Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor velux dakraam plaatsen:

Velux dakraam plaatsen

wij zouden graag op zolder een dakraam willen plaatsen van velux. Graag met maten 134 x 140 cm. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor velux dakraam plaatsen uit heel Nederland:

Dakraam plaatsen en doorbraak maken

Wij willen een dakraam laten plaatsen op zolder (VELUX dakraam GGL MK06). Er moet nog een doorbraak gemaakt worden. Het raam is ongeveer 78 x 118 cm. We willen houten kozijnen.

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Wij willen een dakraam verwijderen en het dak dichtmaken en pannen erop laten leggen. De afmeting van het raam is ongeveer 1,30 x 1,15 cm, de binnenkant van het Velux gemeten. Afvoeren van het raam is niet nodig. Voor de dakpannen heb ik heb nog een groot aantal liggen, maar ik weet niet of het genoeg is, ik vrees van niet. Eroverheen laat ik zonnepanelen leggen, dus kleurverschil maakt me ook niet zoveel uit.

Het vervangen van een velux dakraam

Ik zoek een vakman die ons Velux dakraam ggl2 kan vervangen. Het raam bevindt zich in een schuin pannendak.

Vervangen dakraam velux GGL8

Vervangen dakraam ggl8 voor een kunststof dakraam. Het is de bedoeling dat de oude er uit gaat en u een nieuwer model levert en installeert. Het is een raam van ongeveer 1.40 x 1.34, mag ook een ander merk zijn.

Glas in een Velux dakraam vervangen

Mijn glas is gebarsten in mijn veluxdakraam, ik wil dit vervangen hebben. Type dakraam: GGLCK04.

Plaatsen tuimeldakraam

Geachte heer/mevrouw, Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een Velux tuimeldakraam type GGL UK08 wit afgelakt. Er is nog geen dakraam in het dak aanwezig. Het dakraam moet 134 x 140 cm worden. Het raam dient op stahoogte geplaatst te worden op de 2e verdieping. Als uitvoerdatum denk ik aan eind maart of begin april, maar dit kan uiteraard ook later. Graag overleg wat mogelijk is. Alvast dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet.

Luxtra dakraam plaatsen voor Velux met buiten rolluik

Het vervangen van een dakraam. Velux nu Luxtra. Incl buiten rolluik. Gat zit er dus al en de maat blijft het zelfde.

Schuifdeuren schuine zijden zolder en klein dakraam op voorzolder

Ik wil graag onder de schuine zijdes van de zolder afgesloten opbergruimte realiseren d.m.v. schuifdeuren. lengte 405, hoogte +/- 80.(dus 2x) Er zijn geen horizontale balken. Tevens een klein Velux dakraam op de voorzolder.

Dakraam laten plaatsen

Ik wilde graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakraam. Wij hebben interesse om een Velux SK01 114x70 cm wit grenen handmatig te laten plaatsen voordat we onze zolder gaan isoleren en aftimmeren. Momenteel zit er geen isolatie en het aftimmeren en afwerken ga ik zelf doen. Ter indicatie de zonnepanelen zijn 168 cm bij 99 cm dus er zou afdoende ruimte moeten zijn voor het raam. Kunnen jullie ook een rolgordijn verduisterend met de hand bediend mee prijzen (grijs)? Ik wilde dus een prijs aanvragen om een SK01 raam te laten installeren met rolgordijn. Afwerken zal ik zelf doen. Leveren jullie ook isolatie frames voor deze ramen? Zo ja kunnen jullie die dan misschien ook meenemen. Ik kijk uit naar jullie offerte. Met vriendelijke groet

Een schuin dakraam vervangen

Op de tweede verdieping van ons huis zit een dakraam. Bij hevige regenval lekt het naast dit dakraam en sijpelt druppelsgewijs regenwater langs het houtwerk en muur. De afmetingen van het dakraam zijn circa 110 bij 75 cm. Ik heb interesse in een offerte voor vervanging van het dakraam, zodanig dat het ook niet meer lekt. Ik wil dat mijn huidige raam wordt vervangen door een kunststof velux-raam. Het bestaande kozijn is van hout.

Partners

Partners van Casius