Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hellevoetsluis of directe omgeving.

424 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hellevoetsluis:

Vogelnest uit dakgoot verwijderen

Wij hebben last van een vogelnest onder de dakpakken. Ik wil het nest laten verwijderen en eventuele schade laten repareren en daarnaast graag informatie over een vogelwerende oplossing. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Trespa laten plaatsen

Trespa plaatsen rond de voorkant van het huis. Ongeveer 6 meter. Evt willen de buren meedoen. Het gaat om rechte stukken van ongeveer 25 cm breed. Onder de dakrand. Kosten materiaal en plaatsen.

Het realiseren van EDPM dak

Gaat om de schuur waar nu een lekkage is aan het golfplaten dak van het schuur. We denken erover om dit een nieuw dak met EPDM te vervangen. 10m2. Wij zitten er ook aan te denken dit dak om te toveren in een groen dak, graag meer informatie hierover. De schuur is 1 gebouw verdeelt over 2 schuren, dus ook die van de buren, graag de offerte opstellen voor 1 schuur en 2 schuren.

Aanleggen groen dak

Vervangen van de dakbedekking en aanbrengen groen dak op een plat dak van ongeveer 25 m2. Dak bevindt zich op een hoogte van 3 a 3,5 meter.

Dakbedekking vervangen

Nu is het een met grind verzwaard garagedak van ca. 22 m2. Het PVC dak is rondom afgescheurd. Het stond al een poos strak. Ik laat mij graag adviseren over de nieuwe dakbedekking.

Dak vervangen

Ik heb een plat dak van ongeveer 40m2. Het dak is uit 1980 met 12m2 als aanbouw uit 1990. Momenteel heb ik lekkage en blijft het water staan. Ik verwacht zelf dat het oude dak compleet vervangen moet worden gezien de leeftijd en de staat ervan. Mijn platte dak grenst aan het platte dak van de buurman. Ook is het gebrek aan isolatie zomers een probleem. Graag zou ik willen weten of warm isoleren een optie is en of een groen dak mogelijk is.

Vervangen platte schuurdak

Wij denken dat het dak in zijn geheel vervangen moet worden in verband met een lekkage. De lekkage zou mogelijk ook door de regenpijp komen, we willen graag dat iemand langskomt om dit te beoordelen. Het gaat om ongeveer 10 m2. Er ligt nu bitumen op. We willen graag het verschil weten tussen bitumen en EPDM. Of het nodig is om de dakbedekking te verwijderen weten we niet. Hopelijk kan iemand ons hiermee helpen.

Dak isoleren

We willen ons dak isoleren. Het gaat om ongeveer 175 m2. De dakpannen zullen waarschijnlijk wel vervangen moeten worden nadat er geïsoleerd is, kunt u ons een prijsofferte sturen en laten weten wat er precies gaat en moet gebeuren?

Reparatie van bitumen dakleer

Ik zoek een dakdekker voor het repareren van mijn dakbedekking. Er zit een blaas in het bitumen dakleer van ongeveer 200 bij 20 cm, die repareren, op een plat dak. Het betreft de 1e verdieping dus gemakkelijk bereikbaar.

Groendak aanleggen

Het dak is momenteel enkel glas. Dus je kan niet spreken van een 'normaal' dak. Dit glas moet er uit en dan willen we graag een groen dak. Het gaat om een relatief klein stuk, ongeveer 10 m2. Maar er moet wel een constructie gemaakt worden om het dak op te dragen. Momenteel enkel stalen balken aanwezig die het glas dragen. Ook willen we graag informatie over mogelijke subsidies. Als het bevalt willen we ook de rest van ons dak groen maken, dit is allemaal plat.

Golfplaten dak met asbest van schuur vervangen

De golfplaten van de originele schuur ( 4 x 3) zijn van materiaal waar asbest in zit, en moet vervangen worden. Daarnaast is een verlenging aangebracht van 4 x 3 m met plastic/polyester dat ook vervangen moeten worden in een zelfde stijl als de schuur dak. De ondersteunende balktentjes zullen waarschijnlijk ook vervangen moeten worden. ik ben open voor suggestie wat het materiaal betreft van de dak materiaal en bedekking. Graag zou ik een vrij blijvende offerte van u krijgen, en een bezoek/afspraak aan ons adres. Ik hoor het nog van u.

Keramische pannen vervangen

Ca 200 m2 Betonnen pannen vervangen voor keramische op vrijstaande T vormige woning met twee schuine dakkapellen.

Zinken dakgoot vervangen

Het vervangen van 2 zinken dakgoten. De dakgoten zijn totaal 11 meter (het gaat om twee woningen). De dakgoten zijn 21 cm breed. De dakgoot zit op de 1e verdieping.

Serre dak opnieuw bedekken

Serredak van bitumen is aan vervanging toe

Dakgrind verwijderen

Graag offerte voor volgende werkzaamheden: - Grind opzuigen van schuurdak 12 x 12 - Grind afvoeren Het schuurdak is op 3 meter hoogte en makkelijk bereikbaar. Graag een complete prijs.

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Plaatsen van vogelbescherrming 2x 10 zonnepanelen.

Reparatie lekkage dak stacaravan

Overzet dak van metalen dakplaten dakpan profiel antrasiet(zwart) met anti condens vocht stacaravan licht gebogen plat dak 10 mtr bij 3 mtr ook dakgoot eraan

Vogelwering bij zonnepanelen aanbrengen

Wij willen graag vogelwering laten aanbrengen rondom onze zonnepanelen. Wij hebben 20 panelen. Graag ontvang ik van u een offerte voor aanschaf en montage.

Hellend dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Sarkindak Ik wil een hellend dak renoveren in isoleren en wil graag advies over goed isolatiemateriaal, ik wil advies over binnen/buitenzijde plaatsing. Het is een dak van 15,6 m2.

Dak van de schuur vervangen

Mijn schuur zit vast aan de schuur van de buren. Daar mijn dak lekt wil ik dit graag laten repareren. De woning van de buren is een huurwoning en dat gaat via de woningbouw. De oppervlakte van mijn dak is 3 bij 2.50 meter groot.

Dakisolatie aanbrengen

Graag laat ik het dak isoleren van mijn half vrijstaande woning. De dakpannen liggen nu direct op het hout. Deze dienen te worden verwijderd, geïsoleerd en de pannen terug geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Dakgoten van huizenblok vervangen

Ons huizenblok, 4 woningen a 5 meter breed, willen we voorzien van een nieuwe dakgoot aan de achterkant. We hebben een aanbouw(alle 4) waar met een rolsteiger op gestaan kan worden waardoor de hoogte naar de dakgoot ca. 3 meter bedraagt. In de oude dakgoot zit 1 tussenschot waardoor er 2 delen zijn ontstaan. 1 deel heeft 1 afvoer, het andere deel heeft er 2. De afvoerpijpen zijn helemaal in orde. Oude dakgoot verwijderen en vervangen voor een nieuwe. Materiaal maakt niet veel uit, zink, pvc of andere kunststof. Huidige dakgoot is volgens mij van zink en geen bekisting. Graag vernemen wij wat dit voor deze 4 woningen ongeveer gaat kosten.

Dakgoten repareren of vervangen

Omdat diverse bewoners in ons huizenblok lekkage aan hun dakgoten hebben gekregen, wil ik ook onze dakgoten laten nakijken. Wij hebben nog geen lekkage overigens. Wij wonen in een hoekwoning en hebben een zinken dakgoot van 6 meter lang. Ik laat de goot indien nodig repareren of vervangen. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Daklekkage in een pannendak repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een schuin dak met dakpannen. Waarschijnlijk een lekkage rond de schoorsteen (loodaansluting) en vanaf hier loopt het water het schuine dak in en bij de aansluiting met dakkapel er uit (lekkage was er ook al voordat de dakkapel er was).

Daklekkage in een bitumen dak repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Gaat om een plat dak met bitumen. Nu minimale lekkage aan de binnenzijde te zien. Geen stromende lakkage, eerder vlekken door water. Vermoed dat bij de regenwaterafvoer het bitumen is gaan lekken.