Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hillegom of directe omgeving.

310 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dak vernieuwen, zonnepanelen en zonneboiler plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dakpannen vervangen, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hillegom:

Dak lekkage herstellen

Het gaat om een hellend dak van een 2-onder-1 dak woning. Het gaat om het gehele dak van een huis dat in 1930 gebouwd is. Ik ben geen eigenaar maar doe dit uit naam van mijn vader die eigenaar is. Momenteel is er een lekkage en de vraag is of hier een totale dak renovatie het beste is of dat we herstellen waar nodig noodzakelijk is zonder dan volgende jaar een ander gedeelte van het dak te moeten herstellen.

Dak renoveren

Het dak van mijn tussenwoning is ongeveer 5.50 meter breed en 4 meter hoog. Aan de achterzijde is er een dakkapel aanwezig. De pannen die er nu liggen dienen te worden verwijderd. Daarna zal het dak geïsoleerd moeten worden, dampwerende folie geplaatst en nieuwe panlatten en dakpannen. Tevens dient de zinken dakgoot gecontroleerd te worden en hersteld of vervangen. Hier ontvang ik graag advies over.

Dak renovatie

Gedeelte van het dak dient vervangen te worden, de helft van het dak is twee jaar geleden vervangen door oude eigenaar. Ik zou graag de andere helft van het dak willen vervangen en een folie aanbrengen tegen eventuele lekkages in de toekomst. Ik zou ook graag wat informatie willen over extra isolatiemiddelen.

Dakpannen vervangen

Ik wil van een hoekhuis de pannen en kilgoten vervangen van mijn dak. Aan de buurzijde heb ik twee kilgoten. De pannen vallen bijna de goot in. Ook moeten de panlatten vervangen worden. Het voordak is 4,5 bij 9,5 meter. De kilgoten zijn elk 4,5 meter.

Dak renovatie

Het gaat om een totale renovatie van mijn dak, inclusief weghalen van schoorsteen (binnenshuis op vliering en 1e etage ook weghalen). Uit de bouwkundige keuring bij aankoop kwam naar voren dat de schoorsteen verzakt is en dat het dak dringend aan renovatie toe is. Tevens wil ik op dat moment het dak volledig laten isoleren. Ook zal de ketel vervangen (en verplaatst) moeten gaan worden. Ik ben op zoek naar een bedrijf/aannemer die eindverantwoordelijkheid voor al deze klussen kan dragen zodat het 1 project is. Eventueel in overleg met leverancier van nieuwe ketel. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Afmetingen dak? Weet ik niet, kan de vakman dit voor mij meten?

Dak vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een plat schuurdak van circa 6 meter x 2,5 meter. Oud dak dat aan vernieuwing toe is, dus nu mooie kans om een groendak te nemen. Huidige dak heeft zinken afwerking, hoeft bij nieuwe dak niet perse. Even zien wat er met het oude dak nog kan. Voicemail kunt u inspreken dan bel ik u terug.

Zadeldak op garage laten maken

Wij hebben nu een garage, 8.35 bij 3.25 meter met een plat dak. Dit dak willen we graag vervangen door een bescheiden zadeldak met dakpannen met een nokhoogte van circa 2 meter. Het dak moet ook geïsoleerd worden.

Lichtkoepels laten plaatsen

Het betreft het laten plaatsen van 2 lichtkoepels van ongeveer 1 x 1 meter in het dak. De koepels dienen open te kunnen voor de ventilatie.

Nieuwe dakpannen leggen

De pannen dienen van het dak te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna kunnen er gelik nieuwe pannen geplaatst worden. Het gaat om een tussenwoning van ongeveer 5 meter breed met een dakkapel.

Nokvorsten vervangen

Onder de nokvorsten wil ik de slab laten vervangen van het huis en de garage. Het gaat om ongeveer 10 strekkende meters.

Lekkage oplossen

De regenpijp boven de bovenste dakgoot lekt, omdat er scheuren inzitten. Deze wil ik graag laten vervangen. Daarnaast hebben wij een schuur met plat dak waar er op 1 plek een lekkage zit. Het lijkt er op dat het dak bol staat en dat er dus vocht onder het bituum zit. Het dak is 5 bij 3 meter.

Dakrenovatie bij een woningblok

Ik woon in een oude rijtjeswoning in een blok van 3. De pannendaken zijn daar aan vervanging toe. Wij willen de dakpannen en panlatten laten verwijderen en er nieuwe panlatten, folie en dakpannen laten plaatsen. We willen graag per woning een berekening laten maken. Verder wil ik bij mijn woning een klein pannendak op een schuurtje laten vervangen en ook de EPDM dakbedekking op een plat dak. Ik wil een afspraak maken en de klus hier laten inmeten. Daarna ontvang ik graag voor elk adres afzonderlijk uw gedetailleerde offerte.

Bitumen toplaag aanbrengen

Het gaat om 2 aan elkaar grenzende percelen. Betreft het aanbrengen van een bitumen toplaag op de bestaande bitumeuze dakbedekking van gezamenlijke aanbouw voorgevel (1 x 4 meter) en gezamenlijke dakkapel voorgevel (2,6 x 6 meter). Op aanbouw tevens afwerkstroken langs dakranden (uitslag 40 cm). Indien nodig ook aanbrengen nieuwe Plastisol afdekkappen en 2 stuks dubbelwandig aluminium platdakontluchtingen (200 mm) vernieuwen en aanbrengen 1 loden uitwatering (model 60/80 cm en 45 graden). Op dakkapel eveneens afwerkstroken aanbrengen en aanbrengen 1 loden afwatering (60/80 45 graden). Daarnaast op schuurdak 19 meter nieuwe Plastisol afdekkappen. Voorts bij 1 perceel bij aanbouw achtergevel (1,7 x 5,2 meter) op bestaande bitumeuze dakbedekking aanbrengen.

Dakbedekking van schuur vervangen

Ik wil dat bitumen dakstroken worden vervangen. De totale oppervlakte is ongeveer 7,5 vierkante meter. En graag ook de daklatten vervangen.

Vervangen van een dakpannen dak

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het vervangen van de dakpannen. Het gaat om 2-5 huizen. Het gaat om dakvlakken 2.20 bij 5 meter. Er zit per dak een Velux raam in en twee huizen hebben ook een dakkapel.

Dakbedekking op de dakkapel vervangen

Vervanging dakbedekking dakkapel, circa 12,5 m2 met EPDM. De dakkapel zit op de tweede verdieping van het huis, bereikbaar met een ladder of het raam van de dakkapel. Er zit nu een andere soort dakbedekking op, dat zit er 18 jaar op. Dat moet eraf gehaald worden.

Zinken dakgoot inkorten

Ik heb een zinken dakgoot van 8 meter. Deze wil ik ingekort hebben naar 5 meter. Het enige wat er dus moet gebeuren is een nieuw zinken eind aan de dakgoot maken. Graag hoor ik wat hier de kosten van zijn. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakmannen, de dakgoot is nu gedemonteerd.

Vervangen dakpannen

Het betreft het verwijderen van de huidige dakpannen, aanbrengen onderdak folie en het plaatsen van nieuwe betonnen dakpannen. Het betreft 35 m2 aan dakpannen.

Dakbedekking herstellen

Bitumen dak herstellen en nieuwe toplaag met App Garant met grijze App Garant gum. Het gaat om 490 vierkante meter. Het dak op een meter of 8 hoogte.

Keramische dakpannen vervangen

Ik wil graag de huidige dakpannen vervangen door keramische dakpannen. Het dak bevat 4 grote dakkapellen en beslaat ongeveer 130 m2.

Lekkage bij de lichtkoepel verhelpen

Onze dubbelwandige lichtkoepel in de keuken/aanbouw lekt. Wij willen laten onderzoeken of de afdichting van de lichtkoepel kan worden gerepareerd, of dat de koepel vervangen moet worden. De lichtkoepel is 1 x 1 meter groot. Graag uw advies.

Lessenaars lichtstraat monteren

Plaatsen van een vrijstaande lessenaars lichtstraat liefst van 300 bij 100 cm wat zijn jullie prijzen hiervan?

Schuin schuurdak bedekken

Schuur schuin dak bedekken met hout en aquaplan

Vervangen van de dakgoot

Ik denk dat de dakgoot aan de achterkant van mijn woning vervangen moet worden. Een zinken goot zonder ombouw, hangt boven de tweede verdieping. Er kan een steiger of ladder gezet worden. Het gaat om een lengte van 5 meter. Oude goot eraf en nieuwe erop.

Dakgoot vervangen

Ik denk dat de dakgoot aan de achterkant van mijn woning vervangen moet worden. Het gaat om een lengte van 5 meter.