Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gouda of directe omgeving.

1655 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gouda:

Velux dakraam plaatsen

wij zouden graag op zolder een dakraam willen plaatsen van velux. Graag met maten 134 x 140 cm. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Mansardedak op schuur realiseren

Ik wil graag een prijsopgave voor het plaatsen van een mansardedak op mijn schuur. Schuur is van steen en beton, onderheid. Afmeting 14 m*7m . Hoogte nok 2.30 m. Dakbedekking dakpannen. Casco oplevering.

Shingles vervangen door dakpannen

De rode shingels op het dak van onze blokhut zijn aan vervanging toe. De afmetingen zijn 6.3 x 5.5 m = bijna 35 m2. De shingels zijn geniet op het dak en aan de randen liggen herbruikbare hardhouten delen. Wij denken weer aan rode shingels, maar als er een beter alternatief is bij voorkeur ook rood dan vernemen wij dat graag. Eventueel kunnen wij de oude shingels zelf naar de Cyclus brengen als dat in de kosten scheelt. Bijgaand een foto van de berging die achterin de tuin staat en bereikbaar via achtergelegen poort en ons huis.

Plat groen dak realiseren

We willen laten checken of ons dak zonder al te veel moeite een groen dak zou kunnen worden. Aangezien we hiermee in aanmerking willen komen voor een subsidie hoor ik graag of dit qua isolering voldoet aan: minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W] Het gaat om 25 m2 en optioneel 10 m2 .

Dak ontmossen en impregneren

Pannendak van tussenwoning. Totale oppervlakte voor en achterzijde 78 m2. Ontmossen en impregneren.

Dakbedekking dakkapel vervangen

Renovatie/vervangen dakbedekking van dakkapel (3 à 4 m2). Dak momenteel waarschijnlijk bitumen, indien vervanging nodig dan meteen maar EPDM. Dak lekt (drupt) nu naar binnen, maar wil dus geen nood reparatie maar meteen een renovatie.

Bitumen dak isoleren

Wij zouden graag ons bitumen dak laten isoleren. Wij horen graag of dit beter kan door het bestaande, in redelijke staat verkerende dak, weg te halen en isolatie onder een nieuwe laag bitumen aan te brengen, of door isolatie op het huidige dak te plaatsen. Ons dak is deels schuin en deels vlak. Ook zouden wij de dakkapellen graag laten vervangen, maar ik kan maar 1 optie aanvinken. Dit betreft een kleine kapel aan de voorkant van 1 meter breed, en een grotere van ong. 2,5 meter breed aan de achterkant.

Dakconstructie vervangen

Ik stuur een aanvraag voor mijn vader. Hij heeft een uitbouw met plat dak aan de achterkant van zijn huis, daaronder zitten keuken en badkamer. Deze lekt op verschillende plaatsen. Het lijkt mij dat de dakconstructie ook vervangen moet worden. Het is een plat dak van 9 m2 waar nu bitumen op ligt, en dit moet vervangen worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Groendak onderhoud extensief

Ik wil een groendak aanleggen op een uitbouw van 12,5 m2. Het is een bitumen dak uit 2003.

Twee lichtkoepels vervangen

Ik wil 2 oude lichtkoepels van 1 bij 1 meter laten vervangen door nieuwe. Ik ontvang graag een offerte.

Dak renoveren

Wij gaan verbouwen en hebben een nieuw dak nodig. Het is 130 m2 deels hellend deels verticaal (gevel). Ik wil graag de mogelijkheden en het verschil zien tussen zink/lei/pannen. Ik wil alleen bedekking plaatsen. Bij voorbaat dank voor uw informatie.

Lekkage aan dak

We hebben lekkage gehad aan ons zolderdak. Daarbij zijn de platen beschadigd en moet er opnieuw worden geschilderd. Waarschijnlijk moet er ook tussen de dakpannen en het dak isolatiemateriaal komen. Het dak is ongeveer 45 m2.

Herstel schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker die mijn schuine pannendak kan renoveren. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de huidige pannen. Het aanbrengen van folie en het vervangen van de panlatten. Wellicht moet er meer vervangen worden onder de pannen. Na de renovatie dienen de huidige pannen weer terug gelegd te worden. Het gaat om een dak van ongeveer 40 m2.

Dak inspectie en controle dakbeschot

Ik wens graag een dakinspectie bij zeer hevige regenval soms lekkage op verschillende plekken. Evt dakpannen goed leggen. Controle dakbeschot. Het dak is ongeveer 7 meter breed en 5 meter hoog.

Bitumen dak renoveren

Ik wil graag mijn bitumen dak met een omvang van circa 200 m2 renoveren. Het dak zit op 4 meter hoogte.

Kantelramen met dakmortel repareren

2 tot 4 kantelramen op het dak hebben versleten sponzen die ik wil laten vervangen door dakmortel. Plus een paar kleine stukken houtbeschot laten impregneren. Hiervoor is een lange ladder nodig.

2 lichtkoepels met elkaar verbinden

We hebben een plat dak, met 2 lichtkoepels, die willen we met elkaar verbinden en daardoor een langwerpig lichtkoepel (1,20 bij 3 meter) laten plaatsen.

Zinken deklijst met kraal monteren

Ik wil een zinken daktrim laten monteren met kraal voor het schuurtje dat gebouwd gaat worden voor mijn ouders. De schuur wordt 6,5 bij 3 bij 6,4 bij 2,3 meter. Het gaat om een schuur waarvan de hoeken niet haaks zijn. Verder wordt het schuurtje 2,7 meter hoog en is deze goed te bereiken.

Schuurdak vervangen

Het gaat om het volledig vervangen van hellend dak van een schuur van 5 x 4 meter. Volgens mij zit er bitumen op en dat mag weer bitumen worden. Het gaat om een schuur van 2,5 meter hoog.

Shingles vervangen door dakpannen

Mijn huidige dak is een afgetopt zadeldak, oorspronkelijk met wolfseinden aan weerszijden, nu nog aan één zijde en bedekt met shingles. Ik wil de nok(punt) herstellen en de shingles vervangen door dakpannen. Het betreft een zeer smal zadeldak van slechts 2 à 2,5 m. Breed en 16 m. Lang. Graag zou ik een prijsaanbod van u ontvangen.Overigens is het een monument en zal er een vergunning aangevraagd moeten worden.

Zadeldak met pannen renoveren

Ik heb een afgetopt zadeldak bedekt met shingles. Graag wil ik de nok/punt en de wolfeinden herstellen & de shingles vervangen door dakpannen. Het dak meet 16 meter lang bij 2 à 2,5 meter breed. Het dak is zeer smal. Aan de achterzijde en aan 1 zijkant kan er een steiger geplaatst worden, aan de andere kanten is dat lastiger.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Achter mijn dakkapel, op/onder het pannendak zit een vogelnest. Volgens mij van een kauw. Graag wil ik deze laten verwijderen en vogelwering aan laten brengen zodat de vogel geen nieuw nest kan maken.

Ramen vervangen voor lichtkoepels

Ik heb 4 ramen op een plat dak die vervangen moeten worden door lichtkoepels. Alle vier zijn 160 bij 200 cm.

Dakgoot en boeiboord repareren

De hoek van onze houten dakgoot is aan de voorkant huis kapot, we hebben een hoekhuis. De onderkant is eraf. Dit deel moet gerepareerd/vervangen worden. Het gaat maar om een klein deel van de goot (ongeveer een halve meter). De rest is nog prima in orde voor zover ik kan overzien. Daarbij graag ook advies over goede afwatering bij dit deel van de dakgoot. Locatie is makkelijk bereikbaar middels aanbouw.

Plat dak isoleren en vernieuwen

Het gaat om een plat dak uit de '80 er jaren, met een oppervlakte 163 m2. Momenteel ligt er grind op het dak. Verder is er een paar keer lekkage geweest, dit is verholpen, maar ik wil toch graag het dak laten vernieuwen en gelijk isoleren.