een stenen schuur uit de jaren 30. Het dak lekt, er ligt vermoedelijk bitumen op. Mogelijk dat het een reparatie voldoende is. De schuur is ongeveer 2 x 3 meter. Verder zou er naar de elektra gekeken moeten worden.

Renoveren van badkamer en toiletruimte

Ik wil zowel de badkamer als de toiletruimte laten renoveren. Beide zijn gedateerd en mogen door de vakman eventueel gestript worden. Badkamer 304 x 188 cm renoveren: - Inloop douche maken - hangtoilet plaatsen - bad plaatsen - dak / klapraam maken - leiding wc aanpassen - vloerverwarming leggen - plafond met inbouwspotjes maken - sierradiator plaatsen - badmeubel plaatsen - badkamer betegelen vloer/wand - plafond stucen + Wc 125×88 cm - toilet meubel plaatsen - hangtoilet plaatsen - betegelen en stucen Ik zorg voor al het materiaal. Vóór juni moet deze klus klaar zijn

Dak renovatie

Hoekwoning waarschijnlijk dak oppervlak ongeveer 45-50 m2. Bouw 1977. Van binnenuit is er isolatie 5 cm stramit + 1,8 kunststofschuim bekleed met gebitumineerd kraftpapier. Dit is misschien niet voldoende en dan zou misschien van buitenaf nog iets geplaatst kunnen worden. Het is eigen woning. Nu gaat de woningbouw (naast mij huurwoning) de huizen renoveren met isolatie van buiten af en nieuwe betonnen dakpannen. Wij als eigenaren kunnen meedoen maar ze vragen denk ik de hoofdprijs. Daarom wil ik graag verschillende offertes om te vergelijken. Want de dakpannen zijn toch 43 jaar oud.

Een lichthellend dak van een stacaravan voorzien van dakpannen

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn stacaravan kan renoveren. Het gaat om een caravan van 10 bij 3,6 meter. Ik wil graag dat het bestaande dak wordt voorzien van isolatiemateriaal en dakpannen. De caravan is goed bereikbaar.

Gevel renoveren

Hoekwoning, huidige staat: Voorkant steentjes, zijkant pleisterwerk, aanbouw kunststof schroten. gewenste werken: alle zijden incl. daklijsten bekleden met kunststofdelen, alle kozijnen/ramen/deuren verven cq repareren/vervangen. Dakshingles vervangen (hele dak andere kleur) Realisatie voorjaar 2020.

Renovatie aan een woning: dak, CV, kozijnen en schilderwerk

Ik zoek een aannemer die een woning kan renoveren. Het gaat om renovatie aan het dak, hier zit asbest in wat verwijderd dient te worden. Daarnaast moet het dak geïsoleerd en misschien opnieuw bedekt worden. Daarnaast moeten er kozijnen vervangen worden, nieuwe CV-installatie en veel schilderwerk. Ik zoek een partij die mij hiermee kan helpen.

Partners

Partners van Casius