Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hillegom of directe omgeving.

309 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dubbele nokverhoging realiseren, dak isoleren en vervangen en dakkapel plaatsen, spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen, aanpassing + vernieuwen van het dak, boerderij dak isoleren, golfplaten dak op de schuur vernieuwen, dak vervangen, golfplaten op de schuur vervangen, dak vervangen, schuurdak vervangen, dakrenovatie pannendak, schuurdak vervangen, dakkoepel inspecteren en repareren, asbest golfplaten laten verwijderen, pannendak vernieuwen / renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hillegom:

Dak vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een plat schuurdak van circa 6 meter x 2,5 meter. Oud dak dat aan vernieuwing toe is, dus nu mooie kans om een groendak te nemen. Huidige dak heeft zinken afwerking, hoeft bij nieuwe dak niet perse. Even zien wat er met het oude dak nog kan. Voicemail kunt u inspreken dan bel ik u terug.

Zadeldak op garage laten maken

Wij hebben nu een garage, 8.35 bij 3.25 meter met een plat dak. Dit dak willen we graag vervangen door een bescheiden zadeldak met dakpannen met een nokhoogte van circa 2 meter. Het dak moet ook geïsoleerd worden.

Lichtkoepels laten plaatsen

Het betreft het laten plaatsen van 2 lichtkoepels van ongeveer 1 x 1 meter in het dak. De koepels dienen open te kunnen voor de ventilatie.

Nieuwe dakpannen leggen

De pannen dienen van het dak te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna kunnen er gelik nieuwe pannen geplaatst worden. Het gaat om een tussenwoning van ongeveer 5 meter breed met een dakkapel.

Nokvorsten vervangen

Onder de nokvorsten wil ik de slab laten vervangen van het huis en de garage. Het gaat om ongeveer 10 strekkende meters.

Lekkage oplossen

De regenpijp boven de bovenste dakgoot lekt, omdat er scheuren inzitten. Deze wil ik graag laten vervangen. Daarnaast hebben wij een schuur met plat dak waar er op 1 plek een lekkage zit. Het lijkt er op dat het dak bol staat en dat er dus vocht onder het bituum zit. Het dak is 5 bij 3 meter.

Dakrenovatie bij een woningblok

Ik woon in een oude rijtjeswoning in een blok van 3. De pannendaken zijn daar aan vervanging toe. Wij willen de dakpannen en panlatten laten verwijderen en er nieuwe panlatten, folie en dakpannen laten plaatsen. We willen graag per woning een berekening laten maken. Verder wil ik bij mijn woning een klein pannendak op een schuurtje laten vervangen en ook de EPDM dakbedekking op een plat dak. Ik wil een afspraak maken en de klus hier laten inmeten. Daarna ontvang ik graag voor elk adres afzonderlijk uw gedetailleerde offerte.

Bitumen toplaag aanbrengen

Het gaat om 2 aan elkaar grenzende percelen. Betreft het aanbrengen van een bitumen toplaag op de bestaande bitumeuze dakbedekking van gezamenlijke aanbouw voorgevel (1 x 4 meter) en gezamenlijke dakkapel voorgevel (2,6 x 6 meter). Op aanbouw tevens afwerkstroken langs dakranden (uitslag 40 cm). Indien nodig ook aanbrengen nieuwe Plastisol afdekkappen en 2 stuks dubbelwandig aluminium platdakontluchtingen (200 mm) vernieuwen en aanbrengen 1 loden uitwatering (model 60/80 cm en 45 graden). Op dakkapel eveneens afwerkstroken aanbrengen en aanbrengen 1 loden afwatering (60/80 45 graden). Daarnaast op schuurdak 19 meter nieuwe Plastisol afdekkappen. Voorts bij 1 perceel bij aanbouw achtergevel (1,7 x 5,2 meter) op bestaande bitumeuze dakbedekking aanbrengen.

Dakbedekking van schuur vervangen

Ik wil dat bitumen dakstroken worden vervangen. De totale oppervlakte is ongeveer 7,5 vierkante meter. En graag ook de daklatten vervangen.

Vervangen van een dakpannen dak

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het vervangen van de dakpannen. Het gaat om 2-5 huizen. Het gaat om dakvlakken 2.20 bij 5 meter. Er zit per dak een Velux raam in en twee huizen hebben ook een dakkapel.

Dakbedekking op de dakkapel vervangen

Vervanging dakbedekking dakkapel, circa 12,5 m2 met EPDM. De dakkapel zit op de tweede verdieping van het huis, bereikbaar met een ladder of het raam van de dakkapel. Er zit nu een andere soort dakbedekking op, dat zit er 18 jaar op. Dat moet eraf gehaald worden.

Zinken dakgoot inkorten

Ik heb een zinken dakgoot van 8 meter. Deze wil ik ingekort hebben naar 5 meter. Het enige wat er dus moet gebeuren is een nieuw zinken eind aan de dakgoot maken. Graag hoor ik wat hier de kosten van zijn. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakmannen, de dakgoot is nu gedemonteerd.

Vervangen dakpannen

Het betreft het verwijderen van de huidige dakpannen, aanbrengen onderdak folie en het plaatsen van nieuwe betonnen dakpannen. Het betreft 35 m2 aan dakpannen.

Dakbedekking herstellen

Bitumen dak herstellen en nieuwe toplaag met App Garant met grijze App Garant gum. Het gaat om 490 vierkante meter. Het dak op een meter of 8 hoogte.

Keramische dakpannen vervangen

Ik wil graag de huidige dakpannen vervangen door keramische dakpannen. Het dak bevat 4 grote dakkapellen en beslaat ongeveer 130 m2.

Lekkage bij de lichtkoepel verhelpen

Onze dubbelwandige lichtkoepel in de keuken/aanbouw lekt. Wij willen laten onderzoeken of de afdichting van de lichtkoepel kan worden gerepareerd, of dat de koepel vervangen moet worden. De lichtkoepel is 1 x 1 meter groot. Graag uw advies.

Lessenaars lichtstraat monteren

Plaatsen van een vrijstaande lessenaars lichtstraat liefst van 300 bij 100 cm wat zijn jullie prijzen hiervan?

Schuin schuurdak bedekken

Schuur schuin dak bedekken met hout en aquaplan

Vervangen van de dakgoot

Ik denk dat de dakgoot aan de achterkant van mijn woning vervangen moet worden. Een zinken goot zonder ombouw, hangt boven de tweede verdieping. Er kan een steiger of ladder gezet worden. Het gaat om een lengte van 5 meter. Oude goot eraf en nieuwe erop.

Dakgoot vervangen

Ik denk dat de dakgoot aan de achterkant van mijn woning vervangen moet worden. Het gaat om een lengte van 5 meter.

Boeideel vervangen

1 boeideel is aan het rotten. Misschien door lekkage in de goot? Het boeideel willen we vervangen hebben.

Lichtkoepel vervangen

Op onze uitbouw hebben we een lichtkoepel van 2x2 meter. Dubbelwandig plexiglas. Geplaatst door een vorige bewoner. Deze koepel moet vervangen worden, hij begint te scheuren en lekken. Het dakleer eromheen ziet er ook niet netjes uit. Graag ontvang ik van u een offerte voor een genoemde koepel inclusief plaatsen en eventuele extra dakreparatie. Met vriendelijke groet, Remco Melis Hillegom

Lichtkoepel vervangen

Op onze uitbouw hebben we een lichtkoepel van 2x2 meter, dubbelwandig plexiglas. Geplaatst door een vorige bewoner. Deze koepel moet vervangen worden, hij begint te scheuren en lekken. Het dakleer eromheen ziet er ook niet netjes uit. Graag ontvang ik van u een offerte voor een genoemde koepel inclusief plaatsen en eventuele extra dakreparatie.

Lekkage aan de dakkapel verhelpen

Het betreft het vervangen van een zijkant van de dakkapel. Aan de west kant is er lekkage en het lood zal vernieuwd moeten worden.

Nieuwe dakgoot plaatsen

Graag een nieuwe dakgoot, met de buren samen. Ongeveer 16 meter lang. De buren willen ook aan de achterkant van het huis de goot vernieuwen. Graag advies over wat goed materiaal is voor de dakgoot.