Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gouda of directe omgeving.

1646 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gouda:

Dakconstructie vervangen

Ik stuur een aanvraag voor mijn vader. Hij heeft een uitbouw met plat dak aan de achterkant van zijn huis, daaronder zitten keuken en badkamer. Deze lekt op verschillende plaatsen. Het lijkt mij dat de dakconstructie ook vervangen moet worden. Het is een plat dak van 9 m2 waar nu bitumen op ligt, en dit moet vervangen worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Groendak onderhoud extensief

Ik wil een groendak aanleggen op een uitbouw van 12,5 m2. Het is een bitumen dak uit 2003.

Twee lichtkoepels vervangen

Ik wil 2 oude lichtkoepels van 1 bij 1 meter laten vervangen door nieuwe. Ik ontvang graag een offerte.

Dak renoveren

Wij gaan verbouwen en hebben een nieuw dak nodig. Het is 130 m2 deels hellend deels verticaal (gevel). Ik wil graag de mogelijkheden en het verschil zien tussen zink/lei/pannen. Ik wil alleen bedekking plaatsen. Bij voorbaat dank voor uw informatie.

Lekkage aan dak

We hebben lekkage gehad aan ons zolderdak. Daarbij zijn de platen beschadigd en moet er opnieuw worden geschilderd. Waarschijnlijk moet er ook tussen de dakpannen en het dak isolatiemateriaal komen. Het dak is ongeveer 45 m2.

Herstel schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker die mijn schuine pannendak kan renoveren. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de huidige pannen. Het aanbrengen van folie en het vervangen van de panlatten. Wellicht moet er meer vervangen worden onder de pannen. Na de renovatie dienen de huidige pannen weer terug gelegd te worden. Het gaat om een dak van ongeveer 40 m2.

Dak inspectie en controle dakbeschot

Ik wens graag een dakinspectie bij zeer hevige regenval soms lekkage op verschillende plekken. Evt dakpannen goed leggen. Controle dakbeschot. Het dak is ongeveer 7 meter breed en 5 meter hoog.

Bitumen dak renoveren

Ik wil graag mijn bitumen dak met een omvang van circa 200 m2 renoveren. Het dak zit op 4 meter hoogte.

Kantelramen met dakmortel repareren

2 tot 4 kantelramen op het dak hebben versleten sponzen die ik wil laten vervangen door dakmortel. Plus een paar kleine stukken houtbeschot laten impregneren. Hiervoor is een lange ladder nodig.

2 lichtkoepels met elkaar verbinden

We hebben een plat dak, met 2 lichtkoepels, die willen we met elkaar verbinden en daardoor een langwerpig lichtkoepel (1,20 bij 3 meter) laten plaatsen.

Zinken deklijst met kraal monteren

Ik wil een zinken daktrim laten monteren met kraal voor het schuurtje dat gebouwd gaat worden voor mijn ouders. De schuur wordt 6,5 bij 3 bij 6,4 bij 2,3 meter. Het gaat om een schuur waarvan de hoeken niet haaks zijn. Verder wordt het schuurtje 2,7 meter hoog en is deze goed te bereiken.

Schuurdak vervangen

Het gaat om het volledig vervangen van hellend dak van een schuur van 5 x 4 meter. Volgens mij zit er bitumen op en dat mag weer bitumen worden. Het gaat om een schuur van 2,5 meter hoog.

Shingles vervangen door dakpannen

Mijn huidige dak is een afgetopt zadeldak, oorspronkelijk met wolfseinden aan weerszijden, nu nog aan één zijde en bedekt met shingles. Ik wil de nok(punt) herstellen en de shingles vervangen door dakpannen. Het betreft een zeer smal zadeldak van slechts 2 à 2,5 m. Breed en 16 m. Lang. Graag zou ik een prijsaanbod van u ontvangen.Overigens is het een monument en zal er een vergunning aangevraagd moeten worden.

Zadeldak met pannen renoveren

Ik heb een afgetopt zadeldak bedekt met shingles. Graag wil ik de nok/punt en de wolfeinden herstellen & de shingles vervangen door dakpannen. Het dak meet 16 meter lang bij 2 à 2,5 meter breed. Het dak is zeer smal. Aan de achterzijde en aan 1 zijkant kan er een steiger geplaatst worden, aan de andere kanten is dat lastiger.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Achter mijn dakkapel, op/onder het pannendak zit een vogelnest. Volgens mij van een kauw. Graag wil ik deze laten verwijderen en vogelwering aan laten brengen zodat de vogel geen nieuw nest kan maken.

Ramen vervangen voor lichtkoepels

Ik heb 4 ramen op een plat dak die vervangen moeten worden door lichtkoepels. Alle vier zijn 160 bij 200 cm.

Dakgoot en boeiboord repareren

De hoek van onze houten dakgoot is aan de voorkant huis kapot, we hebben een hoekhuis. De onderkant is eraf. Dit deel moet gerepareerd/vervangen worden. Het gaat maar om een klein deel van de goot (ongeveer een halve meter). De rest is nog prima in orde voor zover ik kan overzien. Daarbij graag ook advies over goede afwatering bij dit deel van de dakgoot. Locatie is makkelijk bereikbaar middels aanbouw.

Plat dak isoleren en vernieuwen

Het gaat om een plat dak uit de '80 er jaren, met een oppervlakte 163 m2. Momenteel ligt er grind op het dak. Verder is er een paar keer lekkage geweest, dit is verholpen, maar ik wil toch graag het dak laten vernieuwen en gelijk isoleren.

Dak compleet vervangen en isoleren

Dakbedekking vervangen. Hiervan is ongeveer 28 m2 een plat dak, 8 m2 schuin met dakpannen. Graag willen we op het platte dak tevens isolatie.

Zinken dak van stacaravan beplakken

We hebben een stacaravan in Haastrecht staan. Er komt via het dak langzaam water binnen. Ik krijg het zelf niet onder controle omdat de oorzaak niet duidelijk is. Ik wilde mijn dak 27 vierkante meter dus dicht laten leggen. Dak is niet plat maar er zit iets van een ronding in. Graag wilde ik een vrijblijvende offerte ontvangen. Het dak is gemaakt van zink en het vervangende materiaal moet dakleer zijn. Het dak is 2,5-3 meter hoog.

Nokvorsten en ondervorst vervangen/repareren

Ik wil graag de ondervorst laten vervangen, evenals twee gebroken nokvorsten, en de nokvorsten vervolgens weer terugplaatsen/vastzetten (geen flexim of cement). Het gaat om een tussenwoning van 6,5 meter breed uit 1974. De vakman is verantwoordelijk voor het materiaal,

Loodslab aanbrengen bij plat dak

Bij mijn platte dak ontbreekt een loodslab. Het gaat om 8 meter loodslab. Graag zo snel mogelijk, want ik denk dat er vocht doorheen komt.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren, dakinspectie en advies. Het gaat om ongeveer 50 m2. Je kunt vanaf het dakterras op het dak komen. Binnen in huis ontstaan op de bovenverdieping boven een balk wat bruine vlekken. Ik denk dat dit lekkage is.

Lood vervangen van de dakkapel

Ik wil graag het lood laten vervangen aan onze dakkapel, omdat er lekkage is. De afmeting van het dakkapel is 2 meter. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, laat het mij dan gerust weten. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Daklekkage repareren

Plafond lekt in de badkamer op moment van hevige regenval. Dak lekt ergens. Lek moet opgespoord worden en gerepareerd worden.