Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen:

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Plaatsen van vogelbescherrming 2x 10 zonnepanelen.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen uit heel Nederland:

Vogelschroot aluminium monteren

Ik wil graag vogelschroten laten plaatsen rondom de zonnepanelen van ongeveer 20 meter lang op een schuin dak. Daarnaast moeten de oude nesten verwijderd worden onder zonnepanelen. Tevens wil ik de dakgoten laten dichtmaken zodat er geen bladeren meer in kunnen vallen. De goten zijn ongeveer 5 meter lang.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Er liggen 8 zonnepanelen op mijn dak. Kouwen maken op dit moment nesten onder de zonnepanelen. Gaarne zo snel een oplossing.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Ik heb 10 panelen met daaronder mussen-nesten. Svp verwijderen, panelen schoonmaken en vogelwering plaatsen om nieuwe nesten te voorkomen.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Ik wil graag dat vogelnest onder de zonnepanelen (kauwen) wordt verwijderd en nieuwe nesten worden voorkomen voor de toekomst door middel van gegalvaniseerd gaas (plastic werkt niet bij kauwen). Er zijn 21 zonnepanelen, maar er is maar onder enkele panelen 1 nest. Graag offerte voor het werk, ik kan eventueel voor een steiger zorgen of hoogwerker. Graag wel iemand met verstand en ervaring met zonnepanelen in verband met het eraf halen en terugplaatsen van enkele panelen.

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Onder onze zonnepanelen wil ik graag een aantal nesten van kraaien weg laten halen en er vervolgens graag overal gaas langs hebben. We hebben nu van die plastic strips langs de panelen, maar in een mum van tijd worden deze door de kraaien kapot getrokken en kruipen ze er alsnog onder. Deze dingen zijn dus geen optie.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

3 weken terug zijn zonnepanelen geplaatst. Nu last van kauwtjes die veel herrie maken en nesten proberen aan te leggen onder de panelen. Omtrek panelen (14 stuks) is 21 meter. Plaatsing zo snel mogelijk.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van vogelwering onder de zonnepanelen bij een nieuw, net opgeleverd huis van mijn dochter. Totale oppervlakte van het dak is ongeveer 30 m2. En in hetzelfde dorp bij mijzelf thuis, wil ik ook graag eenzelfde vogelwering onder de zonnepanelen. Hier zitten reeds kauwen onder zitten. De totale oppervlakte van dit dak is ongeveer 20 m2.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen

Ik heb 8 zonnepanelen op het dank en onder een aantal hebben kauwen nesten gemaakt. Mijn vraag is wat zijn de kosten om deze te laten verwijderen en eventueel borstels langs de zonnepanelen te plaatsen zodat de kauwen er niet meer onder kunnen.

Vogelnest(en) verwijderen onder zonnepanelen

Verwijderen van nest (1 of 2) 1) onder de zonnepanelen (15 stuks) en het plaatsen van vogelwerende randen. Nest moet worden verwijderd en er moeten borstels of gaas worden geplaatst om toekomstige nesten te voorkomen. Tevens dakgoot even schoonmaken/takjes opruimen. Optioneel eventueel zonnepanelen ook gelijk allemaal reinigen.

Kauwen onder de zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil kauwen nesten onder zonnepanelen laten verwijderen en daarna voorkomen voor de toekomst. Eventuele schade aan bedrading onder de panelen repareren en panelen reinigen. Het gaat om 20 panelen waarvan 10 op de oostelijke dak helft en 10 op de westelijke dak helft.

Partners

Partners van Casius