Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten van huizenblok vervangen:

Dakgoten van huizenblok vervangen

Ons huizenblok, 4 woningen a 5 meter breed, willen we voorzien van een nieuwe dakgoot aan de achterkant. We hebben een aanbouw(alle 4) waar met een rolsteiger op gestaan kan worden waardoor de hoogte naar de dakgoot ca. 3 meter bedraagt. In de oude dakgoot zit 1 tussenschot waardoor er 2 delen zijn ontstaan. 1 deel heeft 1 afvoer, het andere deel heeft er 2. De afvoerpijpen zijn helemaal in orde. Oude dakgoot verwijderen en vervangen voor een nieuwe. Materiaal maakt niet veel uit, zink, pvc of andere kunststof. Huidige dakgoot is volgens mij van zink en geen bekisting. Graag vernemen wij wat dit voor deze 4 woningen ongeveer gaat kosten.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten van huizenblok vervangen uit heel Nederland:

Nieuwe kunststof dakgoot voor huizenblok

Nieuwe kunststof dakgoot voor blokje van 7 huizen. Breedte per huis 5,5 meter. (achterkant huizen) Optioneel 4 dakgoten van 4,5 meter (voorkant huizen).

Dakgoten repareren of vervangen

Omdat diverse bewoners in ons huizenblok lekkage aan hun dakgoten hebben gekregen, wil ik ook onze dakgoten laten nakijken. Wij hebben nog geen lekkage overigens. Wij wonen in een hoekwoning en hebben een zinken dakgoot van 6 meter lang. Ik laat de goot indien nodig repareren of vervangen. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Dakgoten vervangen bij een huizenblok

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoten bij een heel blok, 4 woningen. Per woning zijn er 2 goten van 6 meter lang.

Dakgoten vervangen bij een huizenblok

Het betreft het vervangen van de binnenzijde van de dakgoten bij 6 blokhuizen van 6 bij 6 meter voor- en achterzijde. De goten zijn nu van zink en worden vervangen door kunststof in een witte kleur.

Dakgoten vernieuwen bij een huizenblok

Wij zoeken een bedrijf dat een huizenblok met 6 huizen voorziet van nieuwe, zinken dakgoten aan zowel de voor- als achterzijde.

Dakgoten vervangen bij een huizenblok

Wij willen van 4 huizen in 1 blok de dakgoten laten vervangen. De woningen zijn 7 meter breed en hebben zinken dakgoten.

Slechte dakgoten laten vervangen

Onze dakgoten zijn slecht, nu willen wij nieuwe. Wat gaat het ons kosten voor alleen onze woning en voor het gehele huizenblok. Het blok bestaat uit 6 woningen, per woning 5.5 meter dakgoot aan de voor- en achterzijde. Vervanging van de zinken goten inclusief beugels.

Dakgoten bij woningen vervangen

We hebben een lekkende dakgoot, deze willen we laten vervangen. Het gaat om 1 dakgoot, aan de voorkant van ons huizenblok. We willen er graag ongeveer hetzelfde weer terug hebben. Ons huizenblok is uit 1984, dus nu 30 jaar oud. Het betreft 4 huizen, de dakgoot loopt een een stuk door.

Huizenblok dakgoten vervangen

5 huizen van een blok, 31 meter dakgoot vervangen voor en 31 meter achter. Zinken goot met houten ombouw, alleen de goten moeten vervangen worden. Graag offerte 1 huis 6 meter, en blok huizen a 31 meter. En voor beide zijden apart

Dakgoten van huizenblok schilderen en repareren

Graag een offerte van bijna geheel omlijste brede dakgoot en enkele meters kleine dakgoot. Schilderen en misschien hier en daar hout vernieuwen. Zink nakijken en eventueel de regenpijp afvoeren. Moffels controleren. De goten bevinden zich op ongeveer 8 meter. Er komt straks nog meer werk waarschijnlijk, dakwerk. Het gaat om een blok 45 meter lang. Voor en achter, achter is deel gewone goot.