Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor trespa laten plaatsen:

Trespa laten plaatsen

Trespa plaatsen rond de voorkant van het huis. Ongeveer 6 meter. Evt willen de buren meedoen. Het gaat om rechte stukken van ongeveer 25 cm breed. Onder de dakrand. Kosten materiaal en plaatsen.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trespa laten plaatsen uit heel Nederland:

Dakgoot reparatie en boeiboord vervangen

De dakgoot aan voor en achterzijde moet worden vervangen incl de boeiborden. Beide ca 6 meter lengte. Nieuwe boeiborden alleen vervangen aan dakgoot materiaal trespa wit. Dakgoot van kunsttsof plaatsen. Betreft vrijstaande woning geschakeld door garage

Dakkapel voorzijde

We willen graag een nieuwe dakkapel aan de voorzijde van mijn huis plaatsen. Graag een dakkapel van Trespa. De afmetingen zijn 4 meter breed bij 1,95 m hoog. Daarin wee draai kiepramen en twee gewone ramen plaatsen. Inclusief rolluiken en horren. Inclusief afvoer materialen. De kozijnen van de ramen graag van kunststof en de ramen van HR ++ glas. De voorzijde is goed te bereiken en er kan een stijger worden geplaatst.

Boeidelen plaatsen

Ik wil graag 20 meter lange trespa boeidelen laten plaatsen (16 cm) en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Plaatsen van plafond in carport en inbouwspots

Plaatsen van een carport plafond van trespa inclusief raggelwerk. Afmetingen breedte; 3,60 met uitloop naar 4,10 en lengte,3,90. Tevens plaatsen van 4 inbouwspots met bewegingssensor. Graag prijsopgaaf inclusief materialen maar exclusief de spots.

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw laten plaatsen. De uitbouw moet casco opgeleverd worden zonder elektra en stucwerk, inclusief een fundering en de buitenkant moet van trespa gemaakt worden. Ik ontvang graag een offerte.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Wij willen onze bestaande gipsplaten aan de voorzijde van het huis vervangen door Trespa platen. Het zijn geen grote delen, per plaat ongeveer een oppervlakte van 70 x 250 cm. We ontvangen graag adressen van vakmannen in of rondom Almere (noorderplassen west) die deze klus voor ons uit kunnen voeren. Het gaat om in totaal 6 platen.

Keralit gevelbekleding plaatsen

Ik wil graag het Trespa op de gevels vervangen door Keralit inclusief extra/nieuws isolatie. Het gaat om ongeveer 65 m2 totaal. Er zal een steiger nodig zijn.

Houtwerk dakgoot, bekleding kapel vervangen en optie rolluiken

Ik ben op zoek naar iemand die met name het houtwerk van mijn dakgoot kan vervangen/ herstellen. Tevens het aanpassen van de kapellen/het vervangen van de bestaande bekleding door trespa. Ook het plaatsen van rolluiken is een optie.

Trespa laten plaatsen

Ons huis heeft breiboorden die aan vervanging toe zijn. Daarnaast zijn er 4 dakkapellen die van hout zijn, waarbij we deze = ook met trespa platen willen laten bekleden. Dit is op de tweede verdieping, dus het betreft werken op hoogte. Ik heb geen exacte maten, dit zouden we graag willen bespreken middels een afspraak. We zijn benieuwd naar de werkwijze en de kosten hiervan.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Ik wil graag mijn trespa gevelbekleding laten vervangen door Keralit. In totaal is het ongeveer 10 vierkante meter. Het zijn smalle stroken met ramen ertussen. Dit zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van mijn woning. Volgens mijn berekening gaat het om ongeveer 12 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius