Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Gorinchem of directe omgeving.

375 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het dak van een appartementencomplex vervangen, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, een boerderij dak voorzien van zwarte geïsoleerde dakpanplaten, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Gorinchem:

Dakrenovatie bij een jaren '30 huis

Wij willen graag het lood- en zinkwerk van ons dak van jaren 30 woning laten vervangen. Ongeveer 20 m1. Graag laten we het eerst inspecteren, waarbij tevens het dak geïnspecteerd wordt.

Dakrenovatie/inspectie dak

Dak lekt, willen graag een inspectie + offerte van ons gehele (hellend) dak en dakgoot achterzijde huis (beschermd stadsgezicht) van ongeveer 80 m2, bevat aan beide zijden een raampje, graag 1 raampje weg en de ander vervangen door groter raam. Het huis is vrij hoog!

Vervanging van zinken dakgoot in houten bak

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een zinken dakgoot in houten bak, van 6 meter lang aan de voor en achterzijde. Met eindschotten. Graag een offerte.

Aansluiting nokvorsten en dakpannen herstellen

De aansluiting tussen dakpannen en nokvorsten moeten medio juli hersteld worden. De huidige aansluiting is onvoldoende en/of er zijn gebreken. In dit geval moet 16 m1 herstel worden uitgevoerd.

Vervangen tuimel venster GGl-8

Wij hebben tuimelvenster ggl -8 , op het dak aan de achterkant van onze zolder . Wat kost het incl. om deze te vervangen voor een nieuw venster.

Schuin dak van de buitenzijde isoleren

Ik wil mijn schuin pannendak vervangen. Ik heb twee grote zolderramen van 1,25 bij 1,25 meter. Het oppervlak van het huis is 8 bij 12 meter. Aan de zuid zijde bevindt zich ook een dakkapel van 2,25 meter bij 1,35 meter. Er liggen ook 8 zonnepanelen op. Het huis heeft 2 verdiepingen en zolder.

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Kauwnest verwijderen (voor) + dakgoot schoonmaken (voor + achter) + vogelwering plaatsen (voor en achter (elk ongeveer 4 meter))

Hellend dak renoveren zonder isolatie

De singels op mijn woonark dienen eventueel te worden verwijderd en bituum gelegd. Het dak is hellend met hoeken en hoogte verschillen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2. Als de singels niet kunnen blijven liggen dan dienen deze te worden verwijderd.

Dakpannen terug plaatsen

Graag zou ik met u in contact willen komen vanwege het afwaaien van enkele dakpannen van mijn dak. Het zijn dakpannen die aan de rand van mijn dakkapel eraf gewaaid en daardoor ook enkele dakpannen van het bestaande dak zijn gebroken en ook enkele pannen bij de buren. De verzekering is al ingeschakeld en weet van de situatie af.

Dakgoot vervangen of repareren

Ik wil graag mijn zinken dakgoot (3 meter hoogte) van ongeveer 16 meter vervangen/repareren (ook weer zink). Tevens loopt hij niet meer op afschot en is er lekkage geweest waardoor de houtenboeidelen niet meer in goede staat zijn.

Zinken boeidelen plaatsen

Namens de VVE wil ik voor 1 huis nieuwe boeidelen in zink. De afmetingen heb ik niet, het hele huisblad moet namelijk bekleed worden.

Dakkoepel leveren en plaatsen

Dakkoepel oud koepel

Vervangen van een dakgoot

De zinken dakgoot aan de achterzijde van de woning heeft op 2 plekken lekkage. De hele dakgoot wil ik graag laten vervangen. De lengte is ongeveer 6 a 7 meter.

Nokvorsten met Flexim renoveren

Ik wil graag een prijsopgave, inclusief BTW voor het renoveren van de nokvorsten met Flexim over een breedte van 4.50 meter.

Goot en schoorsteen tegen vochtdoorslag repareren

De kil goot tussen twee panden functioneert niet goed. De goot zit op hoogte (8 meter) en je kunt er niet goed bij. Er zit flinke waterschade in het huis dus het moet nodig aangepakt worden. Daarbij moeten pannen verwijderd worden. Een nieuwe grotere goot gemonteerd worden en wellicht wat houtwerk vervangen wat doorgerot is. Daarnaast lekt de schoorsteen wat waarschijnlijk ook voor waterproblemen tussen de twee panden zorgt. Hier moet dus een nieuw loodslap omheen gelegd worden en daaronder moet een beter aansluiting op de nieuwe goot komen. Want het water gaat er nu langs. Dan is er nog een tweede schoorsteen. Waar een pan niet goed ligt en wat voegwerk gerepareerd moet worden.

EPDM op het tuinhuis plaatsen

Ik laat binnenkort een tuinhuis plaatsen met platdak. Afm 7. 50 m x 3. 80 m 1. Wat zijn kosten epdm dak plus montage 2. Aub prijs incl daktrim rondom en afwatering (goot) lange zijde 3 wat is de eventuele levertijd en termijn dat het geplaatst kan worden. (verwachte plaatsing tuinhuis eind juni) Ik hoor graag van u,

Dakreparatie na een daklekkage

Lekkage waarschijnlijk bovenkant kleine dakkapel, zie foto. Is op plm. 10 meter hoogte, aan de straatzijde.

Zinken deklijst met kraal monteren

Graag een offerte voor het leveren en monteren van een zinken deklijst met kraal voor een plat dak. Het gaat om een lengte van 8 meter aan de lange zijde, waarbij de 2 hoeken van 90 graden gesoldeerd moeten worden. Maten: 8 meter lang, 130 mm breed, kraal van 21 mm.

Dakreparatie na een daklekkage

Het probleem is de lekkage, of eigenlijk dat er water langs de muur stroomt. Graag een datum en prijs om het probleem op te lossen.

Bitumen dakbedekking vernieuwen

Onze bitumen dakbedekking is 18 jaar oud en wij willen zonnepanelen plaatsen. Het dak is ongeveer 90 m2 (woonhuis) + 10 m2 garage. De woning bestaat uit de begane grond en een verdieping.

Loodslabben vervangen / renoveren

Wij hebben een vrijstaande woning waar de volgende dakwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden: rond meerdere dakkapellen zijn de loodslabben versleten en moeten gerenoveerd worden.

Daklekkage bij de dakkapel repareren

Ik heb vochtvlekken op de plafond. Dat betekent dat het dak van de dakkapel gemaakt moet worden. Wat dat zou kosten? Nieuwe dakbekleding inclusief benodigde spullen of deels/geheel repareren? Laat me het weten. Dakkapel zit op zolder. Afmeting ongeveer 10 m2.

Dakgootreparatie

Graag wil ik een offerte voor het repareren van een gaatje in de dakgoot (t.h.v. 1e verdieping). Het gat is ongeveer zo groot als een euromunt. Niet op een naad, wel vlakbij. Ik heb geen idee of de goot van zink is maar in ieder geval wel iets van metaal, er zit wat roest aan de rand van het gaatje.

Nieuwe dakbedekking schuur

Een schuurdak van 2,5 meter breed en 12 meter lang wil ik voorzien van een nieuwe dakbedekking. Is de schuur van mij en de buren. Over de lengte van 12 meter is een opstaande boeirand, de breedte van 2,5 meter loopt door in het verlengde van andere schuren. Het zijn 7 schuren aan elkaar, elk 6 meter lang. Het gaat dus om 2 schuren. Er zijn twee waterafvoeren aanwezig. Offerte graag voorzien van materiaalkosten, arbeid, toebehoren, BTW en verder alles wat in rekening wordt gebracht.

Dakgoot repareren

Het betreft het repareren van de dakgoot in verband met een lekkage.