Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkage dakterras en muur opsporen en verhelpen:

Lekkage dakterras en muur opsporen en verhelpen

WIj hebben lekkage in de garage (gesitueerd onder een dakterras) dat verholpen moet worden. Daarnaast moet een vergaarbak voor het regenwater worden vervangen/gerepareerd.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage dakterras en muur opsporen en verhelpen uit heel Nederland:

Het voegwerk van een gemetselde gevel vervangen

Het voegwerk aan de rand boven aan de gevel is poreus en moet worden hersteld. Huidige staat lijd ook tot lekkage. Dit betreft de 4e verdieping gevel aan de straat kant. Dit is bereikbaar vanaf het dakterras of met een hoogwerker.

Bitumen dak

Beste dhr/mevrouw, Graag zouden wij ons dak opnieuw willen laten bedekken met bitumen dakbedekking. Informatie woning - Oppervlakte: 52 m2 (ongeveer) - Grind aanwezig: Ja - Afwerking dakranden: Aluminium afwerklijsten (denk ik) - Verder afwerking: Lood rondom het huis moet vervangen worden (of alternatief) deze zit in de voeg gemetseld. - Dakterras: Aanwezig Aanvang werkzaamheden: - Zo spoedig mogelijk, voorjaar/zomer i.v.m. lekkage op dit moment Graag ontvangen wij het volgende: - Wat de totale kosten zijn: - Wanneer start werkzaamheden plaats kan vinden: Graag zou ik de communicatie per email willen aanhouden.

Lekkage in serre opsporen en verhelpen

Door hevige wind en regen heb ik lekkage in een aluminium serre. De serre staat op de 2 e etage van een woning naast een dakterras. Water komt aan de hoogste kant van de serre binnen. Ik laat graag iemand langskomen die het komt opsporen en verhelpen.

Dakterras verplaatsen en weer opbouwen

Ik heb een houten dakterras op mijn huis. Helaas hebben we lekkage waardoor binnenkort een dakdekker het hele dak komt renoveren. Mijn dakterras moet er daarom uit, en daarna er weer opgezet worden. 2/3 is van bitumen, 1/3 is zink. hetzelfde moet er weer opkomen. Kunnen jullie mij een grove prijs indicatie geven voor het verwijderen en dan weer plaatsen van het terras? De oppervlakte is 12 m2. Het is volledig van hout en de ingang is een dak koepel. Het dak is plat en bestaat uit bitumen. Een ruwe schatting volstaat, dan weet ik beter wat voor stap ik zet. Veel dank en fijne dag!

Dakterras lekkage verhelpen

We hebben een lekkage op het dakterras. Er ligt nu houten bedekking op. Dit moet verwijderd worden zodat de lekkage verholpen kan worden. Daarna wil ik het misschien hergebruiken of helemaal vervangen. Het dakterras is 35 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Informeren en realiseren van een dakterras

Momenteel had ik een dakterras op een houten garagedak. Deze heb ik moeten laten verwijderen vanwege lekkage. Het dak is gerepareerd en er ligt bitumen dakbedekking op. Ik wil een nieuw dakterras laten plaatsen met een moderne uitstraling. Ik zou graag geadviseerd willen worden over keramisch of kunststof. In totaal is het dakterras 24 m2. Het dak hoeft als het goed is niet verstevigd te worden. Alle mankementen heeft de dakdekker gerepareerd.

Lekkage verhelpen

Het dak van mijn nieuwe woning is voorzien van EPDM Resitrix. Echter heb ik enkele lekkages vanaf dak en dakterras. Graag zou ik een offerte ontvangen om het dak te laten controleren en de lekkages te laten verhelpen. Het gaat om 64 m2.

Dak lekkage repareren

Hello, I have a leak (not much, mostly vocht) around the rookgasafvoer. It is a flat roof. I built a dakterras, the contractor placed a second layer of bitumen before the dakterras. So I don’t know if the lekkage comes from a not well attaché rosette, or from between the 2 bitumen layer. The roof is 40 m2.

Dak renovatie in verband met lekkage

Het platte dak van mijn huis heeft een lekkage (gaten) en is aan vervanging toe. Repareren zal niet voldoende zijn is mij verteld. Het gaat om ongeveer 75 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte voor EPDM dakbedekking of ander materiaal wat duurzaam is. De oude dakbedekking is of pvc of PE vertelde iemand mij, dit zou afgevoerd moeten worden. Het dak is ongeveer 7 meter hoog (3 etages). Via de achterkant kan er op het dak gekomen worden via het dakterras en een ladder. Een aantal buren hebben ook last, sommige hebben al een oplossing en andere moeten nog vervangen worden. Sommige zouden mee willen doen, maar de huizen zijn niet allemaal naast elkaar.

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Ik wil graag een offerte voor het repareren van een lekkage en het herstellen van vochtschade op basis van een meetrapport wat reeds is uitgevoerd (zie bijlage). In grote lijnen gaat het om: - Het aanbrengen van een loodslab boven kozijn slaapkamer - Het impregneren van de rollaag boven het kozijn van de slaapkamer - Het deugdelijk plakken van de bitumeuze laag onder de kozijnen bij het dakterras - Het aanbrengen van loddslabben boven de kozijnen ter hoogte van het dakterras op de 4e verdieping - Het waterdicht inpakken van de staanders voor het hekwerk op het dakterras - De openstaand dichten aan de zijkant van het dakterras ter hoogte van het boeiboord - Het plakken en dichten van de openstaande bitumineuze laag ter hoogte van de daktrim van het dakterras - Het dichten van de openstand onder het kozijn van de keuken op de 3e verdieping - Het herstellen van de betonnenrand van balkon bij keuken op de 3e verdieping - Scheurvorming in de betonnenrand van het balkon op de 3e verdieping

Partners

Partners van Casius